Роми отговорни за смъртта на 19-годишния Денис в Англия

Спорът възникнал, защото вдигали силна врява
14 мар 2017 08:22, Петя Славова
85
Роми отговорни за смъртта на 19-годишния Денис в Англия
Снимка: Facebook

Български роми са отговорни за смъртта на 19-годишния Денис Петков, който бе убит с нож на 11 март в Англия.
Младежът заминава за страната едва през януари тази година. Той е от Перник. Средното си образование завършва в спортно училище.  Момчето е от младите надежди на ФК Миньор (Перник), съобщава Нова тв.

Миналата година Денис е приет в Националната спортна академия. Поради финансови проблеми момчето решава да прекъсне обучението си и да си потърси работа в чужбина. В Англия е работил в автомивка.

Приятелят на Петков Милослав Милчев разказва, че Денис е живял с майка си и по-малкия си брат.

По думите му в нощта на инцидента, група роми вдигат врява в съседната квартира. Денис им направил забележка, тъй като е на работа на следващия ден. Един от ромите вади нож и го убива.

Убиецът е задържан и ще бъде съден по бързата процедура в Англия.  Проблем за семейството е да прибере в момента тялото на Денис в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Палач
21
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Сатурн!
20
1
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
поне ще бъде съден, ако беше тука или до съд немаше да се стигне или с условна..
19
2
 
70
 
! Отговори
Гого преди 7 години
До всичките парти ГЕРБ БСП АТАКА ДПС и останалите отделете една шепа пари от вашите за едно добро и помогнете да приберат тялото на това момче в БГ вместо да ги пилеете за предизборни кебабчета
18
81
 
14
 
! Отговори
винкело преди 7 години
Няма начин Винкело да не се е ежил, но си е намерил майсторо,
17
18
 
32
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 7 години
Къде вие волята бе българи некакви не образовани безкултурни същества те даже писменност нямат ви унищожават как така бе къдее българската храброст къде са патриотите
16
3
 
100
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Още един млад живот ...жертва на ромското безочие! Не искам да съм на мястото на родителите...настръхвам!Иначе - харесвам стария завет:"Око за око - зъб за зъб"Защо трябва данъкоплатеца да храни години наред убийци?Перверзното е, че близките на убитите плащат с години - да хранят уро*дите почернили семействата им!
15
0
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разгащената па.смина се оправя с репресии, не с адвокати.Имаш права, ако:1.Изглеждаш като човек.2.Държиш се като човек.3.Мислиш като човек.4.Действаш като човек.Ако някое от горните не е спазено, съответния индивид самоволно се е отлъчил от човешката раса и се самолишава от права.
14
1
 
68
 
! Отговори
месара преди 7 години
някакво изявление от тия дето са се нарекли - защитници на малцинствата ???
13
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
продължение за Карлос от Швейцария. Въпросният Карлос разбива вече като пълнолетен физиономията на приятел - челюстна му е до толкова разбита, не може да се храни момчето - прокуратурата изисква "цели" 30 месеца, съда дава жестоките 18 месеца. След 2 години мога да се хвана на бас че пак ще четем за него.
12
3
 
58
 
! Отговори
камък преди 7 години
Май е по-добре българите да си седим в България, защото където и да емигрираш *** вече са там.
11
2
 
15
 
! Отговори
до онбашията преди 7 години
Има и по-жалки страни в отношение на съд - Швейцария. Няколко примера:1. Отчаян баща на три деца с западащ бизнес си подпалва студиото (без да застраши ничий живот) 3 години ефективна присъда.2. Младеж нападнат от други двама, вади нож докато лежи на земята и бива ритан и наръгва опасно в бедрото един от нападателите си - 7 години затвор.3. Бразилски хулиган на име "Карлос". Като непълнолетен 10ки провинения. Лечение в 4стаен апартамент, личен кикбокс треньор - 20 хиляди евра на месец разходи
10
4
 
39
 
! Отговори
Сиренето преди 7 години
Това е и причината никъде на запад да не ни искат. Половината българи са роми и разбира се изцяло български граждани, останалата половина са миячи.
9
1
 
43
 
! Отговори
ама защо ще гп съдят преди 7 години
Та той е РОМ. Има ПРАВА.
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да присъдите в бг и ок са еднакви. но там съобщават първоначално максималната а после я намаляват
7
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До грешка, грешка, голякакви правила да спазват,като не могат да ги прочетат ? а и да им ги кажеш,не могат да разсъждават. това са просто безмозъчни амеби.
6
3
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горкото момче, избягало от циганориите България и пак попаднал на тях - ужас!
5
1
 
47
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Причината за тази статия едва ли не вече е всекидневие у нас интересно ми е колко от коментарите ще бъдат премахнати очеваден е шведско-анадолския наклон на този сайт.
4
1
 
58
 
! Отговори
грешка, грешка, голя преди 7 години
Из туроператорска брушура:до скъпите ромиМоля да спазвате законите при напускане пределите на страната. Вашите безкрайни права не са в сила в реалния свят.
3
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези роми така са се нафиркали, че са забравили къде се намират. Меслели са, че са в България и им е разрешено да убиват безнаказано. Горкия ром, сега ще трябва да лежи момчето от невнимание.