Младеж удари полицай в Попово

19-годишният е оказал съпротива при задържане
14 авг 2016 10:46, Елка Василева
10
Младеж удари полицай в Попово
Снимка: архив, Булфото

Младеж е ударил полицай от Попово, скъсал е и пагона на друг служител на реда. За разправата между 19-годишния В.А. от града и представителите на полицията съобщават от Областната дирекция на МВР в Търговище.

На 13 август през нощта - около 3.30 часа младежът е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, като е оказал и съпротива срещу орган на властта.

Той е нанесъл удар в лицето на служителя от група "Охрана на обществения ред" в Районното управление в Попово, а след това ударил и скъсал пагон от униформата на друг негов колега.

При задържането му от органите на реда В.А. е оказал съпротива. Той е задържан за срок до 72 часа и му е повдигнато обвинение.

По случая е образувано незабавно производство по описа на Районното управление в Попово.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Поповозадържане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алкохол+селяния води винаги до очаквани резултати.
8
0
 
3
 
! Отговори
Един от село преди 7 години
При това положение, полицаите р трябвало да му отворят главата да видят каква муха има вътре.Защо като дойде демокрацията не приехме Американската конституция? Сега щяхме да ядем курбан, в негова памет.
7
2
 
2
 
! Отговори
сериозно ??? преди 7 години
Нормално, малко градче! За мнозина навярно е скучно! Трябва все пак да има малко живец, малко адреналин, малко емоция! Нали и те търсят светлините на прожекторите, нали и за тях трябва да чуе света, че още ги има и ето, успяха!
6
1
 
5
 
! Отговори
пенсия преди 7 години
Затова и по улиците бе много тихо и всички говореха кротко и с много еднакъв и много премерен тембър .Спокойно и ненатрапчиво се говореше изобщо ,а не само с органите на реда и МВР изобщо
5
1
 
10
 
! Отговори
пенсия преди 7 години
По Татово време удряш полицай в лицето и после изчезваш веднага тихомълком вечерта.Бъбреците ти биват откъснати от бой в районното управление на милицията ,а бездиханното ти безполезно месо се изпращаше с хранителни цели към свинекомбинат ферма- Белене.Така бе при Тато така ще е от сега при Бъчварова и нейния мутро анархистки пророк
4
0
 
2
 
! Отговори
ъ преди 7 години
13 август 21.4919-годишен младеж от Попово беше задържан след хулигански действия и удари по полицаи.Тийнейджърът бил арестуван пред питейно заведение в града. Той нарушавал грубо обществения ред и оказал съпротива при задържане, уточниха от полицията, цитирани от Дарик.По време на ареста младежът нанесъл удар в лицето на служител на група "Охрана на обществения ред" в Попово.Друг полицай също отнесъл удар от задържания, а пагонът на униформата му бил скъсан.Младежът е задържан за 72 часа, повдигнато му е и обвинение. По случая е образувано досъдебно производство.Прочети
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2Е професори и академици станахме от толкова знания де. Тия не знаят какво да пишат вече.
2
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
АКО СЬМ НА МЯСТОТО НА ПОЛИЦАИТЕ МУ ПРЬСКАМ ТИКВАТА НА ТОЗИ БЕЗ ДА МУ МИСЛЯ
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това го писахте едва преди няколко часа. Ако я пуснете още веднъж тази "новина" ще ви е за първи път.