Явно може: Баща шмърка пред 10-годишното си дете!

Полицията дошла в кафене в "Надежда" и си отишла
Обновена: 29 авг 2017 08:35 | 29 авг 2017 08:28, Петя Славова
52
Явно може: Баща шмърка пред 10-годишното си дете!
Снимка: bTV

Баща взема наркотици пред 10-годишното си дете в столично заведение. Скандалният случай е от неделя през нощта, а действието се развива в кафе "Какаду" в квартал "Надежда".

Детето е останало на купона до 7 ч. сутринта, а полицията не реагирала, разказват очевидци. От снимки се вижда, че заведението е пълно, а бащата шмърка пред всички, включително и пред детето си.

"Чух как детето се оплакваше, че иска да си ходи. Плачеше и молеше баща си да си тръгнат, а той се обърна и му каза, че трябва да е мъж, че всеки мъж би устоял до сутринта, и че ще пие, ще шмърка заедно с него, докато той не прецени да си тръгнат", разказва свидетел пред bTV. По думите му бащата заплашил детето, че ще му счупи ръцете.

След сигнал до 112, на място идва патрул от Второ РПУ. Те поговорили с мъжа, изкарали го отвън заедно с детето, но след няколко минути си тръгнали. Бащата се върнал вътре и започнал демонстративно да взема наркотици отново, разказа очевидецът.

На второто позвъняване на тел. 112 не се отзовава никой. Оказа се, че партито продължава и днес, само че при закрити врати.

От полицията обясниха, че са получили само един сигнал, при това не за наркотици, а за дете в нощно заведение. Оказва се, че законът не забранява това. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А може би, човекът иска да му вземат детето ? Нали се сещате, че не е купе, да кажеш, ми умря, нещо се натрови там и ...С това шоу, той е сигурен, че ще ги "загуби" и няма да му се налага, да се занимава.
9
4
 
88
 
! Отговори
От САЩ преди 6 години
Това ако стане в Америка,тоя ще е арестуван на секундата ,вкаран в затвора и ше му вземат детето!!!
8
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако им е казал че е дошъл с колата си и куките са решили , че е по-безопасно да изтрезнее в кръчмата и не да рискува по пътя.
7
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отишли са органите на РЕДА в дупката в Надежда, но нищо нередно не са засекли, нищо, че била пълна с брашно.
6
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да е ба прогнилата държавица.
5
1
 
6
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
А, ало?
4
3
 
42
 
! Отговори
... преди 6 години
Ба*и курвен***та държава, в която се превърна България... :(
3
1
 
72
 
! Отговори
15-ти синдикат МВР преди 6 години
Какви доблестни милиционери ! Защо не стачкуват, че не могат да си изпълняват задълженията на полицаи , а искат повече пари за да не правят нищо....
2
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да го заведе на казан за ракия да му открие тайните на технологията по придобиване на алкохола, той го води по заведенията и го принуждава да пие и да се друса с него...
1
1
 
70
 
! Отговори
Нация преди 6 години
И после що са ни такива децата...По-хубави няма да станат, уви :(