Мъж нахлу в къща, преби баба и дядо, задигна 8 бона

Крадецът влязъл в дома им като срязал мрежата против комари
8 авг 2017 12:30,
33
Мъж нахлу в къща, преби баба и дядо, задигна 8 бона
Снимка: pixabay.com

Съпрузи на 76 и 85 години са били нападнати тази нощ в дома им в село Горско Абланово, община Опака, съобщиха от полицията в Търговище.

Неизвестният извършител проникнал в къщата малко след полунощ, след като срязал мрежа против комари, поставена на прозореца.

Мъжът поискал от възрастното семейство пари, при което им нанесъл множество удари и ги заплашил. След като претърсил къщата, отмъкнал 8000 лева.

Съпрузите са настанени в Многопрофилната болница за активно лечение в Търговище за наблюдение, няма опасност за живота им. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До meryДо кога ще е така?..е то нали е "така", за да могат все повече да си задават въпроса "до кога ше е така", за да може да се "вземат мерки", че "да не е така"!шахматна партия, ама за 2-3-и разряд :)
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а после - защо се обезлюдявали селата ? нямат лекар,аптека, зъболекар, детски градини,училища, няма работа,няма пътища вече до селата,няма кокошки в дворовете,че *** ги обират......няма и живот,защото и за 10 лв. ще те утрепят.
7
1
 
24
 
! Отговори
Аман вече! преди 6 години
Щом престъпникът е описан с политкоректния термин за тсиraнин "мъж", едно е сигурно, от привилегированите на Брюксел и БХК ненаказуеми кафяви е! Аман!
6
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Али Кемал ха на бас, че не е швед ... чи ни ми се, че бългериан пейтриът ..от де знае крадеца, че старците имат 8 бона ? м?що не влизат или да звънят (и двата типа един и същ ги праща) там дето няма "8 бона"? м?
5
1
 
19
 
! Отговори
mery преди 6 години
До кога ще е така?
4
1
 
21
 
! Отговори
Киро шарнира преди 6 години
Не е швед!!......финладец 100% -натурален !
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма имена и дори инициали,което означава че е паладжанска работа. А стресираните ревльовци за пари и парцалки, продължават да ги прикриват.
2
1
 
36
 
! Отговори
Бачо Кольо преди 6 години
Да му изсъхне най-милото...И на стари години да му се върне стократно.
1
2
 
36
 
! Отговори
Али Кемал преди 6 години
100 процента е швед