22-годишен в ареста, ударил момиче в лицето

17-годишната му жертва е с хематом на окото
11 сеп 2017 11:52,
11
22-годишен в ареста, ударил момиче в лицето
Снимка: архив Reuters

Бързо производство за причиняване на телесна повреда е започнато в РПУ – Горна Оряховица срещу 22-годишен мъж от Поликраище.

В събота в 22:13 ч. в полицейското управление в железничарския град е получен сигнал за постъпило в Спешна помощ момиче с контузия в областта на окото.

От проведените действия по разследването е установено, че същата вечер в село Поликраище е възникнал скандал между 17-годишно момиче и 22-годишния К. Б., и двамата от същото село.

При свадата младежът е ударил с юмрук в лицето момичето. След преглед е установено, че то има хематом.

Настанено е за лечение във Великотърновската болница, без опасност за живота. Извършителят е задържан за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3Заслужаваш си съдбата проста кесо.Изказа ти е достатъчно красноречив.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкото момиче. Сега конци терапии нагревки 2000-3000 е лечението.
7
0
 
4
 
! Отговори
Щ.Младши преди 6 години
Имам обаче една малка забележка. Родителите и учителите на момичетата и момчетата трябва да могат при нужда да ги третират за нуждите на тяхното възпитание с някои леки физически мерки и въздействия,за да не излизат от релси а какви ще бъдат тези мерки- това законът може да го регламентира. Така са възпитавани нашите възрожденци и английските викторианци,които владееха половината от света,а също старите Българи и нашите руско-украински освободители.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щ.Младши прави добро предложение. Дано някой да му обърне внимание. Но преди това е нужно да се извърши огромна превъзпитателна работа в цяла една сфера на народопсихологията ни - отношението към снахата. Това отношение е изгражданов продължение на векове и се преекспонира, като формира отношениетокъм жената изобщо и в частност - към младите момичета.
5
4
 
3
 
! Отговори
Щ. Младши преди 6 години
Това,че момичето е "яло кифтета" не значи,че се продава- нашите момичета искат да са почтени а не да се равняват с онези.
4
2
 
7
 
! Отговори
Щ. Младши преди 6 години
Нашите жени и момичета не трябва да бъдат удряни,а уважавани и обичани- всеки който ги удря да бъде наказван с 3-месечно принудително обучение по етика,психология и морал,разходите по което трябва сам да заплати,като в това да се включи обезщетение за потърпевшото лице и покриване разноските на държавните служби,които са се занимавали с него. Това са изискванията на Българския народен закон,който трябва да стане и държавен.
3
5
 
5
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Искал да трие между краката ама тва палавкото не дало и ето ти хематом на окото. Като не даваш, вземи тогава тези тупаници и това е.
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Га яди кифтета ни рива..
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На село ми показаха карате,На Албена ми пуснаха Челентано бате!