Бежанци скочиха и биха рапър на Лъвов мост

20-годишният Симеон няма да подава жалба в полицията
Обновена: 20 сеп 2016 12:27 | 20 сеп 2016 08:52,
130
Бежанци скочиха и биха рапър на Лъвов мост
Снимка: Wikipedia

Бежанци скочиха и биха рапър на Лъвов мост в столицата след забележка, която им направил да не си хвърлят боклуците на замята, съобщава "Телеграф".

Инцидентът станала в неделя вечерта. "Видях на моста тумба бежанци. Един от тях си играеше с пластмасова бутилка и я хвърил на земята. Направих му забележда я да вдигне, а той ми каза, че няма да го направи. Така започна всичко", разказва 20-годишният Симеон Петков.

После дошъл мъж, който според рапъра говорел на арабски. Приближил се до Симеон и си опрял челото си в неговото.

Петков решил да действа пръв и го ударил с глава. Започнал бой, при който се изсипала цялата група бежанци. Рапърът не смята да подава жалба в полицията, защото според него няма смисъл.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
7
 
! Отговори
Grigor преди 7 години
И естествено никой не се е намесил да помогне на момчето. Също както при битото от агитка момиче. Гледаме на другата страна. Жалки овце, нещастни, после да не сте се размрънкали за пенсии, за повече пари за болните ви деца, за свободата на словото и за зелените ви градинки. Вие не заслужавате нищо. Мижитурки!
81
0
 
3
 
! Отговори
Клета журналистика преди 7 години
Защо сменихте заглавието?Може би защото сте малоyмни и "Рапър си изяде шамарите.." не звучи много добре при положение, че е бил прав, а!?
80
1
 
11
 
! Отговори
бай Иван преди 7 години
Хм,интеграция на роми,интеграция на араби и пакистанци, нема написан наръчник,не знаем как да стане това.От ЕС очакваме четивото с примери за успешна интеграция.
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
obajdaite se i dokladvaite za nelegalni subekti na luvov most :)
78
27
 
2
 
! Отговори
ABV преди 7 години
И защо го е ударил пръв, защото се прави на мъж ли, като тръгва да посяга пръв ще яде още много тупаници!!!
77
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в швеция вече върви официална кампания, че не бежанците трябва да се интегрират, а шведите трябва да се интегрират спрямо тях, очаквам скоро и при нас да со почне нещо такова, я кампанийка, а събор, я концерт
76
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
как само ни облагородяват тези бежанци, дали кристалина не иска да си вземе малко у тех си да я облагородят и нея
75
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
оооо каква интеграция, какво, чудо и какво богатсво....
74
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоз номер с хвърления *** и забележките от местните е известен,но на запад така не правят,на забележка се навеждат и си го вдигат щото следва звънене в службите по охрана на градската среда,идват и съставят акт без много да се церемонят,ако пък и опре глава идват да го подпрат от полицията и така,ако много се опъват ги качват набързо за неспазване на реда и правилата по чистотата,таксоместата и др.такива,там са мирни с малко изключения на тез дет тръгват напред с рогата,а тук ги пращат таквиз
73
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, само за една бутилка? Те по цял ден лежат и се търкалят в *** в градинката на моста, под прозорците на СДВР и никой не им прави забележка. Прав е и да се оплаче, само ще го викат десетина пъти да дава обяснения, срещу "неизвестен извършител".
72
3
 
34
 
! Отговори
Време е !!! преди 7 години
Ако се зададе война....което трябва да се случи....Аз ще се бия....нищо че имам семейство работа и приличен социялен статус !!! Няма да си затворя очите както повечето правите !!!!
71
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
10000 мигранти и мъжете в 6-7милионна България в паника и ужас. Ами ако бяха 20000? Ще има масови харакирита сред българските "мъже".
70
12
 
9
 
! Отговори
А преди 7 години
"Отворения" рапър нямало да пуска жалба?!?Ми като не пуснеш жалба ще ядеш още бой ... Т*пак
69
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рапър прави забележка на мигрант за чистота. Това е все едно евреин да хвърля банкноти, а арменец да се навежда да ги събира и да му ги връща.
68
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От гръцко:1.Kарам си и изведнъж зад мен Х6 с пуснат ляв мигач. Мисля си на ум, че и в Гърция са същите *** като нас. Пускам го да мине и се оказва, че е от бг.2.Сядам да обядвам и някакъв дри*** с ръка като крака ми по джапанки води две кифли след себе си и ги командва, какво да правят. Викам си гръцка мутра, ама не пак от бг се оказа.3.Чакаме колона нa светофар. Идва моя ред и един ***** изпреварва отдясно и ми прави знак да го пусна, че бърза човека->към бгИма още, символи няма...
67
1
 
17
 
! Отговори
до Един българин преди 7 години
Явно не си се бил по улиците.Боксът е едно изключително опасно средство.Удар нанесен с бокс и попаднал на подходящо място,може да причини толкова тежки травми,че да те инвалидизира за цял живот.Поражение с нож,ако не е в убойна зона не е страшно толкова.Шев и кройка и си готов,а с от бокс се стига до неврохирургия,а там вече нищо не се знае!
66
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АМИ ТАКА ЩЕ Е ОТТУК НАТАТЪК!И НОВИТЕ ИНДИЯНЦИ ЩЕ НИ МАЧКАТ..ЩЕ ГИ ОТГЛЕЖДАМЕ!БЪЛГАРИЯ Е УМРЯЛА ВЕЧЕ!НЯМА ДЪРЖАВА!
65
34
 
16
 
! Отговори
Луков преди 7 години
Същото правят руснаците по морето - трошат се бутилки директно на улицата, безчинстват, налитат на бой. И не квартали а цели руски комплекси има, където външен българин не може да влезе. В голяма част на Поморие (и не само там) табели, реклами и всякакви надписи са на руски. И открито заявяват, че ще си купят България. Какво е по-различно, защо не роптаете срещу тях ? Нали сте "патриоти" ?
64
25
 
7
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Само преди няколко месеца една такава тубма изнасили руско момиче в Германия! --------Това много отдавна стана ясно, че е измишльотина на руската пропагандна машина. Ама вие четете само "Комсомольская правда" и не сте разбрали.
63
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сам човек не може да се справи с цяла тумба араби ... трябва да сте повече и подготвени - боксове, бухалки - ходете на Лъвов Мост и се упражнявайте върху арабелите !