Спипаха весела девойка, шофирала след марихуана

В пътник в колата са открити 8 пакетчета с трева
24 ное 2016 13:14, Красимир Ангелов
16
Спипаха весела девойка, шофирала след марихуана
Снимка: Булфото, архив

19-годишно момиче, седнало да шофира след употреба на марихуана, бе задържано от полицията в Добрич, съобщават от МВР.

На 23 ноември, около 13:55 часа, в района на ж.к. "Иглика" в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил "Мерцедес" с добричка регистрация, управляван от 19-годишно момиче.

При извършената проверка за употреба на наркотични вещества на водача на автомобила е отчетено употребата на наркотичното вещество марихуана. С полицейска мярка за 24 часа тя е задържана в Първо РПУ. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

В хода на проверката в пътник в автомобила са установени 8 пакетчета със суха тревна маса, реагираща на наркотичното вещество марихуана с тегло 2,9 грама. С полицейска мярка за 24 часа е задържан криминално проявен 21-годишен мъж от Добрич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По последни данни канабиноидите в марихуаната убиват ракови клетки, като по някакъв начин ги задушават и не им позволяват да си набавят необходимите вещества, чрез които се развиват, засега учените все още не знаят как и защо става този процес, но изследванията продължават, изследванията където има държава, канабиса е декриминализиран и науката действа с пълна сила, не, не в България, тук се още в средата на 20-ти век.
15
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2.9 гр. в 8 пакетчета ... ей това е гърбава работа вече. Една десятка - 0.35 г. Това и в Стара Загора го няма вече :D
14
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ще връща заемите на Бойко, които шепа хора си прибраха за лично ползване, защото повечето млади в период от 10 години ще се разкарат от тази мизерия, която е България днес? Вие с изостаналия начин на мислене ли? На път сте да се самопогребете от алчност и простотия.
13
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да погледнем Холандия, модерна страна, висок стандарт на живот, образовани хора, там дори и възрастните говорят минимум 1 чужд език, канабисът е декриминализиран от мн време, като гледам стандарта им се повишава, а университетите остават едни от най-добрите в света, защо не деградират като пропаднали наркомани според Вас? А изгнили в главата милиционерчета?
12
2
 
34
 
! Отговори
Ограничени дедки преди 7 години
Кое Ви харесва на Евразия, исляма ли, мизерията в Русия ли, замърсеният въздух в Китай ли? Защо толкова си харесвате ограниченото мислене, ненаучното неразвитие? Наитина ли вярвате, че бъдещето е в петрола, газта и атомните електроцентрали :D Когато запада изпозлва летящи коли за да се придвижва, изтока все още ще се моли по 5 пъти на ден и ще живее в мизерия и мръсотия :D Жалко, плиткоумно подобие на разум сте :D Добре че поредстои да гниете в земята скоро, заедно с тази смешна държава :D
11
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бавно развиващите живеещи в м/у 15 и 20 век пак дават минуси на истината :D
10
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евроатлантически ценности...ами извинявай, ама аз в Евразийски режим ограничаващ свободата и с разбирания от 15 век не искам да живея, искам да живея в свободна страна, със свободомислещи хора, които имат отворено съзнание, но които и са интелигентни, образовани, умни, мъдри, осъзнаващи обективната реалност на космоса, на запад са доста по-близо до това, отколкото тези на изток.
9
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евроатлантически ценности....
8
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Особено управляващите и политическата класа, само се огледайте каква държава изграждат и поддържат, тази мизерия е отражение на нивото на съзнание на населението и управляващите, на начина им на мислене. Те вярват, че е по-правилно да откраднат от парите за развитие за лични материалистични, нисши нужди, вместо да ги инвестират изцяло в страната и икономиката, да създадат потенциал за развитие, жалка история.
7
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тогава хората на запад ще летят в космоса със лични семейни космически кораби, ама ние тепърва ще се учим да настройваме автономните автомобили купени на старо от горубляне. Развитието на съзнанието тук се влачи като ***, какво да се прави, че всички са на нивото на австралопитека.
6
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като след 1000 години в България декриминализират билката, както е на повечето места по света с нормална държава, некрадливо правителство и работеща демокрация, и навлязат автономните автомобили, ще може да си пушим и да пътуваме без да се притесняваме от негативни последствия.
5
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 4Стига да не шофират, лошо няма! Ама ако тия "забавляващи се деца" бяха направили катастрофа и бяха убили някой, тогава какво?
4
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2,9 грама БРАВО ВИЕ СТЕ СПРЕЛИ ЦЯЛОТО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ТРЕВА В БЪЛГАРИЯ. Що не оставите децата да се забавляват и да вземете да си свршите работат най на края.
3
0
 
42
 
! Отговори
Ко ври преди 7 години
19 годишна, ама напушена и кара мерцедес. Сигурно е отивала на адрес да работи :D Или се е връщала
2
0
 
39
 
! Отговори
G преди 7 години
Жана се е подмладила
1
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
агресия на пътя - лошо ! весели девойки - лошо ! няма угодия.