Ревност накарала Бахар да заколи жена си на пътя

Според приятелите на жената тя е била честа жертва на домашно насилие
1 юни 2016 21:01,
112
Ревност накарала Бахар да заколи жена си на пътя
Снимка: Нова тв

Разследващите полицаи смятат, че ревност е в причината за жестокото убийство извършено снощи, когато 33-годишният русенец Бахар Селим намушка смъртоносно 27-годишната си съпруга Джейлян на пътя Русе-Бяла и избяга, но часове по-късно беше задържан от полицията.

Още снощи полицията е разпитала съседите на двойката, съобщи bTV. 

Още по темата

"Знам, че е имало системен тормоз. Постоянно ходеше със слънчеви очила, надута, посинена. Чувам от съседи, които са били по-близки с нея, че е спала постоянно на стълбите, не е бил добър човек, избухлив, психиката му явно не е добре", разказа свидетелка.

Джейлян е работела като шивачка, а мъжът й - в мебелна фирма. Според приятелите на жената тя е била честа жертва на домашно насилие. Двойката има син първокласник, който засега е изпратен при роднини.

"Видях полицейската кола, изобщо не можех да предположа, че е станало нещо такова. Тя беше толкова лъчезарно и добро момиче, усмихната, винаги ще поздрави, няма да подмине", споделя съседката на семейството Даниела Кесеева.

От Окръжната прокуратура са образували досъдебно производство по случая, а извършителят е задържан за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
25
 
2
 
! Отговори
ердогьотферен преди 7 години
да живee превземането на стамбуля. скоро и у други градове и паланки особено у бугаристаня. кадъните да се готвят. че им пръснем кафевите очета.
25
5
 
41
 
! Отговори
неосъзнати преди 7 години
до turk:Е точно това ви е проблема на вас бг-турците.Турци ли сте или Българи.Докато не изясните това винаги ще получавате пренебрежение.Защо подобно нещо не се случва с помаците например?И те са мисюлмани, но никой не им лепи епитети, защото са чисти българи а не мелезоподобни, които не знаят какви са.
24
8
 
15
 
! Отговори
Кико преди 7 години
Бахар... Джейлян.... Човек да се чуди това в коя държава е!!! Ужас! А иначе, да, знаеме какво е предписанието за изневяра в исляма!!!
23
9
 
48
 
! Отговори
turk преди 7 години
Как не ви е срам бе ***,момичето е моя братовчедка.Най-милото и добро момиче,умна и се грижеше за детето,даряваше го с обич.Какъв мюсюлманин бе Бахар,никакъв! Случаят няма нищо общо с исляма.Поредният психопат,ревнивец отне живота на това младо лъчезарно момиче.През ден има убийства извършени от българи,ние бг турците да сте прочели някога да ви наричаме с разни епитети и определения,да ви дамгосваме по такъв грозен начин?Засрамете се!
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХА ХА ХА--- няма хубаво в убийството от ревност.
21
26
 
4
 
! Отговори
Черен пипер преди 7 години
Може пък да му е дала повод за ревност. Знае ли човек, какво цвете за мирисане е Джейлян? Бахар може и да е прав, макар и краен в действията си.
20
3
 
16
 
! Отговори
Без значение преди 7 години
Истината е, че няма значение каква религия изповядва тоя *** - няма да живее дълго. Господ да я прости жената и да пази детето.
19
2
 
23
 
! Отговори
Веско преди 7 години
Що не почнахте с името му вчера още?
18
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Османската цивилизация няма да еволюира никога.
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
съвсем нормално за мюсюлманите, колят се, бесят се, взривяват се
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега Бахар,да отива при Шако да му спука бузките от любов
15
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз съм съгласна с Тео. Не смятам, че е редно да делим хората според това каква религия изповядват или цвят на кожата. Факт е обаче, че на българите християни вече ни е писнало от тази криворазбрана европейска толерантност. Щом живеят тук, щом искат да са българи, нека зачитат нашите закони и нрави!
14
0
 
16
 
! Отговори
ОЛИГОФРЕНСКО преди 7 години
Ми ся Бахар ще стане Индрише в затвора, а и ако има ревниви партньори ще го млатят наволя, както той е бил, а може и по-зле, не дай си и да го ръгат със самоделки - пълно де жа ву...
13
1
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
:))))))
12
1
 
19
 
! Отговори
son преди 7 години
А къде са всички тези които са знаели какво става в семейството ? Те да не би да са по-нормални от него щом са си мълчали и са допуснали детето да е свидетел Не можели да повярват
11
5
 
12
 
! Отговори
Тео преди 7 години
До do teoТук съм напълно съгласен. Познавам българо-мохамедани, които са много по-големи патриоти дори и от мен.Душата и живота си дават за България.Но за съжаление тук случаят е различен.Явно този индивид е представител точно на кюрдския или пакистански тип ислям...за това и казах анадола, може би не се изразих правилно - имах в предвид в Кюрдистан.Съжалявам,ако съм те жегнал,но Турция и Кюрдистан вече нямат нищо общо,благодарение и на вашият Ердоган, който ги направи като Израел и Палестина.
10
3
 
28
 
! Отговори
СТАМАТ преди 7 години
Трябваше още вчера да напишете че са ***, но май нямаш да е вече новина, а нещо нормално за мусулманите :)
9
10
 
15
 
! Отговори
до 10 преди 7 години
Абе вие сте супер народ и за всичко са ви виновни турците, комунистите, руснаците, американците, евреите, извънземните и т.нт. Иначе самите вие сте си прекрасни чудесни хора. Морални, смирени, вяващи и т.нт.
8
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи аз спирам да коментирам по темата. Само когато има подобни новини (а те не са рядкост) извършени от българи ще ви напомня, че са българи. Примери бол, убийства, изнасилвания на собственото си дете но аз никога не съм споменавал какъв е българин или турчин.
7
4
 
31
 
! Отговори
И преди 7 години
Как пък никой не подаде сигнал ,не предприе нещо да помогне на тази жена(приятели,колеги,комшии),всички са я виждали редовно посинена и подута от бой и са си мълчали....Жалко за детенцето ,дано попадне на добри хора да го отгледат ,да стане Човек ...