Охранители пребиха жестоко мъж, роднините му блокираха път

Близките на пострадалия спряха за час движението от Плевен за Русе
125
Охранители пребиха жестоко мъж, роднините му блокираха път
Снимка: Кадър bTV

Служители на охранителна фирма са пребили жестоко мъж от Славяново, уличен в кражба. Близките му блокираха пътя Плевен - Русе за час.

Блокадата падна след намесата на полицията, съобщи bTV.

Без предупреждение около 120 души излязоха на главния път и спряха движението във всички посоки.

Очаквано така си навлякоха гнева на шофьорите, според които не е редно някой да ги спира, след като не носят никакви вина за случилото се.

Младият мъж е пребит от охранителите вчера следобед. Заедно с трима съседи влезли в ожъната царевична нива за силаж.

"Осем огромни мъже са го съборили на земята и са го били. После от една кола са дошли още четирима с бухалки и са го били", разказа майката на пострадалия.

Протестиращите настояваха за среща с охранителната фирма.

Близо час след като протестиращите затвориха пътя се намеси полицията и блокадата падна.

И двете страни в конфликта са привикани в прокуратурата за разпит.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
61
 
! Отговори
савоний преди 6 години
който влезе в чужда нива-бой, браво на охранителите.
38
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крадливо племе. Само бой.
37
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ожъната нива но това не вие бай Тошовото време бе тарикатчета! Сега всичко е на мутретата как така без позволение ще им влизате в нивата? Вече ще им искате разрешение и да дишате бе как си я мислите тази работа? Цялата територия е на мутрите не е на БАЙ ТОШО ТОЙ УМРЕ. КАКТО И ВИЕ ЗАЕДНО С НЕГО!
36
17
 
5
 
! Отговори
от земеделец преди 6 години
Нивата не е нито на охранителите нито на битите.Работата е в това, ЧЕ БИТИТЕ КОПАХА ЦАРЕВИЦАТА И СИ ИСКАТ БОНУСА. Охранителите нито копаха нито сеяха а взеха от бонуса.Накратко клатиха си краката и от чужда нива пари извадиха.Затова следва отмъщение ако няма съд.
35
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 29"Тези гадове срещу едно момче" - това си написал, но не уточняваш какво са му направили. Набили са го, защото е крал.А нещо да кажеш за онези трима здрави млади роми срещу една пенсионирана учителка? Какво са й направили? Изнасилена и убита. Защо? Не им дала пари. А колко са намерили после в дома й? 100 лева. Нещо да кажеш?
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ще им съчувствам, 34Нашето общестово е изградено на реда и здравия разум. Когато някой прави усилия да се впише в него е поощрително разбира се. Не разбирам трябва да ликуваме когато някой е бил някоя баба ли.
33
2
 
36
 
! Отговори
Ще им съчувствам, преди 6 години
когато блокират някое шосе в знак на възмущение от това, че някой ром е извършил престъпление, вследствие на което всички останали български граждани се настройват срещу ромите!Когато жителите на цяла ромска махала препречат някоя магистрала и спрат движението, държейки лозунги с текстове, например: "Отричаме се от онзи, който е пребил баба Еди-коя-си, за да й вземе пенсията" или "Отлъчваме от нашата общност Еди-кой-си, защото е омъжил малолетната си дъщеря" - тогава ще са равноправни с нас.
32
5
 
6
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Bravo za firmata obezbeduvac ...... ejjj mnogu mi e keif ... taka se brani svoeto....
31
2
 
41
 
! Отговори
Хм преди 6 години
И по-добре ли стана,като се изтриха 1000 коментара?Като не ви харесва мнението на 90% от потребителите-не публикувайте такива статии....Щото е пределно ясно кой и защо е пребит!
30
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя нива садил ли е, да ходи в нея. Просто от тази крадлива *** няма отърване. Той няма нищо, направил е еннаисе деца за да взима помощи. Не иска да ходи на работа щото е по добре да взима 100 хиляди вида помощи от държавата. Ние го храним, ние го топлим а той ни такова. Няма такава държава трябва да се въведат Крумови закони за нарушителите на реда.
29
3
 
45
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Поздравления за служителите на охранителната фирма! Браво, момчетта, добре свършена работа. Ако навсякъде се действаме така твърдо и безкомпромисно, престъпността щеше да е сведена до минимум.
28
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tesi gadove sreschto 1 mom4e ubiizite v satvora bes rasl. Tova sa ubiizi mutri ohraniteli ubiizi kakvo bravi. Gerb mvr ministera taja li se nie edno mom4e ako e negovia sin schte hi smajat mutrite ohraniteli v bg e ujasno kade e poliziata
27
3
 
35
 
! Отговори
до 30 преди 6 години
Не, искам и видео от боя, да му се насладя.
26
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Младият мъж е пребит от охранителите вчера следобед. Заедно с трима съседи влезли в ожъната царевична нива за силаж."Като гледам протестиращите на снимката, вече ми е ясен етноса и защо е влязъл в царевичната нива.
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NE go podkrepqm kradeca na ko4ani no kak shte se spravim s kradcite s beli yaki4ki deto okradoha miliardi ot darjavata i nashite danuci
24
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а той що ще в царевичака? бере кочани? ами тогава да са му напъхали и един в **.ни.ка,та да си отнесе повече.
23
1
 
43
 
! Отговори
>>>>> преди 6 години
** съм ти закона преди няколко години ме обраха докато спя в нас , ушев само ме разкара 1000-пъти до районното и ефект никакът накрая прекратиха производството , вече хвана ли бай ** ще го прибия докато спре да мърда за по сигурно и хич не мие .
22
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 27Кради ама да знаеш, че като те хванат две каруци с бой най-малко не ти мърдат. Интересно ми е българин, ако го хванат в ромско гето(те само там могат да живеят) да краде какво ще му се случи.
21
1
 
56
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
Една охранителна фирма която си върши стриктно работата. Пишете ков е - да я наемем и в наше село
20
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казват ни видите ли крадец в имота си му постелете червен килим.