След почерпка – побой! Съсед преби жена, пращала му крадци

Пострадалата е в бургаска болница с мозъчно сътресение
29 дек 2016 09:52, Петя Славова
13
След почерпка – побой! Съсед преби жена, пращала му крадци
Снимка: bTV

62-годишна жена от бургаския квартал "Победа" беше пребита от свой съсед, защото оглеждала дома му и му пращала крадци. Инцидентът е станал преди Коледните празници.

Според разказа на пострадалата – Иванка Костова, съседът ѝ Кирчо Димов я поканил да се почерпят и преминал към юмруците. Искал от нея да пише самопризнания и заплашил да я убие.

Костова успяла да стигне с пълзене до дома на дъщеря си. Била цялата посинена, повръщала кръв, не можела да говори. Приета е в отделението по неврохирургия с мозъчно сътресение и изписана ден преди Коледа.

Затова пък съседът й Димов не проявява разкаяние и разказва пред bTV подозренията си, че при посещенията си Иванка оглеждала какво има за крадене в дома му.

Костова е получила "телесна повреда, която е следствие употреба на алкохол, но същата към момента не е подкрепена със съдебно-медицинска експертиза, която да ни даде повече информация как да я датираме, за лека, за средна или за тежка телесна повреда, каза говорителят на МВР Бургас Цветелина Рандева.

Медицинската експертиза ще бъде готова тази седмица, но пострадалата и семейството ѝ се страхуват, че побойникът може да избяга в чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че я е поканил да се почерпят преди боя, утежняващо или смекчаващо вината обстоятелство ли трябва да бъде?
7
1
 
0
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
До НАСНе само ти...
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Побойникът досега ако не е лежал в диспансера трябва да го направи незабавно, отстрани погледнато действията му се припокриват с параноидна шизофрения или подобна нлудност. Човекът е болен и опасен. Съседите да направят жалба до прокурор за принудително лечение.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 4:Ходи по съседски апартаменти за да прочисти задръстения кюнец,а ти дреми..........вече 36 години!
4
6
 
5
 
! Отговори
??? преди 7 години
И защо трябва да ходи по съседски апартамени?36г. живея в този блок, веднъж не съм отишла на гости в никого или да каня нкг.Поздравявам, говоря с всички( само някои, които отминават като глигани без поздрав- естествено-не.)
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
я ги виж ти бабите и дядовците ! удариха в земята младите ! ходят си редовно на гости,черпят се....изобщо не скучаят. за по-весело се сбият накрая. - СОЦИАЛЕН ЖИВОТ !
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може ли "морският Перник" да не се прослави пак.
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая като я гледам е от боята, т.е. напълно възможно е това, което казва съседът и