Хванаха инспектори на БАБХ да взимат подкуп

Били арестувани на метри от заведение в Несебър
6 сеп 2017 20:40,
23
Хванаха инспектори на БАБХ да взимат подкуп
Снимка: bTV

Двама служители на Агенцията по безопасност на храните са задържани в Несебър за вземане на подкуп, съобщиха от полицията в Бургас.

Те са арестувани близо до заведение за хранене в момент на вземане на белязани 500 лева от собственика му, за да не му съставят акт.

Инспекторите са взимали подкуп и друг път, съобщава bTV.

Веселина Ангелова, съпруга на управителя, призна, че дават пари за втори път, но първия път банкнотите не били белязани.

От Агенцията по храните се разграничиха от случая и отказаха коментар.

Двамата инспектори са задържани за 24 часа. По случая вече работи прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: несебърподкупБАБХ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
32
 
! Отговори
.... преди 6 години
Това е *** клевета! Инстинските, професионални инспектори на БАБХ си взимат рушвета в началото на сезона!
18
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А парите за ББ от сделката с VIVACOM?
17
0
 
36
 
! Отговори
Соцялно слаб депутат преди 6 години
Е за една заплата никой не бачка.
16
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то голяма новина! Всеки знае, че борбата за длъжност в каквато и да е държавна агенция е за рушвета, не за заплатата! В провинцията даже се дава рушвет да те назначат на такава длъжност, щото после си избиваш и рушвета. Вероятно и в София е така, но там има и други фактори освен рушвета.
15
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е сеа да им направят проверка на имуществото и банковите сметки. Да ги отупат кат брашнян чувал
14
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новина е ако някой от БАХБ не взима рушвети . Там всички биха работили и без заплати даже . Разграничили се от себе си .
13
0
 
43
 
! Отговори
съдът реши: преди 6 години
Незабавно да се пуснат, парите да им бъдат върнати и по квотен принцип да си чакат реда за парламента!Имат всички качества да станат депутати.
12
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Онея се били раграничили...тцтцтц, нищо че всички са в кюпа..Инспектора взема рушвета, дава 70% на шефа...а шефа се отчита на рапоня... И Сега да ви кажа какво ще стане. Тея ще ги отстранят....докто текат разследвания...накрая ще прекратят за недостатъчни доказателства, защото онея другите тюфлеци(дето стачкуват) са били изгубили некакво доказатлсво... след година тея виновните ще осъдят държавата за неправомерно уволнение, ще вземат обезщетения, и после ще ги върнат на работа като безсмъртни
11
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХахахаОт агенцията се разграничавали от случая, ще припадна. Ами те и служителите, ще се разграничат от случая и единствено собственикът на заведението ще яде хурката.
10
0
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нищо ново. те пълнят пеликански гуши,ние хапваме фипронил.
9
0
 
65
 
! Отговори
murku преди 6 години
Всички агенции са така - пълни с корумпирани *** дето съдират хората с глоби и папт рушвети -оня със суджука е дребна риба. Но и народа е *** - ако ги снимаха по-често, нямаше да са толкова нагли
8
0
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е новината?Това е ежедневието на прогизналата от корупция и беззаконие България. Това е черта от народа. Политиците са част от него и имат бай Ганьовският изкривен дефектен ген типичен за българина. Алеко го е описал преди повече от 100 год. Далаверата, келепира. Затова от най горният до последният чиновник са такива. Това е манталитет и неделима част от българина и няма да се изтрие даже и с новите поколения, които израстват с това. Виждат го всеки ден и израстват с това.
7
25
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво толкова са направили хората? Не става дума за някакви министри, които крадат милиони! Става дума за най-обикновени хорица, които са се опитали да сложат нещичко над мижавата си заплата, без да навредят никому! Какво толкова са направили? Кому са навредили? Опитали са се да помогнат на някой дребен бизнесмен да продава краставиците си, макар и да не са толкова прави, колкото са изискванията на ЕС!Но откакто дойде Б.Б. на власт, се опитват всячески да вземат препитанието на хората!
6
0
 
41
 
! Отговори
доко преди 6 години
До БАБа Х- тоКато ..КАКИТЕ,, нали....хахахахаха...и те горките за малко се отъркват в парите
5
8
 
60
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво на стабилното българско правителство и лично на ген. Бойко Борисов, които сериозно са се заели да изкоренят корупцията - този бич срещу българското общество!Браво!
4
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те са взели парите само да ги подържат за малко.
3
1
 
61
 
! Отговори
БАБа Х- то преди 6 години
Еееее, че то само с една гола държавна заплата живее ли се бе?!
2
2
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма държавен хрантутник с контролни функции, който да не взема рушвет. Те от това живеят. Ако случайно попадне някой честен и доблестен, веднага му намират цаката и го гонят. Това едномилионно котило *** и непрокопсаници е вредно, даже пагубно за държавата. Хиляди служби,службички, отдели,агенцийки и какво ли още не, навряно по одаи и катакомби,но на хранилката. Само вижте суджука и ви става ясно, оня плъх херсонски и той беше същия.
1
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега да ги БАБ-аХат здраво, да им дойде акъла в главата, а и за назидание на другите!