Дъщеря на полицай се простреля с оръжието му

Тялото на 17-годишната ученичка е намерено край Рударци
Обновена: 27 апр 2016 10:30 | 27 апр 2016 10:30,
13
Дъщеря на полицай се простреля с оръжието му
Снимка: архив Булфото

17-годишна ученичка от Езиковата гимназия "Симеон Радев" в Перник е намерена мъртва край басейните в курортното селище Рударци, пише "24 часа".

Момичето било в неизвестност от 25 април, но е намерена вчера. Съучениците и приятелите ѝ са сложили траурни лентички в профилите си във Facebook в нейна памет.

Момичето се простреляло смъртоносно с пистолет, които по непотвърдена информация е на баща й, който е полицай и работи в столицата. Семейството обаче живее в Рударци.

Девойката е била изключителна добра и усмихната. Хобито й е било фотографията. Именно тя е отразявала всички събития на Езиковата гимназия през своя обектив, разказват нейни приятели.

Трупът е закаран в Съдебна медицина за аутопсия. При първоначалния оглед не са открити следи от насилие. По случая е започнато следствено дело.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Девойката е била изключителна добра и усмихната.Девойката е била изключителна добра:)))
9
0
 
35
 
! Отговори
до груьо шерлоков преди 8 години
A ти откъде знaеш, че не е зaбелязaл, шерлок? Или имaш връзкa със следствието?
8
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да го прости!
7
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бащицата знае най-добре какви са правилата за съхраняване на лично оръжие. Би трябвало да го освободят от МВР и да му вземат оръжието. Ако дъщеря му беше луда сега можеше да има десетки трупове
6
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тази възраст най-вероятно е заради разбито сърце. Тъжно! Да почива в мир! Как не се е намерил един човек да види, че е тъжна и има нужда от помощ? Вече няма значение...
5
2
 
69
 
! Отговори
до редакцията преди 8 години
Момичето е мъртво, мир на праха му, следователно не е "прострелване" а си е "застрелване". От къде ги ловите тези журналисти?!
4
5
 
78
 
! Отговори
Шерлок Груев преди 8 години
а баща му не е ли усетил че му липсва пистолета откакто дъщеря му я няма? тук ми мирише на криминална драма.
3
2
 
78
 
! Отговори
КОС преди 8 години
Прав е 1 - той не пише нищо лошо за момичето, а за журналята и тяхната грамотност - разлика в прострелване и застрелване има и тя е фатална. Бог да прости момичето!
2
1
 
63
 
! Отговори
Без думи преди 8 години
До Турчина Мехмед ... Бог да прости момичето ... дано да не е с пистолет на баща му ... защот освен мъката ще има проблеми и с закона. Жалко за погубеният живот -:(:(:(
1
13
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има ли ден,в който не си отиват невинни деца в Абсурдистан...Докараха народа до лудост некадърниците управлявали през последните 25 години...:-(