Пак бой на пътя! Този път в Люлин

Млад мъж нападна водач на такси след катастрофа
Обновена: 29 мар 2016 17:44 | 29 мар 2016 17:33, Красимир Ангелов
65
Пак бой на пътя! Този път в Люлин
Снимка: Булфото

23-годишен мъж е задържан в Девето РУ в София след скандал на пътя, съобщават от МВР.

Този следобед около 14.30 часа е възникнал пътен инцидент между два автомобила в ж.к."Люлин", на кръстовището на улиците ”Луи Пастьор” и "Ген. Владимир Динчев".

По първоначални данни, пътник от леката кола се е сбил с водача на таксиметров автомобил. На място веднага са изпратени полицейски екипи.

Пострадалият водач на таксито е откаран в болница за преглед. Нападателят е задържан на мястото на инцидента.

Продължава работата за изясняване на всички факти и обстоятелства около случилото се.

Това е поредният случай на саморазправа на пътя в София за близо месец. Първо гардове на Ивайло Борисов – Ториното пребиха с палки млад мъж на Околовръстното в София. В средата на март пък сблъсък между джип и лек автомобил заради отнето предимство от трета кола прерасна в бой, при който също пострада мъж.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Айде на бас, че бияча е криминално проявен майстор на бойните изкуства ... иначе много кротък!
43
1
 
1
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
Само диваци ли останаха на тая територия?При толкова ламарина по улиците"пътен инцидент" може да се случи на всеки и по всяко време! Ако имаме пищови, ще почваме веднага да се гърмим един -друг, така ли ??Какво Ви става бе," тъмни балкански субекти" ??
42
1
 
5
 
! Отговори
странен преди 8 години
на всякъде по света стават такива случки има и по лоши .
41
0
 
8
 
! Отговори
bebok преди 8 години
матряла не може да има собствена държава,тва е. Капацитета *** мозъка не стига.
40
2
 
10
 
! Отговори
до 45засегнатият преди 8 години
Като гледам как се пенявиш,разбирам,че си с аграрен произход.ще ти дам един пример за вашият манталитет.Един селянин пикае на входа на жилищен блок в София,от четвъртият етаж полита найлонова торбичка с ***.Разкрачен, без да си е закопчал ципа пикаещият започва да крещи:ей селяни кой ви доведе в София бе?Да пикаеш до дувара и да си мяташ *** в съседният двор е вродено генетично в селяните.
39
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 41Каква селяния бе, симпатягов.Ти да не би да имаш снимки как прадядо ти си гони прасето по Пиротска?Кореняк-шоп?Или си мислиш, че можеш да класифицираш хората по координатен принцип?!Ей това е странното на някои недорасляци тук. Идваш си и им гледаш акъла... Страшно са досадни. Родените в Париж, Лондон, Москва, Токио и къде ли не българи не заслужаваме ли внимане бе, ***?Още ли има такива избуяли говедоиди, които си мислят, че някъде по света ще ги почитат за "софиянци"?
38
2
 
2
 
! Отговори
Тони преди 8 години
До добра работаКАТ книжки не дава.
37
3
 
35
 
! Отговори
да преди 8 години
няма българин, на който да му се е налагало да опира до полицията и да не се е хванал за главата - заплатаджии хуманитарна организация за търтеи
36
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
селянията пак изби.... не разбрахте ли че тая пародия на държава без крумовите закони няма да влезе в правия път.на тоя отворко с бухалката показно да му дадат 10 годинки и да обяснят добре по всички телевизии, че това чака всеки ***, който си "изпусне нервите"
35
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една не малка част от таксистите са си направо претъпници като ги гледа човек по физиономиите и поведението. Има много свестни, но и прекалено много *** има сред тях.
34
0
 
25
 
! Отговори
селчо преди 8 години
Сигурно не е важно,ама бияча е от *** шведи
33
10
 
6
 
! Отговори
СОТИР преди 8 години
БОЙКО БОРИСОВ Е НЕВИНЕН!
32
4
 
11
 
! Отговори
st.anger преди 8 години
много настоятелно се повтаря тази незначителна тема. явно българските политици пак оплескват нещо, а пък медиите кой знае защо нямат интерес да се позанимават с доклада за КТБ например,или пък друго такова безинтересно нещо,хехе
31
2
 
3
 
! Отговори
До 33 преди 8 години
Ники Лауда, ти ли си???
30
3
 
21
 
! Отговори
селчо преди 8 години
Малко е информацията и хората си правят грешни изводи.Шофьора на таксито е бил с предимство,а другата кола е шофирана от жена,на която приятеля слиза да бие човека
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
стана като в лондон
28
1
 
17
 
! Отговори
The X Files преди 8 години
Бой на улицата...отдавна не се беше случвало подобно явление
27
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Люлин все ще има бой, дали ще е на пътя или не, то няма значение.
26
6
 
19
 
! Отговори
Проф. Никола Петров преди 8 години
До 25Колега, то ако беше само София с мед да я мажеш... То Нова държава, трябва да се прави... Но като гледам Човешкият ресурс на Територията "България" ще е кауза пердута... Съвет към Младите: Учете Английски език и Света ще е в краката ви!!!
25
0
 
37
 
! Отговори
българин преди 8 години
Не разбрахте ли, че получаването на шофьорски книжки трябва да става след задълбочено и сериозно научаване на правилника и на закона ? А това не може да стане за седмица-две, а за продължително време. Да не се приемат неграмотни и без образование, мигани и тем подобни!Да има по-продължително кормуване в градски условия и книжка да вземат само тия, които наистина заслужават !