Посред нощ... Мейзер към Скалата: Някой уби Ники!

Анита дошла при него разтреперена, в голяма паника
Обновена: 24 авг 2016 14:38 | 24 авг 2016 14:30,
52
Посред нощ... Мейзер към Скалата: Някой уби Ники!
Снимка: архив, Булфото

Анита Мейзер дойде през нощта до апартамента ми, разтреперана и в голяма паника. Каза, че някой е убил мъжа й, разказа Кирил Вълчев, известен с прякора Киро Скалата.

Скалата и Мейзер живеят в една сграда, като Анита притежава 3 апартамента, два от които отдава под наем. Киро Скалата също държи два апартамента под нея и затова Мейзер, с помощта на чип, е можела да се качи до дома му и да потърси помощ.

"Това е трагедия. Затова не исках да се заминавам да коментирам нещо, което е толкова сериозно и страшно", каза Скалата пред Нова тв, като уточни, че няма право да разкрива почти нищо от това, което е дал като показания в полицията.

Още по темата

Все пак той подчерта, че във въпросната вечер, а и преди това, не е чул да има скандали, бой или напрежение в дома на Анита и Николай.

"В момента не съм активен в бизнеса, имам малко дете на година и два месеца", сподели още Кирил Вълчев. Във въпросната вечер той нахранил детето и си леглал рано. Затова, когато Анита позвънила среднощ на вратата му с тази новина, помислил, че сънува.

"Казах й: "Звънни на 160!", помня го едно време от комунизма, не съм звънял никога на полицията. Оказа се, че не е това телефонът, разбира се", каза още Скалата.

По думите му звучи нелогично Анита да е убила Николай, защото той е голям мъж, а тя е 52-килограмова жена.

"Такъв силен младеж, той е квадратен, 100 килограма, цял живот се занимава със силови спортове", добави още Вълчев.

Той разказа, че благодарение на Анита - Николай е заминал да гради кариера в Америка, а самият той го вдъхновил с няколко истории за успеха.

На въпроса дали според него между Мейзер и убития е имало някаква игра, било то и сексуална, Вълчев коментира: "В последните години човешкото извращение и падение е огромно, всички са станали извратени, секса е извратено удоволствие".

Анита Мейзер е обвинена в убийство по непредпазливост на съпруга й Николай Димов и за предлагане на подкуп на длъжностно лице. Във вторник Апелативният съд във Варна реши да я остави за постоянно в ареста.

В няколкото минути, в които Анита Мейзер имаше възможност да говори пред журналисти вчера, тя обвини сестрата на съпруга си, че я притиска с влиянието си на общински съветник.

Въпреки това Мейзер изяви желание да говори с нея, защото "двете имаме какво да си кажем", а и обвиняемата иска да докаже, че не е виновна за смъртта на съпруга си.

"Има въздействие от страна на сестра му, която е общински съветник и има сериозни връзки. Мачкат ме по най-ужасен начин", каза през сълзи Мейзер.

"Искам да умра достойно. Не искам да ме мачкат, защото имайки подобна намеса, аз не мога да се боря срещу цял народ, както през 2014-та", заключи миската на влизане в съдебната зала. Минути по-късно тя бе изведена от там, с белезници на ръце и отведена отново в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хем казва, че не трябвало да казва нищо от показанията си, пък разказва надълго и нашироко какво според него е станало... Няма да е зле и него да го арестуват, не знам дали е съучастник, но това интервю определено нарушава закона. И без това на такива назобани като него мястото им е в пандиза
37
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Анита може да замести Бъчварова в МВР то между двете разлика няма
36
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Анита искала да направи Дарение от 30 000 евро на ГЕРБ ама Борисов отказал парите
35
0
 
13
 
! Отговори
Уотсън преди 7 години
До До 33> Доколкото си спомням във версията на грозната се казва, че е била навън.Тя може да приказва каквото си иска. Няма прости да и повярват. Ако (добре, да речем че е така) е била навън - как е узнала за смърта на мъжа си - нали първо трябва да се КАЧИ горе в апартамента си и да го ВИДИ с очите си. След което слиза при Кирчо. Като е била навън откъде е знаела че е мъртъв? А? М?
34
1
 
25
 
! Отговори
POLICE преди 7 години
А кога ще разкрият другата Тайна за Анита , тоест че не е българка а ромка
33
0
 
12
 
! Отговори
До 33 преди 7 години
Доколкото си спомням във версията на грозната се казва, че е била навън.
32
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те сега починалия ще го изкарат нещо средно мажду Худини и Чък Норис. Самоубил се е поне два пъти, само и само да прецака Шмайзер да вземе пенсия. Хайде стига с тия сапунки, че хората се чудят да повръщат или самосвалската да разтоварват.
31
0
 
15
 
! Отговори
do 32 преди 7 години
Щото Очите ще го правят президент, а Шмайзера - вице
30
0
 
27
 
! Отговори
Включете мозъка преди 7 години
"Киро Скалата също държи два апартамента под нея и затова Мейзер, с помощта на чип, е можела да се качи до дома му и да потърси помощ."Щом апартаментите на Кирчо са ПОД тия на Мейзер, защо тя се КАЧВА до него, а не СЛИЗА? Пишман от журналисти-драскачи
29
1
 
21
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
бах мааму! само митю очите и тая шмейзер в новините бе!
28
0
 
16
 
! Отговори
Кирчев преди 7 години
Една продухана вече ***,разбуни духовете в цялата държава.Тази навърза всичките си копои като във впряг за кучета,да тичат по студията и да говорят колко е бил виновен за всичко човекът,който не може да се защити от оня свят.Идиотска,гадна,злостна кампания да изкарат онази, планинска вода ненапита.Изместваме важните ежедневните теми,като говорим и пишем за нещо кухо,с най долна точка на интелигентност.
27
0
 
15
 
! Отговори
hotlips преди 7 години
За какъв секс говорим той е легнал по очи вероятно заспал завързан за краката и ръцете за масата и тя му слага примката!? Аз съм собственик на BDSM STUDIO в Германия и Франция и тая *** нещастна го е убила това е моя коментар и сега скалъпва история за извратен секс. Тая жена е за затвор и трябва да и смените члена на доживотен без право на замяна щом има престъпление трябва да има и наказание ТОВА Е УБИЙСТВО
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ред е и на Цеко Сифоня от Долно ***'ново да се изкаже по казуса как се действа с 50-годишен Шмайзер.
25
0
 
11
 
! Отговори
А.Шмайзер преди 7 години
Истината е че се самоудушил с две свински опашки.
24
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Киро смешника
23
1
 
30
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Единица за извратеност - един Мейз.
22
1
 
46
 
! Отговори
Писна ни преди 7 години
За 10 дни това е поне 20-тата новина в днеса за този мейзер. Дори и Работническо дело не можеше да се похвали с такава продуктивност по отразяване на конгресите на партията.
21
0
 
32
 
! Отговори
Аман от Шмайезера 3 преди 7 години
-Социални разни: Анита Мейзер и Лада с Wifi-Миската Мейзер с помощник! Подозират Скалата-Мъжът на Мейзер назобан с хормони интимни проблеми!-Мейзер продума: Мачкат ме, искам да умра достойно!-Анита Мейзер, минути преди магистратите да я оставят в ареста-Мейзер към майката на Ники: Синът ти се обеси!-Посред нощ... Мейзер към Скалата: Някой уби Ники!
20
0
 
27
 
! Отговори
Аман от Шмайезера 2 преди 7 години
-Обвиниха Мейзер и в подкуп! Бутнала ?30 000 на полицай-Луда съм, в климакс съм, и съм невинна!-Сестрата на удушения културист: Анита изнудваше Ники!-Мейзер убила Николай с "нежно" въже на масажна маса-Вържи ме, вържи ме... молел се Николай на Мейзер-Мейзер и мъжа й се карали, дебнели и били "на сухо"-Мейзер вързала 3 свински опашки. Николай скъсал едната...
19
0
 
26
 
! Отговори
Аман от Шмайезера 1 преди 7 години
-Варненската полиция на крак заради жестоко убийство. По непотвърдена информация жертвата е съпругът на Анита Мейзер-Не е заклан, а задушен мистерия около мъжа на Мейзер-По непредпазливост... убит мъжа на скандалната Мейзер?-Мейзер в ареста, със "свински опашки" затрила мъжа си!?-Мейзер за 24 часа на нара. Еротична асфиксия ли уби мъжа й?-Мейзер фаталната вдовица и секс лъвица-Мейзер осъзнавала всичко, редовно душила Николай