Жената в Пещера убита от съпруга си, полицаите го издирват

Нападателят е успял да избяга с автомобил
Обновена: 2 сеп 2017 12:18 | 2 сеп 2017 12:06, Елка Василева
78
Жената в Пещера убита от съпруга си, полицаите го издирват
Снимка: архив, Булфото

41-годишната жена, убита в Пещера, е била фатално прободена с нож от съпруга си.

След семеен скандал Катя Генова напуснала мъжа си и се преместила да живее при родителите си в Пещера.

Вчера обаче мъжът ѝ я проследил и причакал край кръстовище в града.

Вероятно е последвал нов скандал между двамата и съпругът извадил нож, след което последвали няколко пробождания по тялото и лицето, съобщи БНТ.

Още по темата

По-късно жената издъхнала.

Убиецът е избягал с кола.

Разследващите имат информация за марката и номера на автомобила.

Разпитани са свидетелите, които са станали очевидци на убийството.

Въпреки това до момента няма и следа от извършителя на тежкото престъпление, а издирването продължава. Мъжът е обявен за общодържавно издирване.

Жертвата и мъжът ѝ имат две деца.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: пещераубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
1
 
! Отговори
Пу преди 6 години
Анан от егоцентрици, аман от мамини синчета. В тая страна мъжете вече за нищо не стават, само едно наранено его им остана. Жените се борят сами и вече и колата си карат, и децата гледат, и къщата въртят, за да ги застреля накрая някой мамин***!!!
70
1
 
1
 
! Отговори
:((( преди 6 години
Най-старите комунисти от Пещера са били много против заселването на роми в техния град и са се мъчили да ограничат развъждането им. Заради тази своя упоритост са имали големи неприятности с централната власт.Но постепенно местата им са били заети от млади подлизури и д*педавци. Резултатът е налице!
69
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 70Лошото е че със смъртното наказание може да се спекулира и да се насочи към някои на които 'трябва' да им се затвоти устата! А в България "почвата" е изключително плодородна за това!
68
4
 
5
 
! Отговори
До ИНТЕРЕСНО преди 6 години
Може и да лилавеят?От 70 години насам БКП целенасочено привличаше и развъждаше роми в този интересен град, столица отпреди 24 века, с няколко етнически махали, живели в мир през вековете, с много трудолюбиви и заможни хора, няколко министри и премиер отпреди 09.09, много професори и много висшисти, завършили в чужбина през царско време.Един от старите професори е изследвал вероятността тези хора да са потомци на част от троянците, тръгнали след Еней.БКП не можа да понесе толкова аристократизъм
67
2
 
16
 
! Отговори
Не трябва преди 6 години
да се стига никога до убийство .Човек трябва да е философ.Да разчита на себе си; за издръжка, за съществуване: да не бъде ЗАВИСИМ от някого, дори родителите ни издържат до време... след това, ако можем- ние им даваме съвети, изслушваме ги, както те- навремето..Това, че сме обичали някого.. не ни дава право да го убиваме, ако той (тя) вече не ни обича: да се огледаме- светът е пълен с раздяли на всички социални нива.ПОрастваме, поумняваме, добиваме опит и четем, усъвършенстваме се.
66
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги ще има и-диоти, проблемът е какво да ги правим?Лично аз мога да поема социалната тежест да живея в общество със смъртна присъда за подобно деяние.
65
3
 
21
 
! Отговори
Странно: преди 6 години
голяма ДЕГРАДАЦИЯ трябва да претърпява МЪЖКИЯ ПОЛ.Някога жените не можеха да преживеят развода, а сега мъжете са станали или съвсем ИНФАНТИЛНИ или имат СУПЕР ниско самочувствие; и какво, като си женен и се караш и биеш постоянно с половинката си имаш по-висока"цена'??;-))Явно тези мъже-убийци са разчитали на заплатата на жените си."Горките".Не се е чуло някоя жена да убие мъж, който Я е напуснал.Браво!
64
1
 
26
 
! Отговори
nerealist преди 6 години
До АнонименБракът като не ти харесва, се развеждаш и по живо, по здраво. За няколко дена колко убийства бяха извършени, че и отвличане! Народът изтрещя тотално.
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
63-ти, като каза за Гърция, се сетих за братя Галеви. Минаха в Гърция и от тях ни следа вече колко години. Тоя даже и в Гърция няма да го намерят ако се устрои в някое селце защото не е в списъка на Интерпол, както Галеви, които бяха принудени да драснат към ЮАР.
62
2
 
1
 
! Отговори
Bio zoo преди 6 години
Chestito na bg it programisti, otlichnicite matematici, injeneri, generali, pochetni predsedateli i iadreni fizici, publichni administratori, kmetove, obstinski savetnici, ombudsmani, garajisti, orajeinici, doktori, zabolekari, architekti, fermeri, vladiki, muftii, olimpiiski medalisti, dansadjii...na tesi bg otlichnici se pada kefa da plastat izdrajkata i jivota na criminalnite procenti na bg pravosaden ministar, bg prezident, bg premier, kakto i na vsichki marzelivi za reproduktivna deinost..
61
0
 
5
 
! Отговори
nemam dumi преди 6 години
отдавна е в Гърция вече
60
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите сме народ от Динковци. Гледайте Динко от Ямбол, 90 % от българите сме като него и затова сме непобедими.
59
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българинът е груб човек, но не е лицемер като западняка. Казва си и си прави, квото мисли. Българинът е балкански юнак. На който не му харесва, да се изнася.
58
8
 
4
 
! Отговори
FAKE news преди 6 години
Поредното фалшиво убийство според мен!
57
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как искаме да се оправим, след като има много диви индивиди по нашите земи.Някои си мислят, че друг човек им е притежание и в двете посоки.
56
6
 
11
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Май просто трябва да си такъв човек , защото да търпя нещо или някой не ми е по силите . Ако не го обичам с какво може да ме задължи да спазвам нещо ?? Ммм?
55
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената иска да си прави, каквото си иска. Така не става. И аз искам да карам Ферари, ама нямам пари. Бракът може да не ти харесва, но като си се оженила трябва да спазваш брачните закони.
54
5
 
4
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Халал да и е на тази която го вземе ... Макар че трябва да а хептен без опит да не се усети за какво иде реч
53
4
 
13
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Радвам се , че пътищата ми се разделиха с един такъв ....
52
2
 
2
 
! Отговори
Invitro dyi преди 6 години
Ai chestito vi nova cennost v bg trezora, sega she padne goliamo pazene na tova skapocenno bg sakroviste - bg maj i negovite deca...