Юмруци в лицето и ритници за полицаи: Руснаци буйстваха в Св. Влас

Един от полицаите е бил с тежки наранявания, руснаците нищо не помнели
Обновена: 2 юли 2017 18:23 | 2 юли 2017 17:01,
350

Тримесечно бебе можеше да остане без баща след като руснаци буйстваха и нападнаха полицаи в Свети Влас.

Руснаците бяха задържани на 29 юни след сигнал, че са счупили стъклен купол в хотел в курорта. По време на ареста двамата руснаци яростно се съпротивляват и дори нападат служителите на реда.
 
"Целият е син - не само лицето, а ръцете, краката и гърбът. Сниман е от съдебен лекар и има доказателства как са го били", разказаха пред Dnes.bg близки на един от полицаите.

 Мъжът е бил ударен в областта на главата и нараняванията му са можели да имат фатални последици.

"Въпросните руснаци са хвърляли чаши, бутилки и са счупили купол, под който е имало майки с малки деца. Не са успели да счупят и другата част от него, защото е бил блиндиран", разказаха близките на полицая.

Пострадалият униформен и съпругата му са се преместили в Бургас от София, в търсене на по-спокоен живот. Близките на полицаия възнамеряват да заведат дело срещу руснаците и вече са извадили медицинско. Има и свидетели на задържането, които са готови да дадат показания.

"Наистина са били много, много пияни. На другия ден не са си спомняли вечерта какво са правили. Рускините също са били пияни. А охраната твърди, че редовно са правили мизерии", допълват близките.

Днес съдът в Несебър остави в ареста 36-годишният руски гражданин Евгени Е., единият от двамата буйстващи. Предстои да стане ясна мярката и на неговият баща - 56-годишен руски гражданин.

"Мъжът ми и синът ми са невинни. Те не са правили нищо противозаконно. Полицаи и охраната на комплекса нахлуха в стаята ни, докато спим, беше страшно и всичко стана пред двете малки деца на сина ми", настоява майката на единият от двамата задържани.

Съпругата на 36-годишният Евгени пък добави, че един от охранителите проснал мъжа й на земята и започнал да го души. Младата рускиня дори успяла да снима с телефона си бруталното задържане на двамата мъже.

Двете семейства от Москва имали спор с обслужващата фирма, която отдавала имотите им под наем. Руснаците твърдят, че не са получили парите от наема и това било в основата на конфликта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
11
 
! Отговори
ss преди 6 години
малии куките как са се здрържали да не ги начупят нз ....
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може ли 10 минути да не могат да им сложат белезници, бе..
2
12
 
26
 
! Отговори
BG преди 6 години
Православни и славянски ценности :)))
1
4
 
45
 
! Отговори
анонимка преди 6 години
Айде сега присъдката, затворчето и изземане на имуществото в държавна полза. Да видим кой кого! Тия си мислят, че БГ им е бащиния. Ама не е! ДИваци!