Крадци обезобразиха старица, била прикована за стол 24 часа

Вързали я със свински опашки, съпругът й бил обезвижен на легло
Обновена: 8 апр 2017 17:59 | 8 апр 2017 17:16, Камелия Цветанова
128
Крадци обезобразиха старица, била прикована за стол 24 часа
Снимка: Булфото, архив

За пореден случай на грабеж с насилие над възрастно семейство в Русенско съобщи полицията.

Нападателите са вързали за стол със свински опашки 70-годишна жена, която е останала там близо 24 часа.

Мъжът й не могъл да й помогне, тъй като е тежкоболен и е прикован към легло.

Сигналът за инцидента е подаден от мъж, който помагал на семейството, уточнява Нова телевизия.

На 2 пъти през деня е ходил до къщата и се усъмнил, че никой не отваря.

Решил да влезе и видял обезобразената жена вързана за стол.

Жената е в болница с много наранявания.

От къщата са взети 2000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
17
 
6
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 7 години
Жалки *** слагащи плюсове за БСП.Кои са в редиците им погледнете разни наследници на герой от БКП който не са помирисвали дори гората.Прочетете поне малко записките на Гешев.Какви ,,,,,,,,,,,са били новите разни боядисващи се минали през всички партии разни нереализирани миски модели и т.н
21
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви политически партии ви гонят хора? Не виждате ли, че проблемът не е въобще политически? Който и да дойде все тая! Проблемът е на микро ниво, което след няколко години ще прерастне в макро. Тази индивиди трябва да се интегрират, иначе загиваме и те и ние, паразитът ще унищожи приемника. Защо никой не го вижда, защо нищо не се предпиема, просто ми е неопнятно... Вървим на автопилот срещу пропастта.
20
28
 
8
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 7 години
Жалки *** плюещи ГЕРБ Кои е президент сегс лйотчик Радев .премиер и правителство ОТ БСП назначено експертно . Кой смени почти всички и наппави чистака лйотчик Радев .Забравихте Скравена и Белене кой ги създаде.БКП забраненате ли са виновни. със закон преименувала се в БСП и чества 100г история .КЪДЕ БЯХА ГЕРБ те ли са виновни.за избитите тогава от елита българи.ЖАЛКИ сте създадени от още по жалки твари
19
1
 
45
 
! Отговори
Хх преди 7 години
Издържаме 60000 полицаи и плащаме по 3 милиарда лева годишно, за да получим.. ТОВА??? Някой *** трябва да се размърдат и да свършат някаква работа за парите си!!!
18
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 21Аз като гледам на тоз твоя господ не му пука особено. Ама така е те литературните герои много нямат сила в реалноста.
17
2
 
26
 
! Отговори
? преди 7 години
За какво ни е ЕС , НАТО , демокрация ,правителство/ какво му харесахте на старото че го върнахте пак на власт/, след като няма КОЙ да озапти криминалния контингент ?МВР , къде си , съществуваш ли ?
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДаааОтново видим резултат, е поне демократично са ги вързали, защото можеха и да ги наведат......Още един който "заклеймяващо" всъщност е доволен, но и леко съжалява, защото е можело и "по-хард". На всичко отгоре псевдо-"лявото" "патриотично" масонско куче е казало в заглавието и - "Даааа". Толкова сте прозрачни, че няма накъде...
15
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спомнете си Катуница, макар че тогава викахте и срещу мен(цитирам "турците ***") имаше резултати, защото бяхте единн. Хора няма да стане, ако не се обедините! При такива тежки престъпления, трябва всички нормални хора да се обединият, с крясъци, викове, протести, да настояват правосъдието да си свърши работата! Не сте безсилни заедно. Трябва нещо да се промени, не може най-беззащитните да страдат заради ***! Поне в това отношение може да бъдем единни, за сигурността на нашите възрастни
14
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Офф хора, къса ми се сърцето! Как може да живеят сред нас такива ***, такива ***, да се хранят на наш гръб и да измъчват нашите баби и дядовци?! Затворите били пълни?! Не се ли усещат нашите политици, че този проблем няма да изчезне от само-себе си, а нараства? Българските мъже, къде сте? Обединете се най-накрая! Защо не се съберете 500 души да отидете до селото, със сигурност ще ви предадат виновницте! Бъдете единни бе, пазете си хората които са ви тогледали, не си изоставяйте.
13
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственно спасение за БГ е : ликвидиране на всички *** правозащитни организации, жестоки закони, съдия пуснал под гаранция доказан изверг престъпник веднага доживотна присъда без помилване, закон за защита на часната собственност с оръжие.
12
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДимитърНе те ли е срам бе, не ви ли е срам претендиращите за "леви" и/или "патриотични" "сили" по този начин да злорадстваш/те, като уж "заклеймяваш", но дефакто "между редовете" подкрепяш това, защото генералната ви линия е физическо ликвидиране на тези, които вече не ви носят "добавена стойност", защото са "в тежест на икономиката""Гордея" се, че 28 години се повтаря едно и също и ще продължи поне още толкова...От къде знаеш така уверено, че ще продължи , освен ако не го планираш!
11
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ахаххахахха демикрацияяяяяяяяяяя
10
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 9Само си представи...някой да убие баба ти и дядо ти както са на преклонна възраст..стари и болни...с цел грабеж, ти няма да искаш тези убийци тези зверове да са убити ли? Кажи, бе,?
9
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 9 Чакай, бе, значи в Щатите в тази демократична държава има смъртно наказание..в тази развита страна, а при нас що да няма? Впрочем що си против смъртното наказание?
8
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До къде ни докараха от алчност и безхаберие нашите политици !!! Да искаме смъртно наказание !?
7
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива на електрическия стол!Веднага!
6
2
 
13
 
! Отговори
Комунист-Идиот преди 7 години
Няма край.
5
0
 
42
 
! Отговори
Нас преди 7 години
Това е геноцид !!! Защо политиците си мълчат !? За да могат с техните купени гласове да са на кокала !!! Не казвам да управляват ,защото не го правят !!!!
4
0
 
55
 
! Отговори
England / Essex преди 7 години
Кога закона ще стане жесток спрямо гаврата и нападението над личността ???
3
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дааа видими резултати от сЛободата и демони-крацията по мутренски! Така ще е поне в следващите 50 години ако не се вземете в ръце и не си върнете държавата. Сами виждате че вече 27 години освен злини за хората друго няма. Запустели села и градове унищожена промишленост унищожено здравеопазване унищожени хора. Е какво чакате? В.Левски или ХР. Ботев да дойда от мъртвите да ви спасят ли? Не няма да дойдат да ви спасяват защото те когато е трябвало са се борили точно против този живот който живеете!