Спипахме 87 чужденци, опитали да минат незаконно границата

Задържаните са афганистанци, иранци, пакистанци и други
13 авг 2016 16:50,
29
Спипахме 87 чужденци, опитали да минат незаконно границата
Снимка: архив Булфото

Полицията задържа 87 чужденци, опитали да преминат незаконно границата ни.

Само за едно денонощие граничните полицаи от РДГП - Драгоман са задържали 87 чужди граждани при опит да преминат незаконно българо-сръбската граница.

Вчера в 20 часа граничен полицейски наряд от Трън е установил в землището на село Банкя 54 души без документи за самоличност, по техни данни 40 афганистанци, 11 пакистанци, двама иракчани и индиец.

При проверката е установено, че 41 от групата са регистрирани в Държавната агенция за бежанците. Съставени са им предупредителни протоколи и са изведени от граничната зона.

Другите 13 са задържани и откарани в специалния дом за временно настаняване на чужденци на дирекция "Миграция" в Любимец.

Граничните полицаи от ГПУ-Белоградчик са задържали в района на село Салаш 16 чужденци без документи, представили са за иракчани, а колегите им от ГПУ-Калотина са задържали близо до българо-сръбската граница 17 афганистанци.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
40 афганистанци, 11 пакистанци, двама иракчани и индиец.===чудя се на тоя индиец каква ли му е била ролята там. сигурно е бил роб, изпълняващ ролята на възглавница, или нещо от рода.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те са опитали да напуснат България, но са ги задържали. А как са влезли в нашата страна? Кой къде и от кого ни пази? Какво ще ги правят сега - намира им се жилище, дават им пари, а те претендират, претендират, претендират. Защо Хелзинкският комитет не започне да ги настанява по домовете на своите симпатизанти - така ще бъде улеснена интеграцията - нашата, защото те нямат никакво наерение да възприемат нашия ред, нашия закон, нашите норми на поведение.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами след като ги е задържала полицията тя явно са минали границата, което е била и целта им. Така че не са се опитали, а са го реализирали
17
0
 
7
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Веднага да бъдат пращани за Германия,там баба Меркел ще ги оправи на соцялни и цял ден ще закачат германките,ако някой недоволства срещу бежанците ще бъде обвинен в нехуманно отношение спрямо имигрантите.
16
0
 
6
 
! Отговори
граничар преди 7 години
тези граничари българи ли са?????? имат голям грях към децата ни. аз бих се засрамил от такава постъпка. да питат сърбите какво ги правят тези цветнокожи...............
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера сутринта 8.30 на спирка Триъгълника Спипаха гратисчии ! Слава на МВРто което громи престъпността в нашето отечество
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очеизвадно, умишлено безсилие на ,,Гарантирано от ГЕРБ и на ,,търчи -лъжи от Банкя ,непрекъснатото дърдорене на шарлатанина от Банкя е параван за демагогията и лицемерието му ,жалък и нещастен опит за прикриване на нахлуващите безконтролно нарушители .Хоатично държание показват слаб ,неконтролируем и неспособен на адекватни действия човек . Всичко говори за действия който са в интерес на други страни ,раболепие и *** . Хеле пък пред Турция и Ердоган .
13
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До СС ДА СИ ВИДЯЛ ДА СЕ ПЛАЩА НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ТОАЛЕТНАТА--НЕ НО НАШИТЕ ИСКАТ И НА ИЗЛИЗАНЕ НО НЯМАТ ИНДИЙЦИТЕ МЬНИ И ТАКА ЩЕ ИМАМЕ ОЩЕ ПАПЛА4 НА МАСАТА
12
0
 
18
 
! Отговори
Бургазлия преди 7 години
Веднага да се присъединим към Унгария, Словакия, Чехия и Полша и да водиме ЕДИННА С ТЕЗИ СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ ПОЛИТИКА спрямо АРАБСКАТА и АФРИКАНСКАТА ИНВАЗИЯ !!!Ако трябва с РЕФЕРЕНДУМ, подобно на този в Унгария на 2.10. Трябват ни управляващи -истински патриоти и националисти, а не МЕКЕРЕТА на ЕС, Меркел, САЩ, Русия,Турция.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РДГП - Драгоман са задържали 87 чужди граждани при опит да преминат незаконно българо-сръбската граница.Спипали ги ,че искат да бягат от България !
10
0
 
9
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Какво ще рече незаконно ?!? Безплатно ли ?
9
0
 
20
 
! Отговори
и какво сега преди 7 години
след като ги спипахте ? Колко българки ще пропищят от тези нашественици, колко пари ще платят данъкоплатците, задават ли си въпросите управляващите, слуги на Меркел &Co.?Искаме г-н ЗЕМАН за президент и г-н ОРБАН за премиер !!!Бъкгария да се присъедини към Вишеградската Четворка ! NOW !!!
8
0
 
19
 
! Отговори
ООН преди 7 години
Иранци, Авганистанци, Пакистанци ... В ТЕЗИ ДЪРЖАВИ НЯМА ВОЙНА, веднага обратно !!!!
7
0
 
16
 
! Отговори
Иде ли ? преди 7 години
Къде е българският г-н ОРБАН ???
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България ще се превърне в още по-благоприятно място за живеене от преди бежанците.
5
0
 
15
 
! Отговори
ЗАЩО??? преди 7 години
Защо държим ГП на сръбската и македонската граница??? Те си ги охраняват добре, така или иначе ще ги хванат. Доста по-адекватно е да преместим всичката гранична полиция по южната граница... да не могат да влязат изобщо! Сега какво? Още 100 гърла за хранене... само за един ден.
4
0
 
12
 
! Отговори
спиш ли преди 7 години
Ловният сезон е открит! Наслука на всички авджии - ама я се огледайте за емигранти и на ммесоо, щото армия нямаме. Вие сте ни надеждата!!!!!
3
0
 
16
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Пускайте ги какво печелим, като ги спипаме. И защо се хвалите това не е геройство. Напишете застрашихме си гражданите с още 87 ........................... как да ги нареча..........
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И после какво? Настаняват ги, хранят ги, щъкат навсякъде, създават проблеми и плашат хората. Това ли е? Бой и навън, колко да го говорим това. Не ги искаме! Нагли, мързеливи, неграмотни, че и с претенции.
1
0
 
20
 
! Отговори
СС преди 7 години
Едно не ми е ясно,защовинаги на излизане,а не на влизане?