Мъж загина при катастрофа в Дългопол

Той се е движел с мотоциклет, ударил се в спряла кола
Обновена: 20 ное 2016 15:12 | 20 ное 2016 15:12, Елка Василева
31
Мъж загина при катастрофа в Дългопол
Снимка: архив, Булфото

Мъж е при катастрофа в Дългопол, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Варна.

Инцидентът е станал около 11.00 часа. По време на движението си с мотоциклет водачът - на 28 години, застига и се блъска в задната част автомобил, спрял за изчакване на кръстовище.

При катастрофата мъжът е пострадал тежко и по време на транспортирането му към болнично заведение животът му не е могъл да бъде спасен.

Изясняват се детайлите около инцидента, допълват от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: катастрофаДългопол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
Русанка Митева преди 3 години
Аз съм майката на този моторист. Аз знам каква болка е когато изгубиш дете, когато си го отгледал с много лишения и си създал един достоен ЧОВЕК. Истината беше предварително преиначена. Той не е карал с висока скорост, има и спирачен път, който не е отчетен. Колата е завила надясно без да спре и с висока скорост е влязала в завоя. Шофъора и неговата постъпка бяха старателно прикрити. Той е отнел предимството на моториста. Дори и записа от камерата беше потулен. Но ГОСПОД има!
23
1
 
1
 
! Отговори
Рая К. преди 7 години
Искам само да кажа , че този моторист беше батко ми и ще ви помоля без да знаете какво стана всъщност дане си правите изводи и да съдите! Поставете се на наше място ( семейството ) , ако беше някой ваш близък така ли щяхте да говорите ?
22
0
 
0
 
! Отговори
Анна преди 7 години
Не знам какви хора може да сте,като пишете подобни глупости - " един по-малко от тях","следващия път да внимава" "дори за донор не става"???????? ВИЕ ХОРА ЛИ СТЕ?Вие имате ли близки,семейство ,празноглави ***?Ако утре на мястото на това момче е майка ви,сестра ви/брат ви или приятелката/приятелят ви пак ли така ще говорите?*** БЕЗ КАПКА ЧОВЕЩИНА!!!
21
0
 
2
 
! Отговори
ОТВРАТЕНА! преди 7 години
Потресена и погнусена съм. Как може някой да напише, че се радва на такива новини. Това момче имаше сестра и семейство, които скърбят. Леле господи прости им, че така са се извратили. Вие не сте хора, *** СТЕ. СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА НА ИВАНЕЛА НЕДЕЛЧЕВА. СЪСИПАНАТА СЕСТРА НА НИКОЛАЙ. И ПОМИСЛЕТЕ ПРОСТИ ЛИ СТЕ? ИЛИ ДА?
20
0
 
2
 
! Отговори
Цветелина преди 7 години
До АнонименВсичко се връща! Имай уважение към мъртвите!
19
0
 
1
 
! Отговори
Дддд преди 7 години
Само се чудя на тия хора или нз как да ги нарека, дето пишете коментари от сорта, че добре, че се убило момчето по-тихо щяло да е нз си кво нз си що.... Жалки сте... Вие сте пълни ***. Не съдете хората кой заслужавал да умре и кой не, защото колелото се върти, защото не знаете какво ще ви сполети и вас, живота е толкова ***, че докато се радвате на смъртта на едно младо момче не се знае кво ще дойде при вас, при вашите деца, при вашите внуци. Почивай в мир Ники :(
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ne sadete horata Vsichki sme hora i vseki edin ot nas nosi sarce i dusha.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как не ви е срам всички който съдите мотористите, да не дава Господ това да е вашият брат, баща, съпруг или дете, молете се да сте живи и здрави, а хората като него да почиват в мир. Поклон пред паметта ти.....
16
4
 
2
 
! Отговори
NINTENDO -karat ninj преди 7 години
Още 1 Амгъл от Село Дългопол си отиде, не разбраха че ако сами не се пазят никой няма да ги спаси дори и Господ /!\
15
4
 
4
 
! Отговори
Таня Кирова преди 7 години
Абе вие що за *** сте бе?Да мотористите са пълни самоубийци и какви ли не, но преди всичко те също са хора.Не може да се изразявате с такива грозни думи.,,Да внимавал другия път,, и тем подобни малоумщини.
14
8
 
6
 
! Отговори
Белагуев преди 7 години
Още един *** по-малко.
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези донори няма да спрат да се трепят. Мотора увлича и резултата е видим. Поне за донори да ставаха. Това ще е единствената полза от тях!
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива джигити не ги съжалявам, сами са си виновни,че карат като неннормални.
11
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
разгеле един по малко, утре повече
10
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МОТОРИСТти ми изфорсирай още един път под прозореца и такъв ще ти отживея зад врата, че ще ти се иска да не си се раждал.
9
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И днес няма спокйствие в София от двуколесните талибани. Имаха нахалството да правят нощтни походи из София с една цел, да го пазим. А те пазят ли нашето спокойствие, форсират ли машините през нощта и спазват ли скоростта? Категорично не. Има едно заведение в центъра на София наречено "Мементо". Там взеха да се събират донорите и лятото в Ад. Хората са вдигнали ръце от тях и при всеки самоубил се се радват. Един Месершмит по-малко, един децибел по-тихо.
8
1
 
6
 
! Отговори
??? преди 7 години
В Дългопол,за Дългопол...
7
3
 
17
 
! Отговори
Къде спи КАТ? преди 7 години
Мотористите, както и всички останали шофьори се движат с такива скорости, с каквито КАТ им позволява да се движат. Няма държава по света, в която шофиращите да спазват правилата от добра воля, култура, манталитет или някоя от останалите простотии, с които масово ни промиват мозъците. Навсякъде по света, където правилата се спазват, държавата със силата си е маложила спазването им, като това става на принципа: Всяко нарушение неизбежно се наказва и щофьорите го знаят и спазват правилата.
6
0
 
8
 
! Отговори
??? преди 7 години
Мъж е при катастрофа от Дългопол.Разбирате ли ?
5
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като в кварталът едни такива двуколесни талибани винаги си форсират скапаните мотори от 14-16h и след 24h винаги се радвам на такива новини.Жалко,че е само един.