Бой до смърт… 20-годишен убил баба Цветана в Малорад

Крадецът нахлул през нощта, а жената опитала да се защити
24 апр 2016 16:01,
157
Бой до смърт… 20-годишен убил баба Цветана в Малорад
Снимка: ficker

20-годишен младеж е убиецът на баба Цветана от врачанското село Малорад. 87-годишната жена бе пребита до смърт в четвъртък през нощта.

Малко по-късно бе задържан и убиецът. Оказа се, че това е 20-годишният Даниел Пламенов. Той нахлул след взлом в къщата на баба Цветана, разказва "24 часа".

Възрастната жена се събудила от шума и се опитала да окаже съпротива на крадеца, затова била пребита до смърт от него. На сутринта окървавеното тяло на бабата било открито на пода в дома й от инкасатор на водоснабдителното дружество.

Още по темата
При огледа полицаите установили, че цялата къща е разхвърляна докато нощният апаш ровил в търсенето на скрити от стопанката пари и ценности. Не успял обаче да открие нищо и си тръгнал с празни ръце.

В Малорад всички знаели, че баба Цветана получава добра пенсия. Мъжът и работел като миньор и след смъртта му тя взела вдовишка пенсия. Парите, с които разполагала на месец, били около 500 лв. Според съседите й обаче ги харчела бързо и рядко оставяла пари в къщата си. Единственият й син живее в София и идвал в селото рядко.

Разследващите веднага започнали да проверяват целия контингент в селото, в което живеят около 2000 души. Повечето от тях са от циганската махала и са натрупали дебели криминални досиета предимно за кражби по домовете из целия район. В Малорад има къщи, които са обирани повече от 10 пъти.

Обвиненият за убийството на баба Цветана не е от циганската махала, съобщиха разследващите. Даниел обаче също има дебело кримидосие за кражби и грабежи, с които започнал да се занимава още докато бил непълнолетен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
19
 
! Отговори
Един преди 8 години
В тила
33
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 25катовидя некой "70 годишен" да ми треска ери без знание по руски език, и да говори на егати, и убивам един самосвал малки едномесечни котенца. заливам ги с нафта и ги паля.
32
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мултикултуризмът трябва да бъде унищожен в зародиш. За целта, новите паравоенни организации трябва да унищожават всичко небългарско (с изключение на руснаците с което сме едно). Ангел Калеев, участвал в пропагадният клип на БХК, трябва да бъде застрелян в тила, но преди това изтезаван...
31
1
 
27
 
! Отговори
NIC преди 8 години
Дано този път да го в карат в затвора до живот
30
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРП мачка ***!
29
1
 
44
 
! Отговори
Тато преди 8 години
Мисля, че смъртната присъда трябва да се върне за най- тежките престъпления. Живея в страна, в която действа смъртната присъда и повярвайте ми няма такива жестоки престъпления.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KAKVA E TUKA VRUSKATA NA BHK, ILI SOZA????
27
2
 
36
 
! Отговори
G преди 8 години
До 10-15 години вече няма да има останали пенсионери по тези места. Популацията на *** ще е значително нараснала. Тогава какво ще прави това младо население, което го мързи да работи, а няма и да има какво да краде, а границите на Европа се затворят за него?
26
1
 
30
 
! Отговори
Христо преди 8 години
БЕСИЛО!БЕСИЛО!БЕСИЛО!!!!
25
1
 
41
 
! Отговори
rusnak преди 8 години
Аз този бих го претрепал, без скрупули и съжаление, както и много други подобни ***.
24
1
 
37
 
! Отговори
АЦЕТО преди 8 години
Къде са сега буклуците от БХК,ДАНО СЛЕДВАЩАТА ЖЕРТВА Е ТЯХНА БЛИЗКА
23
28
 
16
 
! Отговори
До 23 преди 8 години
Стига пропаганда. При соца моите родители едвам успяха да купят един апартамент. Не са били от мързеливите, просто не бяха партийци. Аз за времето след соца успях и да се изуча и да си купя и вила и няколко апартамента, за коли изобщо не говоря. Не, не с далавери, с бачкане по 16-18 часа.
22
2
 
46
 
! Отговори
Атака преди 8 години
Зо пребития ром на всякаде го разпространихте сего Ром убива баба до смърт даже не се съобщова какъв етнос е всички знаем до кога тоя народ ще търпи наглите роми немогат да се интрегрират
21
5
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 години
А при демокрацията колко пъти фалира държавата за тия 25-6 години? Колко взеха на заем, за да го връщат поколения след нас, и колко и какво разпродадоха, на чужди фирми, включително и земя могат да продават, земята, за която са се били дедите ни??? И още нещо-през социализма нямаше неграмотни, безработни. Всеки , който не го мързеше, направи по една къща или купи апартамент, изучи деца,купи автомобил, и то-разчитайки на себе си, а не да се включи в някаква "далавера" или нечии "обръчи".
20
1
 
39
 
! Отговори
До 18 преди 8 години
Не им вярвай , нарочно казват така , като не е от махалата не значи че не е Ром ! Бхк плаща за всичко!!!
19
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама това не е престъпление ,това е мародерство и престъпника заслужава с пълно право присъда СМЪРТ!Иначе няма да има спасение!А между другото къде е Кънев и аБХК /атнибългарския хелзински комитет/?
18
0
 
27
 
! Отговори
До плачещите преди 8 години
Още ли плачете за Митко печката ???
17
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вари го, печи го едно си баба знае едно си бае. Не ви ли стана ясно, че убиецът не е ром.
16
1
 
21
 
! Отговори
Меркел преди 8 години
Дай боже другият път майката на Плевнелиев или Борисов.Нека има толерантност
15
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде е БХК сега или още пролива сълзи за онова ромче Митко