Спипаха трима, склонявали жени към проституция

Предоставяли и помещения за сексуалните услуги в Плевен
19 авг 2016 17:52,
11
Спипаха трима, склонявали жени към проституция
Снимка: Архив, Reuters

Полицията в Плевен задържа при спецоперация по линия "Проституция и трафик на хора" за 24 часа трима, които са склонявали жени към проституция, съобщиха от МВР.

Днес на единия от тях - 37-годишен криминално проявен, е наложена мярка за 72 часа.

До март т.г. задържаните склонявали жени от Плевен да проституират - някои от тях са били непълнолетни. Арестуваните са предоставяли помещения в областния град за развратните действия.

Проституиращите жени предоставяли част от заработените от сексуалните услуги пари на задържаните, освен това заплащали за ползваните помещения. Извършителите са обявявали за наличието на сексуалните услуги в интернет.

Под ръководството на прокуратурата вчера са извършени обиски и претърсвания на два адреса в село Милковица. В едната къща са задържани 37-годишен местен жител и жена, с която живее на съпружески начала - 22-годишна от село Бръшляница.

Двамата са разследвани за склоняване към проституция и за разпространение на порнографски материали.

На другия адрес в село Милковица е арестуван 17-годишен младеж за подобна дейност.

От жилищата са иззети мобилни телефони и таблети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
продаваме жени преди 7 години
Жените за продан ли ги е сътворил създателя....
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Покайте се, защото наближи царството небесно.""Аз съм пътят, истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1Тука не става въпрос за порно или предлагане на сексуални услуги колега.който или която иска да е в занаята,нека си го прави,стига да е доброволно.Само дето склоняването се приема и тълкува,като форма на принуда,убеждаване под различни предлози/ най-често лъжи /някой да върши нещо неморално-не единствено и само по негова воля!
4
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами като не са си плащали - така е! Е в София никой не ги бара, защото си плащат.
3
5
 
13
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Преди 30-40 години директорите и генералните секретари получаваха служебни... мацки,вербувани от "Партията". Днес вече това е невъзможно и хората си намериха други начини.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавата ни е пълно порно- и за това не са виновни обикновените хорица!А откога ,как и защо е така-през гугъла:Андрей Фурсов и Валентин Катсонов - Убийство Кеннеди
1
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за разпространение на порнографски материали България като една европейска държава трябва да премахва подобни закони. В 21 век сме, в който порно е вече съществена част от културата.