Мъж заспа в чужда къща, събуди го полиция

Шуменецът влязъл само да дремне, не откраднал нищо
18 апр 2016 15:44,
12
Мъж заспа в чужда къща, събуди го полиция
Снимка: flickr

Шуменец разби две врати и се самонастани в чужда необитаема къща, а стопанинът извика полиция, за да разбуди неканения гост. Странната случка се разиграла в нощта срещу неделя на ул."Генерал Тотлебен" в града, пише "Труд".

Сутринта към 8 часа в неделя стопанинът отишъл до къщата и заварил в наследствения си имот чужд мъж да лежи на леглото. Спял непробудно.

Пристигналите униформени сложили край на дрямката и установили самоличността на квартиранта. Това бил 33-годишен мъж от Шумен, който имал и други криминални прояви.

В старата къща не живеел никой и по данни на съседи непознатият се вмъкнал към 19:30 часа. Бързо се справил с дървените врати и заспал в една от стаите. Най-вероятно непробудното му състояние се е дължало на алкохолно опиянение.

Полицаите отвели мъжа в ареста и там той имал възможност да подремне още 24 часа. Бил извършен щателен оглед на дома и се оказало, че от него не липсва нищо.

Явно шуменецът е влязъл с цел нощувка, а не кражба и сега ще отговаря пред закона за проникване в чуждо жилище с взлом, съобщиха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Няма проблем преди 8 години
О, завалията!
4
0
 
11
 
! Отговори
dan преди 8 години
33 годишния да се пише циг ... т.е. ром и ще му се размине (в случай, че не е такъв де)
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спи, краде, ... върши ги и двете. Разбира се няма как да е откраднал, докато е още в къщата. Но това не значи, че не е влязъл да краде. Да бяха го изчакали да излезе от къщата с откраднатото ....
2
3
 
27
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Къщата има собственик, но никой не живее в нея, затова е необитаема. Необитаема не означава безстопанствена. Елементарно, Уотсън!
1
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хем необитаема къща, хем собственикът дошъл...