Две жертви след стрелба в София, задържаха стрелеца

Трети човек е тежко ранен и е настанен в болница
Обновена: 18 май 2017 11:50 | 18 май 2017 11:33, Веселина Йорданова
31
Две жертви след стрелба в София, задържаха стрелеца
Снимка: Impact Press Group, архив

Двама мъже са били убити при стрелба в сграда в района на кв. "Витоша" в София, съобщи пресцентърът на МВР.

Сигналът за стрелбата е подаден към 10.25 часа.

Пристигналите на място полицейски и медицински екипи са установили смъртта на двама мъже, трети бил ранен тежко и откаран в болница.

Минути по-късно е задържан 57-годишният Д.Д.

Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и причините за извършеното тежко престъпление. По случая е образувано досъдебно производство, а действията по него продължават под контрола на прокуратурата.

Повече информация във връзка с тежкия инцидент ще предоставят по-късно днес главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов и административният ръководител на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: стрелба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато има такива които плюят президента ,а не изпълнителната власт !!! Ще е така ! Има ли значение кои са !? Щом не си вършат работата !!! ???
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
прав е Путин че в Бг сме си само за диктатура ..ей виж до каде ни води демократично избраният ГЕРБ ..хурви в политиката дето хич не им дреме за народа и законите
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това е когато Бойко и Цецката управляват докато Волен ги масажира
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези истории ще зачестят. Ще се засилват с намаляването на средствата от ЕС. Вече чух как се канят на спестяванията ни в банките, Хърсев умотвореше по БНТ, за да бъдат "инвестирани", по герберски разбирай - окрадени.Нас не ни виждат. Не ни питат. Само ни грабят.Крадливите разбойници ще се саморазправят помежду си.От алчност, от некадърност, от безчовечност.Не съжалявам за никого от тази гнусна ***, която изпи кръвта на българите за последните 28 години!Нека се требят взаимно!Нека!
25
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
строителния работник отстрелял тримата си шефове дето отказвали да му платят заплатата.
24
4
 
16
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 6 години
БОЙКО БОРИСОВ си доде!
23
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Националсоциалист ли е стрелеца или патриот?
22
1
 
12
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
за полицията строител и инвеститор означава работник и шефа то всъщност ешеф на строителна фирма и поръчител за изпълнение на строежа т.е. шефа на фирмата строител е убил представителите на фирмата инвеститор / поръчител
21
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно, защо вече не се впечатлявам вече от такива новини.
20
1
 
33
 
! Отговори
След преди 6 години
като всеки един баровец може да си позволи всякаква гавра със служителите и работниците си, и те могат да се само да се оплачат на отец Таквор Гилигян,щото синдикати и нормално работеща съдебна с-*** няма,така ще бъде!
19
8
 
7
 
! Отговори
Христо преди 6 години
57 годишен. Нормално. През 1990 година, в мутренските времена е бил на 30 в разцвета на силите си. Ама сега му дошло времето да убива и да го хванат. Дали и на колко ще го осъдят е друг въпрос.
18
3
 
24
 
! Отговори
Революция преди 6 години
Не мога да разбера защо третия е жив ?Като се стреля се стреля наред без пропуски и свидетели .Сега ще го съдят за пропуски и неточности ...Това е началото на революцията в БГ !Свобода или Смърт !
17
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Бойколандия цари законът на джунглата! Юмруци, ритници, куршуми, боксове - такъв е демократичният диалог! А зад паравана, ЦвЦв премята топките към президента, за да забърше оцапаното. Скоро никой няма да им вярва на скалъпените измишльотини, типични за милиционерските им мозъци!
16
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Демокрацията ни отне реда. А работодателите нека се стискат за пари. Още ще ги гърмят. Законът на улицата е в сила
15
0
 
53
 
! Отговори
Брао !!! преди 6 години
Да ви кажа ШЕФ не означава безсмъртен и плащайте редовно на работниците да не увелича бройките на умрелите измамници и богаташи дето не плащат а изискват много ибързо .
14
1
 
55
 
! Отговори
за пари преди 6 години
Шефовете са дължали няколко заплати на него и на много други и затова е станала тази беля,това да е обица и на другите длъжници работодатели!
13
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До злобюлА ти ко прайш пред монитора, бре, та знаеш кой е тук по цял ден?Значи и ти киризиш тук цял ден, ама си мислиш, че си съдник на другите?Аааа, Злобюле, не така! Ще те атестираме и ще ти сложим лоша оценка, компрометираш колектива!
12
15
 
12
 
! Отговори
злобюл преди 6 години
Ши ва гръмна сичките от форума тука дето поствате :) не мъ кефити нещо по цял ден соцялизъм бойко демокраця радеф путин америка и нищо не бачкате ми няаа да са опрайми ми ...диктатура ви трябва на вас не демокраця не соцялизъм не комунизм инак по цял ден за повешки права ривети и все някой ви крив ...
11
43
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чехълът, набеден за президент, пиещ Уранжада и следващ заповедите на жена си стриктно, какво ще каже по въпроса?!? Затова ли беше избран Радев - за да настъпи анархия и смут в страната ни, а той да мълчи като детероден орган?!?
10
27
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберастката строителна мафия си разчиства сметките. Нищо ново. Явно някой не се издължен на Еднокнижника.