Нов терор: Крадец преби жестоко дядо на село

Извергът не намерил парите на мъжа, задържан е
Обновена: 28 мар 2016 22:53 | 28 мар 2016 22:34,
79
Нов терор: Крадец преби жестоко дядо на село
Снимка: flickr

Рецидивист нанесе жесток побой над възрастен мъж във видинско село, докато опитва да обере къщата му. Нападателят е задържан.

На 25 март вечерта в дома на 83-годишния Борис в село Черно поле влезли двама мъже и започвали да тършуват на метри от него. Когато се опитал да ги прогони, единият го нападнал и пребил.

Възрастният човек се обадил на дъщеря си за помощ едва на сутринта, съобщи bTV.

Пострадалият е стабилизиран, но остава в тежко състояние. Той е в хирургично отделение след черепно-мозъчна травма и тежка травма на гръдния кош и белия дроб, съобщи д-р Красимир Каменов от болницата в Монтана.

Престъпниците не намерили пари. Тръгнали си единствено със стъклото от прозореца, през който влезли, за да не бъдат разкрити по отпечатъците.

Нападателят на мъжа е на 33 години, с осем присъди - за кражби, хулиганство, опит за изнасилване. Задържан е за 72 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Всичко е ясно, той, прокурорът в Белоградчик бил от това селце, за това ще си на свобода и с 80 присъди...
42
0
 
1
 
! Отговори
sss преди 8 години
Знаете ли какво е положението в този край на България? Нямам думи да го опиша.... по-жестоко е от Чернобил...
41
0
 
3
 
! Отговори
Куха лейка преди 8 години
От 76 коментара само 55???????? Жалко за тая женичка България..... много сме амбициозни но само тук..... но и това е нещо . Начало.
40
0
 
4
 
! Отговори
Ral преди 8 години
След 8 присъди този "човек" е на свобода??? Очевидно МВР, съд и прокуратура не работят...
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Безобиден" рецидивист на свобода . Докато властта е пропита от криминални елементи все ще е така. Рибата се вмирисва от към главата.
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно време такива с по няколко присъди са влизали в ТВО-тата (лагерите), а не по къщите на хората. Ама тогава е нямало демокрация...
37
0
 
4
 
! Отговори
таласъмче преди 8 години
тоя сега ще го осъдят по бързата процедура.а стареца ще си отиде малко по късно съдейки по травмите .нови затвори им правят умират си да се върнат.за тия само специален режим.
36
0
 
6
 
! Отговори
Свинете преди 8 години
от една *** казват, че всичко е стабилно
35
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ехх ехх тия ненормални дъртаци не се научиха да се заключват какво като живее на село малумници
34
0
 
24
 
! Отговори
реалист преди 8 години
Дано следващата му жертва е някой продажен съдия който го е пуснал с условна предните пъти
33
1
 
25
 
! Отговори
Нико преди 8 години
Трябва незабавно да се приеме закон че който влезе със ЗЛОМ в дома е натрапник и трябва да може свободно да защитиш дома и семейството си с оръжие и всички средства !
32
1
 
26
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Значи такива Новини ги казвате чак след 3-4 дни - и ТО ако случайно полицията е хванала бандита- А ако не бяха го хванали ?? нямаще даже да се спомене за поредният старик пребит за 2 лв от индианци !! Срамота в каква държава живеем ?? се питам аз и отговора ми е ясен -.......
31
0
 
16
 
! Отговори
дейвид линч преди 8 години
БЕСЕНЕ!
30
0
 
32
 
! Отговори
Mnenie преди 8 години
През 1922 година сме имали истински управници. Точно тогава са приели закона за изтребление на разбойниците. Такива *** са ги бесели на публично място, в центъра. Да гледат всички и да се замислят.Този нечовек има 8 !!! присъди.
29
0
 
15
 
! Отговори
ДОКОГА !!! преди 8 години
За отстраняване на Цацаров по чл.129, ал.3, т.5 от КонституциятаТече 4-та година от мандата на г-н Цацаров.През тези четири години имаше множество дела с висок обществен интерес, по които прокуратурата претърпя пълен крах. peticiq/otstraniavane_na_zazarov Поради системно неизпълнение на служебните задължения, несправяне с работата и бездействие по отношение на дела с висок обществен интерес, гражданите искат отстраняване на Сотир Цацаров СПОДЕЛЕТЕ ЛИНКА !
28
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде е бат Сали, къде е БХК?
27
0
 
27
 
! Отговори
Дедо Гого преди 8 години
***, що така бе ? Как ще го задържате цели 72 часа. Я, веднага да го пуснете, да зарабоги още от някои старци по селата . Бах ти правосъдието !
26
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така пребиха баща ми като беше жив и му отмъкнаха 2 000 лева. Не ми каза кой го е направил, защото знаеше,че ще му забия клечки за зъби в очите.
25
3
 
38
 
! Отговори
РВ преди 8 години
Скоро бях в турция да я водя кво я хвалят. Не бях виждал такава мизерия отдавна. Ориенталски потни космати уникално глупави мъже. Мръсотия и миризма на всякъде. Живеят като в 17 век. Не знам с кво се хвалят толкова тия индианци.
24
2
 
23
 
! Отговори
До ястреба преди 8 години
Логото което си си сложил не ти отива. По добре махни българското знаме и остави само турското. Гледам добре се изказваш, сигурно си получил добро образование в някое дивашко българско училище. Още един пример за пропиляните ми данъци.