Баба от Правец даде и златните си зъби на ало апашите

Пред дома си тя оставила още 12 бона и бижута
Обновена: 14 авг 2017 14:31 | 14 авг 2017 14:23, Анисия Иванова
17
Баба от Правец даде и златните си зъби на ало апашите
Снимка: "Митници", архив

71-годишна жена от Правец е дала голямо количество злато и 12 000 лева на телефонен измамник, съобщиха от Областната дирекция на МВР – София.

Възрастната жена била измамена в петък, когато на стационарния й телефон се обадил непознат мъж.

Той се е представил за полицейски служител и обяснил, че се провежда акция, в която тя трябва да съдейства.

За целта пострадалата е оставила пред дома си сумата от 12 000 лева, шест златни пръстена, четири златни монети, три златни колиета, две златни букви, чифт златни обици и няколко златни зъба.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
снежа преди 6 години
Не ми стигна мястото да напиша че и аз съм от бабичките на 60 съм но не се връзвам изкарах му ангелите а тези които се връзват трябва да са с алц хаимер най малко и да не им се дават ценности .....
13
0
 
0
 
! Отговори
снежа преди 6 години
И на мен ми звъннаха и се чуди как да ме подхване Започна с полиция аз живея в полицейски блок не му провървя Почна да ме плаши с енергото и удари втори път на камък Реши да пробва с вода и канал вика водомера бил развален течал .Аз обаче му викам аз съм на 8 мия етаж бе нали първо съседите под мен ще изреват какви аварии какви 5 лева и той като не успя започна с заплахи Ела му викам пред нас всяка минута има полицеиска кола ела да те прибере Тогава се посипаха псувни и обиди с кеф да го слушаш
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ах тия умиращи от глад пенсионери бе
11
2
 
1
 
! Отговори
Язека преди 6 години
Закона на полярността гласи " Каквото посееш, това ще ожънеш". Кражбата и измамата са голям грях и кармата се стоварва със страшна сила рано или късно. Не знам за кого ми е по- мъчно, за бабата или за апашите.
10
1
 
0
 
! Отговори
Би преди 6 години
Знаете ли защо не се събеседва и не се огранизират беседи, срещи, курсове по места с граждани над 60 години? Поради същата причина по която в Родопите не отглежда само тютюн и са зависими от една партия...
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие баба със златни зъби виждали ли сте???Аз не съм. Тоест, не съм виждал отдавна. Преди 1989 г., по време на комунизма, в НРБ при бай Тошо съм виждал последно.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че не е дала някой златен болт от крайниците си.
7
0
 
6
 
! Отговори
Леле преди 6 години
Било образувано досъдебно производство. Чудо голямо. Плячката вече е поделена. До следващото досъдебно производство.
6
2
 
5
 
! Отговори
Crow преди 6 години
След като има прости хора, нормално е и да има хитри. Тия стари хора в гроба ли ще ги носят, че ги кътат тия хилядарки и живеят с икономии...
5
6
 
1
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До2Пак само държавата ни е виновна.Защо децата на такива хора не предприемат някакви мерки за да ги защитят.Защо не внесат парите в банка.Старци с 10 000 лв в гардероба.Това си реве за кражба.
4
0
 
1
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Те от Правец уж все тарикати излизат.
3
5
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Навремето учеха, соц. труженичките, че трябва да съдействат на МВР-то във всичко, за да се громят капиталистическите елементи сред народа и резултата е този. Иначе, е, шъ осъмнете в ареста кът диджеят Станчо, затва, че не съдействате на МВР-то!;)))
2
1
 
14
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
"Кучето си лае, керванът си върви"! От години в България "върлува" това уникално явление "алоизмама". И от толкова години не се вземат абсолютно никакви мерки от страна на отговорните за отстраняването му служби. Виждат, че народът е проst и неvеж. Ми да бяха организирали на достъпен език една национална разяснителна кампания?! Ей така, като на малки дечица да имсе обясни аджеба да не се правят на шерлкхолмовци. Да, ама не! Отчайващо е положението, а ни министри, ни депутати ги интересува.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да му е честито нба "полицая".За бабата просто нямам думи.Потресен съм от поредната глупост.