Отново агресия: 42-годишен мъж пребит в София

Спрял да смени спукана гума и бил нападнат от двама мъже
Обновена: 28 юли 2017 13:49 | 28 юли 2017 13:48,
41
Отново агресия: 42-годишен мъж пребит в София
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Столични полицаи реагираха незабавно на сигнал за нанесен побой и издирват извършителите, съобщиха от МВР.

Тази сутрин, около 4:45 часа, в полицията е получен сигнал за пострадал от побой мъж в района на ул. "Патриарх Герман".

По първоначална информация водач на лек автомобил спрял на улицата, за да смени спукана гума, но бил нападнат от двама непознати мъже, които му нанесли побой и избягали.

На място незабавно били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Пострадалият е 42-годишен криминално проявен мъж. Той е откаран в болница, настанен е за лечение с множество травми и с опасност за живота.

На местопроизшествието е извършен оглед. Предприети са оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия за установяване и задържане на нападателите.

Предстои в рамките на образуваното досъдебно производство, под надзора на Софийска районна прокуратура да бъдат установени всички факти и обстоятелства около случилото се.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
10
 
2
 
! Отговори
Аспарух преди 6 години
до Всички1. да, голяма ми е устата, и не само тя...2. дишам си въздуха на село и рядко се впрягам, но все пак понякога го правя 3. не съм се обидил, защото живея много далеч от софия, в по- голям и чист град от нея и не съм стъпвал там поне 3 години. така че, продължавайте да се избивате успешно, нали това всъщност искате, намаляне на населението... ами ето ви на, всеки ден по 1-2 убити, ето ви ги 500 човека по- малко в края на годината. успех в оцеляването момчета и момичета!
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Аспарухо,я си дишай чистия въздух на село и не се впрягай толкова.няма за какво.
13
4
 
7
 
! Отговори
до 13 аспарух преди 6 години
Много ти е голяма устата !
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Аспарухеее,аспарухчо,ти пък взе че се обиди на "селянин и софиянец". веднага си приписа село герман - център на софия.
11
7
 
16
 
! Отговори
Аспарух преди 6 години
До АнонименДа столица е, столица на *** отгледани във врачанските села, по- късно през демокрацията налазили столицата. Сега те са най- върлите селяномразци, осъзнаващи всъщност, че те са простите селяни претъпкали София с изпражненията и голфовете си.
10
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Столични полицаи реагираха незабавно..На място незабавно били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ..Предприети са оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия..Предстои в рамките на образуваното .. производство, под надзора на Софийска районна прокуратура да бъдат установени...Поиграх си да копирам, но това Като го прочете човек и ще си помисли, че родната милиция действа адски бързо, скоростно и отговорно...този е крими, а за нормалните хора кога ще има такива скорости?
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До рспоред гугъл такава улица има в с. герман ама може и то да е станало вече столица,знае ли човек.
8
7
 
6
 
! Отговори
Аспарух преди 6 години
До рИ като не живее в София, дай да мре, скудоумна шопска о.трепка. И за твое сведение има такава улица в София и тя се намира на 2 километра от двореца врана, а той, поне по кадастър се намира в София-град.
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква агресия бе???Криминално проявен е ял бой,какъв е проблема.По нормално нещо от това няма.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
случаЕност
5
2
 
37
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
"Пострадалият е 42-годишен криминално проявен мъж."Заглавието е некоректно. Щом е криминално проявен, значи не става въпрос за агресия, а за рутинна практика. Работна среща, така да се каже. И стига сте насаждали негативизъм и паника. Това, че тия дни са пребили някакви хора, замесени в разни далавери и афери, не означава, че разни психари са плъзнали по улиците, за да бият обикновените хора.
4
2
 
22
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Ама разбира се че ще има агресия! Как няма да има като АБСОЛЮТНО ВСЕКИ в държавата знае че тук няма съд, ням правосъдие и няма справедливост, от което автоматично следва саморазправа с цел налагане на собствената визия за ред, законност /евентуално/ и справедливост. И понеже поплювковците в парламента пак омазаха поредната съдебна "реформа", нищо по-добро не ни чака.
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До При такакое не ти се връзва ? някой в 4.30 му срязал гумата и го причакал.
2
3
 
26
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Всичко е замислено предварително. Спукали са му гумата и са го притрепали.Явно си е заслужил.
1
4
 
16
 
! Отговори
При така преди 6 години
поднесената информация, нещо нещата не се връзват!