Ученички се млатиха за момче, и двете минаха през "Пирогов"

Седмокласничките са добре, с леки наранявания
16 ное 2016 19:38, Александър Попов
44
Ученички се млатиха за момче, и двете минаха през "Пирогов"
Снимка: Булфото

Две ученички решиха да разрешат спора си с юмруци в столично училище. Двете явно се оказали в любовен триъгълник за момче.

Сигналът в полицията е подаден от дежурният служител на МВР в болница "Пирогов", където са откарани момичетата. Те са с леки наранявания, съобщава БНР.

Инцидентът е станал пред 28-мо училище "Алеко Константинов" в кв. "Красна поляна".

Двете момичета, които са участвали в боя, са на 14 години и са в седми клас в учебното заведение. Според криминалисти причината за сбиването е момче. Момичетата са били разтървани от свои съученици.

Веднага след сбиването едната участничка е отишла в "Пирогов", а малко по късно там е отведено и другото момиче. И двете са прегледани и освободени за лечение.
 
Случаят се разследва от Трето районно полицейско управление в София и сектор "Детска педагогическа стая".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Квартал Красна поляна, а? Там не беше ли пълно с шведи? Ако да, то това си е в реда на нещата. Все пак и на двете им е време да се омъжват, че даже малко са позакъснели.
19
1
 
7
 
! Отговори
Онбашията преди 7 години
И аз бих се бил с жена за някой мъж.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ще да е някой "малък коко динев"
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия деца изтрещяха! Ама като ги "възпитават" телевизия "Планета" и певачкита на Пайнер, нормално.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените стават с 200 000 повече, ама на възраст над 50 години :D Реално се раждат повече момчета, но поради по-голямата смъртност и по-ниска средна продължителност на живота жените стават повече, но на доста години.
15
1
 
6
 
! Отговори
До 17 преди 7 години
Зависи къде. В България например жените са с около 200 хил.повече. Ако не се лъжа, в повечето европейски страни все още е така след двете свтовни войни, даже на места положението е трагично. :) Ама това на страна, че и ние сме били палави, така е, че сме се посдърпвали, така е, ама чак Пирогов и досъдебно производство?! Хубаво, нека кажем, че до известна степен поведението се определя от средата, ама къде са родителите в цялата картинка или агресията започва именно от тях?
14
2
 
30
 
! Отговори
... преди 7 години
До Кирил СофийскиТочно и аз това щях да пиша. На къде отива тоя свят ня знам. Даже и в природата мъжките се бият за женски, пък в България обратно. И ние доста сме се млатили наверемето за мацки... ех малдини! Ама, от друга страна то мъже не останаха. Кой гей, кой метросексуален, кой асексуален, кой от анаболите вече не си вижда ..., ама напомпан като балон, кой незнам си какъв.
13
1
 
43
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
О, времена! О,нрави ! Едно време ние се млатихме за жени. Сега жените се млатят за мъже.Явно сега мъжете вече не достигат! Иначе като ги гледаш на външен вид мъже канари , а то !
12
3
 
13
 
! Отговори
Джули преди 7 години
Аа...коментарите са убийствени! Как се смях само!....Кефите ме!
11
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Факт е, че мъжете са повече от женитеИ това е доказателство.Друг е въпроса, че това са потомства на чалга поколението, които ги научиха от малки да кифлеят, да подражават на чалга кумири, възпитани без морал и ценностна система.Децата не са виновни.Родителите, и за съжаление и обществото.
10
0
 
8
 
! Отговори
Баладжията е тука преди 7 години
Голямо чудо
9
6
 
11
 
! Отговори
аноним преди 7 години
Абе в бг....само простоти ништо добро ***.3.1
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мх такъв случай имаше и в Добрич в гимназия където преобладават само момчета , какво не им стига и на къде отива света ;(
7
2
 
37
 
! Отговори
хъ преди 7 години
утре да видим снимките и на тримата, да отсъдим право
6
2
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно време имаше лозунг: майки, пазете си дъщерите. Явно сега приоритетът е друг: Майки, пазете си синовете, да не ги изнасилят разгонени моми!
5
1
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дали и на двете вече е обрано цветето, или направо са им пръснати саксиите...?!
4
3
 
22
 
! Отговори
|V|art!n преди 7 години
За чича ви Барак не са се били момите на времето, тва е ясно :)
3
1
 
71
 
! Отговори
Чичо Барак преди 7 години
Разбирам мъже да се бият за ябълката ( сливата ) на раздора, но да се бият моми за минковия, хммм това вече е прекалено.?
2
2
 
53
 
! Отговори
Еврогейтак преди 7 години
Защо се бият,направо недоумявам?! Вместо да си направят една тройка и всички да са щастливи... На тяхната възраст едни други, вече са баби.
1
1
 
68
 
! Отговори
Сетих сееее преди 7 години
В "Красна поляна" процентът на етноспецифичното население е висок.Ако са от тази група, двете побойнички са вече попрехвърлили възрастта за омъжване. Затова не е чудно, че са се сбили, за старите моми всеки жених е безценен.