Трима българи – без коли в Гърция, мъкнели бензин и ракия

Освен това са платили и солени глоби за внос на акцизни стоки
31
Трима българи – без коли в Гърция, мъкнели бензин и ракия
Снимка: Булфото, архив

Само за няколко часа гръцките власти арестуваха трима българи на Промахон за нелегален внос на акцизни стоки. В личните автомобили на задържаните са намерени туби с бензин и по 20 литра алкохол.

Наложена им е глоба, като са конфискувани и автомобилите. Беше арестуван и грък, който пренася нелегално цигари, съобщи БНР.

От полицията съобщават, че проверките на границите се извършват денонощно и опитите да се внесе акцизна стока през нощта са безсмислени.

В същото време стачка анулира търга за втора каса за пътна такса по пътя Промахон – Солун.

Работещите в магистралната компания "Егнатия одос" с протестите си принудиха правителството да оттегли търга за каси при Стримонико – в близост до Серес, което щеше да оскъпи двойно преминаването.

Няма да се строят и още тол каси при Кавала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 26Ти изби рибата, бе пич.....до 22, над 22. Граничен контрол в Солун....шоу
27
0
 
2
 
! Отговори
scbg преди 6 години
До АнонименИскаш да кажеш, че грък ще тръгне да прави контрабанда с 20 литра узо?
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та да продължа и малко да просветя овчиците,които не знаят какво и колко може да се пренесе по закон в Гърция,а гърците много добре го знаят-цигари-800бр.пурети-400бр.,пури-200-бр нарязан тютюн-1 кг,алкохол над 22%-10л.,до22%-20л.,вина-90л.,бира-110л. НА ЧОВЕК ЗА ЛИЧНА КОНСУМАЦИЯ и това е по информация на граничен контрол-Солун!Имал 20 л.алкохол и хооп взели му колата!Ами овчицо,10 литра на теб и 10 на жена ти колко са или на друг с който пътуваш??А,гърците качат 4 души и си пренасят по горното!
25
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами така ще правят защото сме овчици бе,наред с това,че сме българи!!И външно минестерство няма,и гранични власти,за държава да не говорим въобще пък!!На гърците колите им пълни с бензин и алкохол,ама на другата страна спират само българи,гърците си се движат транзит!И то проверките са само за българи!Нито румънци спират,нито украйнци,нито някаква друга националност,ще речеш,че имат дипломатически имунитет!!Потърпевши-само и единствено ние!Въвеждане на ответни мерки от българи-няма и не чакайте!
24
3
 
4
 
! Отговори
до 20 преди 6 години
Кога в Гърция са глобявали за включени през деня фарове? Да познаваш някой глобен? Кой е той и колко глоба е платил?
23
3
 
11
 
! Отговори
Нане преди 6 години
Е за кво му е Гърция като ше си носи пиенето и бензина от тука. Или да каже утре ,аз съм тарикат бех у Гръчко
22
1
 
4
 
! Отговори
До 18 преди 6 години
Ганчееее,спешно "ТРЕБЕ" да одиш на специалист
21
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Pri ZZARA Beshe NAI- DOBRE... Toii Raboteshe v republikansska PUSSTOSH, v republikanssko BLATO, koeto OBLAGORODIAVASHE SS VARATA i SSILATA na *** ssi... SSamo SSled 1 Godina Invesstizziite Biaha 1 Milliard Dollara, TOLKOVA, kolkoto za 10 Godini predi Nego OBSTO, vzeti Zaedno... Na 2-3-ta Godina Biaha UDVOENI, a Posslednata Godina Biaha Veche 4 Milliarda Dollara...Purvoto,koeto napravi be Da Uvelichi Detskite nadbavki Dvoino : ot 18 lv. na 35 lv...Na Sledvastata Godina Imashe Period na Razzdaemost,koito Izravni Nivoto ot 10-20 godini otpredi...NE se vzimaha Nikakvi zaemi i Dulgovete ot komun
20
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тие византиици съвсем се оляха...утре ще ми конфискуват колата,че била с пълен до горе резервоар, щото видиш ли, може да не си сипа от тяхната бензиностанциика.Жалка история, преди години глобяваха са включени фарове през деня.
19
4
 
15
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Че 20 литра 70 градусова домашнярка си е съвсем нормално за едно двуседмично море - трезви ли да седим, или да им пием воднистото узо ;)Шегувам се, разбира се.
18
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тарикат *** "требе" да се мачка навсякъде по света!
17
13
 
7
 
! Отговори
До до 15 преди 6 години
Пий си метиловия алкохол и не надавай глас от коневръза, сложни неща като гръцка икономика и висок стандарт на живот не бива да терзаят безмозъчната ти главица.
16
5
 
7
 
! Отговори
до 15 преди 6 години
вярно е , те търсят богаташчета като теб да смажат менгемето
15
4
 
14
 
! Отговори
до 14 преди 6 години
То и никой не е приплакал за бедняк като тебе.
14
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
че аз като ходя на море си вземам поне 15 литра с ракия , значи и аз съм за ареста , няма да ходя там на почивка
13
12
 
22
 
! Отговори
до нина преди 6 години
Ама *** празноглава, ти ли точно ше коментиарш гърците, които са къде къде по - напред от нашата *** пред разпад? Намлящила минджуги на някой третокласен палячор на 1700 лева заплатка и вече си мисли, че е напред с материята и ги владее нещата, че и компетентни мнения раздава за тоя и оня, Ганка с еплечено елече, оня ден забръснала мустака и заменила галошите с маратонки адидас от Илиенци, та навирила нос до небесата!
12
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече на няколко места чета за глобявани за какво ли не българи в Гърция,явно или има някаква кампания срещу нас или търсят от къде да приберат повече пари,което е по-вероятното.А какво стана със свободното движение на хора и капитали?Или то не важи за обикновените хора?
11
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай *** си е бай ***. Ей такива кототия само ни излагат навън.
10
20
 
6
 
! Отговори
Nina преди 6 години
До Анонимен 9В Пловдив например в закусвалните за джироси работят гъркини. Правят сандвичи и пържат картофи та пушек се вдига. В София в магазините на H&M гъркини редят дрехи по закачалките. Едва ли е останал някой българин в Гърция да бърше *** на пенсионери, защото гръцките пенсиите паднаха с над 50 %.
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ех нинче , и гъркини идат да бършат з а д н и ц и т е на българските пенсионери нали ?в Гърция няма работа ...