Дръзки апаши подмамиха продавачи, свиха количка

Кражбата е извършена от мъж и жена в столичен мол
Обновена: 28 апр 2017 12:27 | 28 апр 2017 11:23, Петя Славова
14
Дръзки апаши подмамиха продавачи, свиха количка
Снимка: Кадър, Нова тв

Дръзка кражба на скъпа детска количка е извършена от магазин в мол в София. Крадците са заснети от камерите.

Кражбата е извършена от мъж и жена, които според разследващите са рецидивисти. Срещу тях имало жалби и от други големи и скъпи магазини в търговския център.

Двойката влиза поотделно в магазина. Първо жената, возеща дете в скъпа количка. Малко след това влиза и мъжът. Около половин час двамата обикалят из бебешкия сектор. След това от магазина излиза първи мъжът с детето в тяхната си количка, а след около 5 минути – и жената, с откраднатата от магазина количка.

Всеки продукт в магазина има система за сигурност, която би трябвало да реагира в момента, в който стоката излиза от магазина. В случая сигналът е заглушен или поради многото багаж, сложен в нея или с използване на фолио.

Крадците не са заловени, затова от магазина молят за помощ - ако някой ги разпознае, да сигнализира, за да си понесат наказанието.


14
Още по темата: бебешка количкакражба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Трезвен преди 1 година
Ако в магазините започнат за слагат по - добри камери за наблюдение, които ясно да показват лицата на извършителите, кражбите ще спрат. Е стига нашето правосъдие да вземе да ги осъди. Крайно време е да се върнат места, където тези да чукат камъни или да правят нещо, за което да не им се плаща.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ги вържат със синджир, ако една част от хората се мъчат и изнемогват, други решават че по по-лесният начин ще станат нещата. Реално ако има реална икономика и начин нормално да изкарваш пари, кражби пак ще има, но хората ще са по-спокойни и няма да мислят за това как по абсурден начин да откраднат.
9
1
 
3
 
! Отговори
до № 6 преди 1 година
заради такива Андрешковци като теб сме на тоя хал. Тъ*п*ак.
8
1
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 1 година
Ооо,ооо,о ромалееее...
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо да бяга Лазар, кой ли го гони? Прибрал си е своето, отчел се е на Свинкята, тя на чичо Боце, веригата е затворена. И сега пей сърце.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно е да знаеш какво пише в светите книги, друго е да разбираш. Не на всеки е дадено да разбира.
5
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По времето на комунизма и Тодор Живков беше ежедневие в моловете да крадат детски колички, но комунистите криеха това от народа.
4
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И да знам кои са,едва ли ще кажа;за да са я докарали до там да крадат детска количка,надали има с какво да я купят.Да си ги търсят.
3
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости са това в светите книги пише, че си длъжен да обичaш бижния си и да му дариш една риза. Hикъде не пише нищо за пари, ай сиктир от тука, тия продавачи нямат ли християнски или мюсюлмански дълг, нима искат бебето да умре изоставяйки го без количка тъй ле станете европейски граждани.
2
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аха, значи гениални гастрономи, браво!
А за тези където ти свалят кожата със 300-500% надценки- нещо да кажете? Или пладнежкия обир не е престъпление?
1
2
 
8
 
! Отговори
Sove преди 1 година
Kolichkata bila palna s asperji, haiver i avokado.