Ревността убила 16-годишното момиче от Правда

Имала връзка с 22-годишния убиец от няколко месеца
26 апр 2016 13:52,
24
Ревността убила 16-годишното момиче от Правда
Снимка: архив Булфото

Убитото 16-годишно момиче от горнооряховското село Правда и приятелят й, имали връзка от няколко месеца. Това заяви старши комисар Димитър Машов, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Както Dnes.bg писа, 22-годишният младеж убил приятелката си след скандал. И двамата употребили алкохол. Всичко това се разиграло у дома на убитото момиче.

По време на убийството в дома не е имало други хора. Момчето само се предало в полицията. Направил пълни самопризнания.

Жертвата е била ученичка в училище в Горна Оряховица. Момчето пък е студент по икономика, последна година, във Великотърновския университет.

Старши комисар Димитър Машов заяви, че в своите самопризнания убиецът заявява, че мотивът е ревност, тъй като имал съмнения, че 16-годишната му приятелка има връзка с друго момче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, преди години един гвардеец се гръмна. Жена му избягала с друг и му взела детето.Всичко това се случва заради липсата на морал в огромна част от жените в днешно време. Изобщо не ги интересува човека до тях. Ето ви примери от последния месец-два...Баба на 65-75 г, с единия крак в гроба, излиза с италианци на Витошка, докато мъжа и е на вилата. Готина жена на 35 г излиза с 55 годишен, женен с 2 деца, въпреки ухажорите около нея. Защото бил милионерче. Момиче на 22-24г заряза приятеля си на 8ми март и отиде на познайте какъв туризъм в Пазарджик...
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ба си иdиota!Да си убиеш приятелката, щото не те слуша главата?!Ми ако бяха се оженили?! И ако имаха деца?!Тоя що не се е гръмнал, ами е причинил смъртта на момичето!Тя ако не го иска, той за какъв *** се е клещил там?Идиотията е повсеместна май...
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казармата, казармата липсва на днешната младеж. Военната служба прави глезените мамини синчета малко по-отговорни. Върнете казармата, ако искате децата ви да не лежат в гробища и затвори !! 21020
14
0
 
1
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
Кaквa е тaзи думa "убрaзувaние"?
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Младежът не е бил добре, лекувал се е, но явно не се е излекувал, щом е станало това. Жалко и за двамата.
12
3
 
7
 
! Отговори
Жена преди 7 години
14, а за мъжката да ти разправям ли или по-добре да спрем, че по-лошо от мъж, с женско урвенско и слабохарактерно поведение аз в живота си не съм срещала. И като ти се набият един два примера и няма нужда от поредни доказателства. Надушваш ги мъжеподобните лисунгери от далеко. Толкова са елементарни. Жалко, че това момиче си е отишло чисто и просто заради откровен тъ-пак!!! На 22 години не може да приеме, че НЯКОЙ е по-добър и?ач от него, а още по-лошо, че такъв най-вероятно е липсвал!
11
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ревността убила 16-годишното момиче"===Айде пак журналистически буламачи! Не ревността, а приятелят на момичето я е убил от ревност. Няма ли най-после да престанете да пишете простотии?
10
0
 
23
 
! Отговори
God преди 7 години
Не ревността, а приятелят й *** я е убил. В качеството си на какъв пикльото-убиец ще се разпорежда с живота на друг човек. Жалко за младото момиче и дано тоя го убият в затвора след като му разпорят дъто.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не са хубави тези работи ...
8
2
 
22
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Необятни са границите на това, до което може да стигне един комплексиран непораснал мъж и отмъщението на отхвърлена жена. Тези са най-опасни. Да пази Господ от тъ-паци!
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ревноста НеА душевноболната личностВъзпитанието в България е трагично
6
0
 
5
 
! Отговори
до 6-ти преди 7 години
То проблемът е че в този сайт половината от специалните знаци ги пресъздават с %/.?@ или нещо подобно - такива са им езиковите настройки
5
0
 
5
 
! Отговори
d1 преди 7 години
До ?Трябва да има кавички някъде ама кой ли да ги сложи
4
0
 
13
 
! Отговори
ами тъй... преди 7 години
Мътна, не Мътна история, резултата е че Едно 16-годишно момиче не е сред нас и един млад мъж ще го влачат по съд и затвор.
3
0
 
5
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Ето снимка и малко подробности - wwwtrudbg/Article.asp?ArticleId=5454779
2
0
 
32
 
! Отговори
? преди 7 години
Що за малоумно заглавие? Не убива ревността. Убиват убийците.
1
4
 
25
 
! Отговори
хаха преди 7 години
До преди малко, писахте, че убитото момиче е на 17години, а сега за повече драма и коментари пишете, че е на 16години! ! ?