Пак нападение над медик: Мъж наби медсестра в Пловдив

Бащата завел малкото си дете в болницата, вдигнал скандал
22
Пак нападение над медик: Мъж наби медсестра в Пловдив
Снимка: Булфото, архив

25-годишен мъж е в ареста след като нападнал медицинска сестра от спешното детско отделение към Kлиниката по педиатрия и генетични заболявания на Университетската болница "Свети Георги".

Инцидентът е станал в  петък по обед, когато младият баща довел малкото си дете, настоявайки  незабавно да бъде прегледано, съобщи БНР.

25-годишният мъж вдигнал шумен скандал и се нахвърлил с удари върху почти два пъти по-възрастната от него медицинска сестра.

Според работещите в Детския спешен портал, нападателят не е бил провокиран - детето и съпругата му са били приети вече в стационар - детето за лечение, а съпругата като придружител.

Пристигналите веднага полицаи са задържали агресивния баща.

Случаят е  предаден на прокуратурата. Мъжът е в ареста за 72 часа. 

От Университетската  болница заявиха, че на медицинската сестра е била оказана спешна помощ. На пострадалата е издадено и медицинско свидетелство за получените наранявания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Поп Светулко преди 6 години
Абе питаме се ние у манастиро.. Що ги тепат само тия по лечебниците, ортува ме си с папази те тука.. и се маем. Дали не знаят как да си искат или па ич не си искат.. Па то и ние не си искаме, но па много ни се иска. *** нема как да ги тепат Хм, нашия владика е на изключително мнение.." Оти са у бело".. Дали да не ваведът бели униформи у парламенту ?!
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да избухне един баща в болница вероят5но има защо. Многонагли са някои там...
13
5
 
19
 
! Отговори
ДА преди 6 години
Не защитава никого и не знам кой крив кой прав!НО!Отношението на медицинския персонал е отвратително,повечето си заслужават боя!Груби,невъзпитани,отишъл си при тях с болката си и проблемите,търсиш съчувствие и помощ,а насреща ти -змей!Казвам го от личен опит!
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли нещо общо снимката с текста под нея!? Нерде Бургас, нерде Пловдив ...
11
8
 
15
 
! Отговори
Темида преди 6 години
Оказа се, че от целия *** народ, най-прости са лекарите и медицинските работници. Шефовете им карат S-class и им казват, че няма пари за заплати в същото време ги карат да снимат/изследват починали за да се вземе пътеката (да има за бензин на S-ката) щото няма за заплати. Вземат мижави пари, потъпкват си морала "лекувайки" починали и накрая даже и ги бият от време на време, разбира се без наказание (В БГ *** наказания няма). Колко да си *** да не протестираш при всички тея фактори.
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А този ...25 годишен мъж да не е 25 годишен коняк??? Май е такъв, щом не му пишете имената? :) Какво се чудите,в България коняк да си,няма закони за ***?
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Какво значи "не си за тук"?Човека щом е стигнал до там значи има нужда от медицинска помощ.Тия доктори не са ли дали Хипократова клетва?Ами ако се наложи да окажат помощ на някой на улицата?Да ,не са длъжни,но това е човешка постъпка. Нали твърдят че са професионалисти?Нали е хуманно да помогнеш на изпаднал в беда?
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бръмнете му 30 хиляди глоба и до 2 месеца му вземете всичко да видим друг дали така ще налита...
7
10
 
22
 
! Отговори
млад доктор преди 6 години
Леле, като чета статията и се радвам, че дойдох да работя в Германия. А вие продължавайте в същия дух, след 5 години ще се налага ходите на ромски баячки да ви лекуват. Безкрайни години учене, тежки изпити, сам да си плащаш специализацията и накрая 800 лв заплата и бой. Не благодаря! Ауфвидерзеен
6
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само бой по тези търгаши Три неща ги оправят -бой,бой и бойЕдин специалист искаше да ми снима здравото дясно рамо при явно ударено ляво
5
2
 
30
 
! Отговори
ти-то преди 6 години
До аз-ътТочно либерастията доведе до това шведите да си развяват байрака кой както иска и да бият наред лекари, учители, че даже и на полицаи посягат вече. Трябва да им се отреже достъпа първо до здравната система. Аман вече!
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слагайте ги по-бързо тези камери в болниците, че да гледаме боя.
3
14
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Преди либерасията да си отовори устенцата колком лошо било че посягаш на лекари... ДА, ЛОШО Е ..но такива "лекари" ... аз наскоро щях да пребия една *** уж "доктро"... преди да му скочите на човека се опитайте да разберете какво се е случило...
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1234Ми ти няма да е лошо да разбереш кога и къде трябва да отидеш.
1
22
 
16
 
! Отговори
1234 преди 6 години
Тия клошари в бургаската болница да си затварят устенцата. Това лято ме върнаха с думите: "Ми то тука няма спИешно. ОтидИетИ в частна клиника" Ще хапват шамароци, няма как