Убитият снощи – най-довереният гард на Очите

В престрелката е загинал 46-годишният Александър Алексиев
Обновена: 9 юни 2016 11:18 | 9 юни 2016 11:03,
28
Убитият снощи – най-довереният гард на Очите
Снимка: Булфото

Убитият в снощната престрелка мъж не е 21-годишен охранител на Димитър Желязков, а 46-годишният гард Александър Алексиев, научи е-Бургас от близки на загиналия.

Мъжът е бил най-довереният и сигурен бодигард на Митьо Очите. Той вероятно е бил прострелян с три куршума по време на мелето, в което участваха над 40 души от свитата на несебърския гангстер. Мъжът е бургазлия и живеел в центъра на града.

Още по темата

Към момента състоянието на Желязков все още е тежко. От болницата в Бургас съобщиха, че при прострелването той е получил наранявания на три органни системи. Засегнати са белият дроб, пикочният мехур, коремът, единият от долните му крайници.

По време на операцията са участвали гръдни, съдови и коремни хирурзи. През цялата нощ са правени и консултации с Военномедицинската академия в София, където лекарите са специалисти по огнестрелни рани.

Другият пострадал, приет снощи в МБАЛ-Бургас, е Николай Маринов-Кольо Магарето. Той има шрапнел в левия си крак и фрактура на кост. Няма опасност за живота му, състоянието му е стабилно, но все още е в реанимация, за да му бъдат направени необходимите изследвания, обясни д-р Матев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скара ли са се кой да направи по-голямо дарение за Хасково, за да компенсира пенсиите на хората. Големите и "легални" дистрибутори нямат "магазинчета" ли?
18
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОПЕРАЦИИТЕ С ЧИИ ПАРИ ГИ ПЛАЩАТЕ, С НАШИТЕ ОСИГУРОВКИ ЛИ- ТОЯ *** ПЛАЩАЛ ЛИ Е НЯКОГА ДАНЪЦИ, А ОСИГУРЕН ЛИ Е- ХАЙДЕ НА ***- ТАКА СЕ СЛУЧВА С БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ!
17
0
 
39
 
! Отговори
Н. Генов преди 7 години
Не разбирам как всички тия са се оказали със законно притежавани оръжия? Кой им е издал съответните разрешителни в КОС и на каква база? Кой му е началника, който го контролира? Как може?
16
0
 
31
 
! Отговори
читател преди 7 години
"шрапнел в левия си крак..." минохвъргачки или артилерия с осколочни снаряди са използвали?
15
1
 
30
 
! Отговори
Korcho преди 7 години
Това в Донбас или Сирия се развива? Шрапнели, минохвъргачки, минджохвъргачки, не е истина просто. А тоя и 5 пъти да го утрепат му е малко. Око за две - зъб за чене.
14
0
 
24
 
! Отговори
ЕГАТИ ЛЕВАЦИТЕ.... преди 7 години
.....40-ЧОВЕКА СТРЕЛЦИ.....ЯКЯ ПИЯЧКА , ДРОГА -------- И САМО 1-УБИТ!!!!!!!МНОГО СЛАБО ,БЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААААА...ПОВЕЧЕ КРЪВ , ТРЕБВАШЕ ,БЕ.......!!!!САМО С МНОГО КРЪВ ПО ПАВАЖА , СЕ ПРАВИ РЕКЛАМА !!!/.....ше ви намалиме пиенето-----ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ ,ВЕЧЕ.../
13
1
 
33
 
! Отговори
майка преди 7 години
Операцийте на Димитър ще излязат златни- коремен хирург, гръден хирург, уролог, ортопед, кръв, плазма.Всичко това не е без пари.Преразход на съответното здравно заведение.За сиромашкия народ - по една банка серум, без кръв без плазма, да не говорим за антибиотиците- най- малко три. Дано устиска, че иначе всичко изброено до тук ще наторява земята.
12
1
 
74
 
! Отговори
георги преди 7 години
Спасяват гнусни мутри с видеовръзка със София, а като нормален човек има нужда от операция се чудят как да го тормозят. Нещастници.
11
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МУТРОЛАНДИЯ!!! Това обяснява всичко! А За Евтим Евтимов нито ред... каква култура,какви пет лева. Мутрите са по важни
10
0
 
42
 
! Отговори
Кенеф преди 7 години
Кой нормален човек би прекарал почивката си в Слънчев бряг, където се събира най-долната класа на Европа цел всичко друго, но не и почивка.
9
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък си мисля, че повечето хора, които четат това си казват ' мама му стара не можаха ли поне 5-6 да застрелят, а не само 2-***, че като няма кой да ги вкара по затворите...'
8
3
 
33
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
СУПЕР ЯКЯ РЕКЛАМА НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ!АКО ИМА И ЕДИН РУСКО-ЧЕЧЕНСКИ АТЕНТАТ -----РЕКЛАМНАТА КАМПАНИЯ ЩЕ Е НАПЪЛНО ЗАВЪРШЕНА!!!!Успех , другарииииииииииии....
7
13
 
11
 
! Отговори
КАВАЛА БАРЕТТА преди 7 години
В ГЪРЦИЯ ПРЕДИ ГОДИНИ ГРЪЦКИТЕ БАРЕТИ В КАВАЛА БЯХА ПРЕБИТИ ЙОСКО КОСТАНБРОДА.. ТОВА ЩЕ СПОЛЕТИМ ВСЕКИ ЕДИН *** МБУЛКАР. ГЪРЦИТЕ БИЕМ ЗВЕРЕСКИ, ПОСЛЕ ПИТАМЕ.
6
1
 
44
 
! Отговори
зяпнал преди 7 години
"Той има шрапнел в левия си крак и фрактура на кост"Тия с гранатомети ли са се стреляли? За каква борба с престъпността ми говорят гербавите като всяка шайка бандити си спретва улични войни, когато им е кеф?Егати скапаната държава!
5
0
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За престъпника са събрали комплект от всякакви специалисти, а нормалните хора умират без лекари, защото нямат пари, нищо,че са осигурени.
4
0
 
69
 
! Отговори
Край със Слънчака преди 7 години
Това беше последният куршум в трупа на Слънчев бряг. След този инцидент трябва да си пълен ***, за да отидеш там на почивка.
3
0
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига сте ни занимавали с мутри най долна проба! Не ни интересува кой бил убития. Всички са за затвора. И ако бяха там, сега можеше да са живи, а хората по спокойни.Драги ***....и само още нещо...товаа не са нациобални герои, а престъпници.
2
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога тоя закон за незаконно придобитото имущество ще се приложи на такива като митьо очите и близките му? Как така някакъв затворник бе трудов стаж има имущество за милиони?
1
0
 
58
 
! Отговори
Оня преди 7 години
Супер... нека се спасяват по 8 часа ***, апък бабите да си броят стотинките за лекарства.