Спипаха 73-годишна, пласирала амфети и трева

Полицаите я хванали докато продавала на 29-годишен мъж
10 авг 2016 14:22,
13
Спипаха 73-годишна, пласирала амфети и трева
Снимка: архив Reuters

73-годишна жена е арестувана за продажба на амфетамини и марихуана в Габровско. Задържането на старицата станало непосредствено, след като пласирала наркотиците на 29-годишен мъж, съобщи "Дарик".

От полицията уточниха, че по сигнал - униформените проверка на частен дом в село Горнова могила, където заловили мъж, непосредствено, след като бил купил наркотични вещества от 73-годишната собственичка на имота.

При извършения обиск, у мъжа са намерени три плика с кристалообразно вещество, което при полевия наркотест реагирало на амфетамин.

Последвало претърсване на къщата, където са намерени плик с бяло вещество, което пък реагирало на амфетамин, намерили и стъклен съд със суха листна маса, реагираща на марихуана.

Наркотичните вещества са иззети. Жената и мъжът са задържани за 24 часа.Образувано е досъдебно производство.

Работата по цялостното изясняване на случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура-Габрово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Супер Бог преди 7 години
Наистина ли вярвате, че създадох Бог, за да създаде билка като канабиса и вие вместо да се възползвате от нейните качества, да се страхувате от нея, защото едни лъжливи деца, които също създадохме за да стане интересна игра на земята, ви казаха, че е мн опасна дрога, нима не забелязвате, че няма нито един смъртен случай заради употребата на растението точно като наркотик? Защо според вас никой не умира от канабис? Логичен въпрос, с логичен отговор, отворете си очите, деца на тъмнината.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само марихуаната не мога да разбера защо още се третира като незаконна? На повечето места по света вече е декриминализирана, само в страните от третият свят с робската религия, където живеят с 2 века назад, се третира като мн опасен наркотик, който реално дори не може да те убие, да не говорим че е достъпна за лечебни цели, а маслото от билката лекува рак. А да, вярно че тук в нашата страна също сме умствено изостанали.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толерантността на коментиращите тук, към престъпността, е една от няколкото ключови причини, да имаме толкова ла..няно общество
3
2
 
11
 
! Отговори
Blago преди 7 години
това е българската версия на Breaking bad :)
2
3
 
17
 
! Отговори
Митьо преди 7 години
Не ви ли е срам бе, нещастници?Корумпирани лентяи. С кеф да ги застреляш всичките безполезни пагони.Тия дето си минават с камиони за тях няма, нали. Гръм да ви удари всичките. Национални предатели. Свещи да си купите с тия 20 заплати.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вие как мислите се живее на една пенсия