Ревност накарала таксиджията да наръга жена си

Все още го издирват, но има съмнения, че се е самоубил
Обновена: 12 апр 2016 13:51 | 6 апр 2016 14:14,
23
Ревност накарала таксиджията да наръга жена си
Снимка: 24 часа

Убитата в "Надежда" 29-годишна жена била намерена от баба си, съобщават от МВР.

Още по темата

Двете жени живеели заедно с 13-годишната дъщеричка на жертвата. Бабата и детето не били в апартамента, когато станало убийството.

29-годишната Елена е искала да го напусне заради друг мъж и това е причината за зверското престъпление, пише "24 часа".

Елена и 48-годишният таксиметров шофьор Петър Стефанов имат момиче на 13 години, но не са сключвали граждански брак. Те са живеели в жилището на Елена в кв. "Надежда", но напоследък скандалите между двамата зачестили.

И така снощи през нощта Стефан убил любимата си с нож, след това се качил на таксито, с което изкарвал хляба си. Опитал да се самоубие като се блъснал в няколко коли в кв. "Люлин". После бил откаран в болница, но избягал.

Междувременно от МВР открили трупа на жената и веднага пуснаха мъжът за издирване. Снимката му вече е разпространена и се призовават всички, които имат информация за него да се обадят в полицията.

Въпреки това има съмнения, че ревнивецът вече се е самоубил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СТИГА ГЛУПОСТИ СТЕ ПИСАЛИ ПОЗНАВАМ ГИ МНОГО ДОБРЕ ТОЯ Е КОМПЛЕКСАР И ПОБЪРКАН АЛЧЕН ТОЯ ЗА ПАРИ И МАЙКАСИ ЩЕ ПРОДАДЕ И КОЛКОТО ПО БЪРЗО ГО ХВАНАТ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗАЩОТО Е ОПАСЕН И МОЖЕ И НА ДРУГИ ХОРА ДА ПОСЕГНЕ В НЕГО ИМА МНОГО ЗЛОБА А КОЛКОТО ДО ЕЛЕНА ДА ПОЧИВА В МИР НО ТЯ СЕ БЕШЕ ВЛЮБИЛА НО НЕ В НЕГО А В ПАРИ ТЕ МУ .ПРИ ТЯХ ПАРИТЕ СА НА ПЪРВО МЯСТО .ТЯХНИТЕ ПРОБЛЕМИ СА ПАРИТЕ А НЕ ИЗНЕВЕРИ ТЕ
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Palen kompleksar. Ot strah che poveche nqma da si namerqt zheni, ei takiva karlezhi se lepqt za edinstvenata zhena koqto namerqt i ne iskat da gi puskat. i tezi zheni v povecheto sluchai sa nqkvi otchaqni i ne mislat s kogo se sabirat... ili pak sa malki kakto v sluchaq ili pak sa prosti
16
1
 
0
 
! Отговори
do 1 преди 8 години
разбрахме те че ще се местиш от бургас в надежда хахахаха въйй въйй
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ще вземе да стане първото разкрито убийство за тази година. Браво на хилядите служители в МВР и персонално на детската учителка Бъчварова. Къде е убиеца на момчето от Борисовата, за който дори имаше снимки и видео на камера? Къде и кой е убиеца на сестри Белнейски? И това са само публичните йбийства, за незнайните няма да повдигам въпрос дори
14
10
 
7
 
! Отговори
Ян преди 8 години
По принцип *** които изневеряват или изоставят мъжете си има шанс да свършат като гореспоменатата Елена, вече имаше доста такива случаи. ***, НЕ е ок да изневерявате или изоставяте мъжете си, това може да има много тежки последици за вашето здраве. Драги жени не бъдете ***!
13
0
 
10
 
! Отговори
Daniel преди 8 години
Слаба психика има този, което го прави голям ***. Да се блъскаш в коли, след това в БМВ с бременна жена вътре. Ако искаш да се самоубиеш трябва да е по дискретен начин, а не и други в случая да нараняваш, заради драмите ти. Не вярвам в господ, но дано жената да е на по - добро място поне.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен Обърках се, пролетна умора ;) на 15 г. е била жената, когато е забременяла и е заживяла с таксиджията;) На 16 г. е родила.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТТ На 15 г. трябва да е била жената, нали 9 месеца е била бременна;)
10
2
 
15
 
! Отговори
kifla преди 8 години
Бог да прости жената !!!! Но по добре сама, отколкото зле придружена !!!! защо са тези обвързвания, усложнения, живей си живота !!!! мъже много , но до прага, жалко за жената !!!
9
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За това мислете с кого се събирате да живеете или жените, че после ...
8
4
 
47
 
! Отговори
ТТ преди 8 години
Хммм, жената му е родила дете, когато е била на 16 години. Мисля, че няма какво да се коментира повече...
7
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А тоя защо още на времето не са го прибрали за педофилия. Жената е на 29 с 13 годишна дъщеря. По груби сметки е забременяла на 15...
6
1
 
11
 
! Отговори
ddd преди 8 години
До ДружбаМоже, признавам там не съм живяла, само са ми разказвали, но в този ред на мисли Люлин вече си е доста развит (говоря разбира се за 7,8,9,10) А иначе простаци, ***, убийци, побойници и тн. и в топ центъра има така, че не мисля, че това е от значение:)
5
5
 
9
 
! Отговори
Дружба преди 8 години
До ddd Дружба е екстра, а освен това е район, който тепърва ще се развива. И в Младост беше кофти преди години, но сега не е. Така ще е и с Дружба.
4
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам къде колко е кофти, но хич не ми харесва, че тоя психопат си се разхожда на свобода. Не знаеш с бъгнатия си мозък каква още простотия може да измисли!
3
3
 
23
 
! Отговори
ddd преди 8 години
До СофиянецХаха дааа, *** да живееш в Овча Купел или Обеля или в Захарна фабрика...или в Дружба...тогава ще ти се иска да си в Люлин :)
2
8
 
32
 
! Отговори
Софиянец преди 8 години
В Надежда е най-кофтито място на което може да се преместиш...освен Люлин, там е още по кофти...
1
0
 
38
 
! Отговори
ksarax преди 8 години
Бил откаран в болница и избягал. Пак е спал някой...Кво да говорим повече