Размазаха от бой мъж в Галиче. Чоков?

Пребитият мъж е свидетел срещу кмета на врачанското село
Обновена: 21 юли 2016 11:41 | 21 юли 2016 11:41,
69
Размазаха от бой мъж в Галиче. Чоков?
Снимка: Нова телевизия

З0-годишен мъж от село Галиче бе жестоко пребит през нощта и е в тежко състояние. Човекът твърди, че сред побойниците е бил сина на кмета на Галиче Ценко Чоков, Спас. Заедно с него били още двам амъже.

Пребитият е Цветан Таралански, побоят станал снощи на автогарата в селото, с бухалки.

Биячите му спрели едва когато той останал да лежи в безсъзнание на земята.

Още по темата

Очевидци на нападението незабавно подали сигнал за кървавата саморазправа на спешния телефон 112.

Таралански е настанен в болницата в Бяла Слатина. Подал е и жалба в полицията, съобщи Нова тв.

Версията му за случилото се подкрепя и от жители на Галиче.

Майката на обвинения за престъплението Спас - Цветелина Чокова, обаче е категорична, че синът й е бил у дома си през цялата нощ. В къщата на семейството имало и камери, записите от които щели да докажат твърденията й.

Чокова смята, че всичко това е с цел синът й да бъде набеден. Според bulnews Таралански е свидетел срещу Ценко Чоков.

Ценко Чоков и другият му син, Мартин, са в ареста от края на май. Кметът на село Галиче беше арестуван заедно с още няколко души по обвинение за участие в група, която се занимава с лихварство, палежи, отвличания, побои и рекет. Разследването е от края на 2015 г.

В началото на юни Специализираният съд отказа да ги пусне на свобода с мотива, че могат да извършат друго престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още за комунисти си говорим.....Те ни таковаха майката, а ние още си говорим кой бил комунист и кой не бил. Не мога да повярвам. Все търсим вината там където я няма. Той краде и бие, а ние му гледаме иделогическите убеждения, произхода, образованието, татуировките и каво ли още не. Хора тук има закони, спрете с тези глуписти. И вие дето всявате разкол ще страдате заедно с другите на които си мислите, че обърквате мозъците.
48
0
 
0
 
! Отговори
Лъчезар преди 7 години
Сега е момента неправителствените организации в България, защитаващи правата на човека, да се изявят - Българският Народ Ви благодари преварителто !!!
47
0
 
2
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Made in Bg.....
46
1
 
4
 
! Отговори
Osteotech,Inc USA преди 7 години
Бойко Борисов през Москов покровителства незаконната криминална експлантация на тъкани органи и клетики от мъртъвци ,без знанието и съгласието на близките на починалия.Осъществява контрол по преработката, търговията и експортирането на над 20 тона годишно трупни тъкани органи и клети за трети страни.Печалбите от тази дейност са в колосални размери, съизмерими само с печалбите от пласмента на хероин.
45
0
 
5
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ
44
0
 
15
 
! Отговори
факт преди 7 години
Политиката в България е като художествената гимнастика:Обръчи от фирмиРязане на лентиПодхвърляне на топкатаВолна програма с медиитеСъчетание с бухалки
43
1
 
12
 
! Отговори
Наска преди 7 години
ПРЕСТЪПНОТО ПОВСЕМЕСТНО ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ОТ ОПГ ГЕРБ НАЗНАЧИ КРАДЛИВАТА ПАСМИНА. Управлява ви мафия, начело с Борисов и Цветанов!
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Aidee Chokovski mongoli otivaite v pandelata semeino.Kolkoto i da se opitvat da vi opravyat vie poveche shturotii pravite,aideee po purzalkata divi pruchki
41
0
 
2
 
! Отговори
до 47 преди 7 години
Много се отвиваш и има вероятност да настинеш......
40
2
 
18
 
! Отговори
до 47 преди 7 години
Кои комунисти трябва да се изчистят, десните ли ?. Между другото най некадърната и пропаднала част от бившите комунисти станаха демократи след 1989 и унищожиха икономиката на БГ.
39
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докага ще тършим комунистиоте и русофилите във властта питам аз, докога. Вече 30 години не можем да се изчистим от комунисти и русофили, ето до какво води всичко това. Полша, Чехия и Унгария отдавна изчистиха комунистите и сега заплатите дам са като на запад.
38
0
 
22
 
! Отговори
без преди 7 години
До кога една държава ще търпи еди *** - Ценко нам си къв си. Работещият и плащащият данъци човек трябва да е недосегаем за *** като тоя ЦЧ. Това е при положение, че искаме развитие. Не ми трябва демокрация а разум и справедливост.
37
1
 
30
 
! Отговори
Ман Юнайтед преди 7 години
Имало камери, които щели да докажат!!! Колкото и Ценко имаше да "сее" 2 седмици преди жътвата :) Едва ли камерите снимат вътре в стаите ;) Жено, за ващо село явно се явяваш някаква вървежна понеже си се омъжила за бандит, но версиите с които се оправдаваш по телевизията са меко казано смешни.Може да излъжеш само някой от ващо село и то, защото ако не повярва - ще яде бой ;) Нямам търпение за първото ти интервю от СЛИВЕНСКИЯ ;)
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
премиера спасява делфини междувременно
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Toja 4okov i dinove ne sa li odchte osadeni fo jivot gadovete tova sa ubiizi kakvo spi prokuraturata plstili da tija gadove 4okovi
34
1
 
26
 
! Отговори
ДАА преди 7 години
НАЙ-ЛОШОТО ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА Е БАНДИТ НОМЕР ЕДНО ДА И Е ПРЕМИЕР И НАЙ-ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ ДА ТИ Е КМЕТ
33
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тия кога най-накрая ще ги вкарат в затвора и спрат да занимават цялата страна с тях? Чудя се и на съселяните им до кога ще ги търпят и кога ще им запалят къщата и изселят, да се приключи един път завинаги?!?
32
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
заприличахме на Русия откъм престъпност
31
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистическите отрепкии са на лииния :)
30
2
 
21
 
! Отговори
Някъв си там преди 7 години
Нормален ден България