Спипаха двама знакови автокрадци в София

Eдиният е задържан при разследването по "Наглите"
10
Спипаха двама знакови автокрадци в София
Снимка: Булфото, архив

Двама автокрадци бяха задържани в столичния квартал "Лагера". Те са с множество криминални прояви, известни са на полицията.

Eдин от тях е задържан и при разследването на бандата за отвличания "Наглите".

Разработвани са дълго време от столичната полиция. Хванати са при кражба на автомобил, а в тях са открити технически устройства за блокиране на аларми и разбиване на коли.

Единият от двамата арестувани е Чочо Омайски, по-известен като Капитана и е сочен за един от лидерите на крадците на автомобили у нас, съобщи Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Шматко фон Хамургси преди 7 години
Ще обядват , после ще вечерят и утре като си платят и разберат ще ги пуснат . Номера е да не закачат който трябва всички останали под ножа кой с катализатор , друг с чантата от колата а трети с цялата кола че била с нови гуми ! ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ПРИ ТОЛКОВА КАМЕРИ И ТАКАВА РАЗКРИВАЕМОСТ НА КРАЖБИТЕ ПОЗОР ЗА МВР И УПРАВЛЯВАЩИТЕ КОИТО ПЕЧЕЛЯТ ОТ ОГРАБВАНЕТО НА НАРОДА ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ
6
0
 
7
 
! Отговори
бла бла преди 7 години
Аз до момента не знам някой да са го задържали за нещо и да не е "познат на полицията". Като се познават толкова добре що нищо не се е случило с тях...
5
0
 
5
 
! Отговори
zad преди 7 години
пипат ги ама нищо - все по орехите ми се струва..
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма страшно съдиите ни са хуманни ,дори срещу скромна лепта са още по хуманни
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само в БГ знаковите престъпници са по улиците и от време на време за пред хората ги прибират за по 24 часа в ареста? В една нормална държава ако кривнеш за първи път ти се разминава сравнително лесно но при втори рецидив влизаш за 25 годинки в панделата. За съжаление такова чудо в България няма. Тук всичко е огледално на нормалното.
2
0
 
7
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Защо не се хванат за 420лв да работят
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко Борисов беше прав като казваше:- Ние ги хващаме, а те (съдиите) ги пускат.И с тези ще стане така.Това е независимият български Съд.