За ало апашите – баба остави торба с 6 бона на улицата

Мним полицай я включил в разследване на монтанското МВР
17 яну 2017 11:37, Анисия Иванова
10
За ало апашите – баба остави торба с 6 бона на улицата
Снимка: Dnes.bg

83-годишна жена даде 6000 лв. на телефонен измамник в Монтанско под предлог, че помага на разследване, съобщиха от МВР.

Вчера сутринта в село Студено буче на домашния телефон на самотноживеещата възрастна жена позвънил непознат, който я заплашил, че ако не предаде сумата от 20 000 лв, ще пострада.

По-късно се обадил мъж, който се представил за служител на полицията и поискал от жената да събере всички налични парични средства, с които разполага и да ги остави на улицата, за да съдейства за разследване на престъпление.

Измамената женица събрала около 6000 лв., поставила ги в платнена торба и я оставила на улицата. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: МонтанаМВРало измама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имала бол пари-дала.
4
2
 
7
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Звъниш по телефона на коя да е бабка в най-затънтеното село и веднага изпадат няколко хилки. Няма таква беднотия. А сега като дойде БСП на власт и ще стане още по-добре. Ще летят десетки хиляди...Нали не сте забравили, още няколко дни остават и почвам всеки ден да питам защо не се оправяме :)
3
1
 
6
 
! Отговори
super pi` преди 7 години
неим ли доиде акълат на възрасетните
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я някой между 25 и 30 години да извади 6 бона на момента!?Бас ловя, че и тая е мрънкала по цял ден, че няма пари за хляб.
1
2
 
17
 
! Отговори
СТИГА ВЕЧЕ !!! преди 7 години
Отказвам да повярвам, че държавата ни не може да се справи с тази пасмина от телефонни измамници и другите видове битови престъпници!Предлагам, при всяка реализирана телефонна измама да се удържат от заплатите на министъра на вътрешните работи и на шефа на съответното РПУ по 50% от дадената на измамниците сума. Тези удържани пари в продължение на една година да се съхраняват в ДСК и ако престъпниците бъдат заловени, да се върнат на МВР-шефовете.Не ги ли заловят - тези пари да се конфискуват!