Спипаха ало апаш, свил 870 лева за "радиатори"

Полицаи в Кърджали са го заловили след подаден сигнал
30 сеп 2016 15:14,
2
Спипаха ало апаш, свил 870 лева за "радиатори"
Снимка: Архив, Reuters

Посредник в телефонна измама е бил задържан от полицаи в Кърджали вчера, съобщават от МВР.

Около 14,30 часа на домашния телефон на 62-годишна кърджалийка позвънил мъж, който се представил за неин познат и поискал пари за капаро при покупка на радиатори. Жената му предала 870 лв.

След подаден сигнал в полицията и организирани издирвателни действия е задържан мъжът, прибрал парите. Той е 27-годишен от хасковско село.

Сумата е открита и иззета. Образувано е досъдебно производство за измама и работата по случая продължава разследващ полицай.

От полицията уточняват, че това не е първият случай на задържан посредник в телефонна измама в региона за тази година. Последният случай е от 13 септември, когато полицията задържа 70-годишна жена, прибрала 1 000 лв. от 79-годишна кърджалийка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
33
 
! Отговори
Чудна работа.., преди 7 години
Само в Кърджали ли полицията си върши работата?...Ало-измамниците изглежда са неуловими или нашата полиция не иска да ги лови,или неможе,или е безразлична. Може би,всичко взето заедно. Апашите си работят,забогатяха за сметка на наивниците.Дали пък не си плащат процент от печалбата на пазителите на закона?...Кой знае..
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама и вие сте усвоили добре апашкия жаргон.