Ученик преби свой учител в гимназия в Садово

Учителят повишил тон на ученик, той пък го ударил с дърво
Обновена: 19 сеп 2017 20:36 | 19 сеп 2017 20:24,
59
Ученик преби свой учител в гимназия в Садово
Снимка: архив Bulphoto

Учител с 13-годишен стаж е бил пребит от свой ученик в Селскостопанската гимназия в Садово. Това съобщи директорът на гимназията Димитър Йорданов.

Инцидентът станал днес около 11.30 часа, съобщи "Фокус". Трима ученици от последния клас в гимназията започнали да отварят вратите на стаите от последния етаж по време на учебен час, под предтекст, че не знаят какъв час имат. Учителката по география влязла в спор с тях и потърсила помощта на зам.-директорката.

През това време учителят по английски, който също чул разправията в коридора излязъл и започнал да въдворява ред.
Той повишил тон на едно от трите момчета. Афектиран от това 17-годишният ученик намерил дърво и се върнал, като ударил учителя по английски, който се движел в посока стаята на зам.-директорката.

Наложило се да се извика Спешна помощ за 40-годишния учител.

Освен лекари на място пристигнали и полицаи и инспектори от Детска педагогическа стая. За инцидента е информирано и Регионалното управление по образование.

Учителят е за втора година в гимназията, но има стаж за работа с проблемни деца, каза директорът Йорданов.

„От 30 години в гимназията в Садово няма подобни инциденти“, посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
12
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"Естествено етническата принадлежност на побойника пак не се споменава...Живота в България става все по-опасен заради нарасналия брой "шведи" и заради нарасналата им наглост и безнаказаност! Всеки един е потенциална жертва"Да бе да в България няма лоши българи лошите са все българсите граждани...колко роми познаваш стигнали до техникум...може да има тук таме аме аре ся наивност...и момчето, което уби момиче с ритник пак беше "швед" нали...
21
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено етническата принадлежност на побойника пак не се споменава...Живота в България става все по-опасен заради нарасналия брой "шведи" и заради нарасналата им наглост и безнаказаност! Всеки един е потенциална жертва
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** са навсякъде
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнадолскиТва ви казвам ,че тия са както хората са били преди 30-40 хиляди години.Нали си гледал игра на тронове- приказват си нещо оня вади брадвата и му реже тиквата.Всички крещят с одобрение.Разбрали са се.
18
7
 
4
 
! Отговори
Тако преди 6 години
Много са добри децата! Те са по наясно от вас, че за да преуспееш в Бойкостан трябва да си точно такъв - с дървото по главата. Иначе всички ще те тъпчат и ще те считат за ***! Огледайте се кой ви управлява и послушните какво са постигнали! Нищо - клошари и планктон за акулите и щуките.
17
3
 
13
 
! Отговори
Осман преди 6 години
На това учи Западната "култура". Нямам в предвид европейската. Американските филми, Семейство Симпсънс и подобни проповядващи секс, насилие и наркотици им направиха мозъците на буламач. Първите 7 години също са важни. Както каза един колега по долу всичко зависи от семейството. Уважение, спазване на семейните ценности, религия и т.нт. Стане ли на 14 край. Невъзможно е да се промени.
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2 милиарда прираст в бюджета!
15
1
 
15
 
! Отговори
пруко-пръдляка преди 6 години
За съжаление днешната младеж отдавна е стигнала дъното, но оптимистично е подължила да копае и се е натъкнала на фекалната яма, генерирана от нисконравствените ценостти на една посткомунистическа и псевдодемократична система. Цитирам един умен човек от съседно село: Там, където няма светлина - мракът властва. Нека, все пак да приключим с нотка оптимизъм - амин България.
14
2
 
23
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"Учителят е трябвало да извади мечът и да му отреже ръката с дървото.Или да му избоде очите.Е такива некви наказания от онова време."Колега първите учители на едно дете са родителите!В нашо време учител да се оплака от дете, нашите родители ни дърпаха ушички! А сега оплачили се от детето идват на кавга с учителя! Вярно, че ги няма и старите учители, но ги няма и старите родители и деца! Както го възпиташ това дете така си върви...децата всъщност са копие на родителите си!
13
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоталитаризмът възпита послушни мишки, Демокрацията - герои, които не се оставят на някъф даскал да ги командва! Славна евроатлантическа младеж в просперираща България!
12
2
 
10
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
Нужно е ред и дисциплина! На всякъде има всякви деца и учители, но в България са още по зле май!Новото поколение са ужас! Не са личи, че са ученици! Скъсани дънки, паднали пот д.упето с тетрадка в задния джоб, а момичетата като фолк певици! Поне да имаха униформи и там!
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нормални наказания затва така.Примерно ако съдът продаде жилището на тъпият наркоман и го направи клошар оня ще прави ли така?Няма да прави.Европейските закони са за нормални цивилизовани хора.Голяма част от българските младежи не са точно хора.Не са маймуни със сигурност,но да кажем са както хората са били преди 30-40 хиляди години.Като в игра на тронове.Учителят е трябвало да извади мечът и да му отреже ръката с дървото.Или да му избоде очите.Е такива некви наказания от онова време.
10
2
 
8
 
! Отговори
ined преди 6 години
"Ти мене уважаваш ли *** или да дониса гулямата пръчка?"
9
7
 
21
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Днес бият учители. Утре ще налитат на полицаи. Решението е Казарма. Строева и тактическа подготовка. Развалени противогази, спалня воняща на крака и сапунка.
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свобода, бъди себе си, тоалетна хартия и банани. Другото няма значение
7
8
 
5
 
! Отговори
Токо преди 6 години
Е-еее, ми заслужава си да изтърпиш едно дърво за 10-15 % увеличение на дохода! А английския все ще го научат на гурбет!
6
4
 
5
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Агресивни са днешните хлапетии. И при мен се случи преди няколко месеца едно турче тръгна да бие ромче ей така за нищо. Защитих ромчето но едвам успях да ги разтърва. Хлапето е горе долу на 16 ама днешните деца понеже ядат месо пълно с хормони са доста едри за възрастта си. За мен не е проблем понеже съм якичък. Не защото тренирам а просто ям много и бачкам много. Не съм го ударил но просто го вдигнах във въздуха и го изхвърлих.
5
2
 
13
 
! Отговори
шматка преди 6 години
В Садово с дърво.Орка неква
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В кауша, до живот
3
3
 
10
 
! Отговори
чарли преди 6 години
40 годишен,защо ли не е наврял главата му в миризливия *** ?