Шофьорки в Айтос срещу пешеходците: Неравна битка

4-годишно дете и 84-годишна жена пострадаха в града
11 май 2016 11:22,
7
Шофьорки в Айтос срещу пешеходците: Неравна битка
Снимка: архив Булфото

4-годишно дете и жена на 84 години са пострадали при пътни инциденти в Айтос.

Рано сутринта вчера на ул. "Димитър Благоев" в града автомобил, управляван от 22-годишна жена от Айтос, е блъснал 4-годишно дете. Шофьорката се движела с несъобразена скорост и не отчела, че наоколо има много деца. Детето пък внезапно изкочило на пътното платно.

Момчето е с контузна рана в областа на главата и гръдния кош, има фрактура на дясната ключица и разместени шийни прешлени и е настанено за лечение в МБАЛ - Бургас.

Малко по-късно през деня на кръстовище в града 26-годишна шофьорка ударила 84-годишна жена. Вероятната причина за инцидента е нарушение и от страна на шофьорката, и от страна на пешеходката.

Възрастната жена е с фрактури на долните крайници и е настанена за лечение в МБАЛ - Бургас, без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Несъобразена скорост няма - тази скорост никога не може да се определи преди да стане катастрофа. В този смисъл КАТ пак не са си свършили работата и не са намерили какво точно е причинило катастрофите и съответно статистиката на КАТ, поне малко да се доближи до истината.
5
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Винаги намалям наближавайки пешеходна пътека, дори и да няма пешеходци в близост, и минавам с 25-30 км/ч колкото и да ме псуват шофьорите отзад. Застраховам се, за да мога да спра в случай, че някой изскочи без да се огледа. И въпреки това имам случай преди няколко месеца, при който трябваше да спра на място, защото един баща с дете за ръка ми изскочи буквално пред бронята. Добре, че нямаше кола зад мен, тя нямаше да спре. Голяма дума не казвайте, не се знае как е притичала бабата и къде.
4
11
 
12
 
! Отговори
ined преди 7 години
Жените шофьори са по-опасни и от пиян таксиджия на мотор.
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Културата ни като шофьори и пешеходци е много зле. Всеки си ходи където си иска, изкача без да помисли, разхожда се на платното, а от страни тротоара е два метра широк. Шофьорите пък си мислят, че пътя е специално за тях направен и знаците не се отнасят за тях. Не всеки път шофьора е виновен - как да пазиш някой, който не се пази сам? А, иначе всички спазваме правилата като напуснем границите на държавата. Защо ли?
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дано сте пуснали шофьорката,че до като се справи с цял Айтос.....и тогава ще и се освободят всички улици и няма да и се мотаят пешеходци срещу колата.
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заглавието лесно се преразказва на:"Шофьорки където и да е, срещу когото и да било. Неравна битка."