Отвратително: Арестуваха директор за блудство с ученичка

Неприятният инцидент е регистриран в училище в бургаско село
27 сеп 2017 10:23, Красимир Ангелов
70
Отвратително: Арестуваха директор за блудство с ученичка
Снимка: Булфото, архив

С искане на Районна прокуратура – Бургас е задържан 58-годишен директор на училище по обвинение за извършено блудство с непълнолетно момиче.

Той е обвинен за това, че на 25 септември в село Ново Паничарево, общ. Приморско, в сградата на ОУ "Христо Ботев", е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на непълнолетно момиче, като е използвал положението си като директор на горепосоченото училище, в което е учила пострадалата.

Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за определяне на постоянна мярка "задържане под стража" спрямо обвиняемия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина е отвратително. Да арестуват човека, без дори да е правил секс, само по приказките на някаква малолетна селска кифла, която или го е изнудвала да й пише тройка или е искала 5 лв за цигари.
35
24
 
11
 
! Отговори
Шопенхауер преди 6 години
Жени, слагайте забрадките, че Бай *** все повече проявява ориенталския си манталитет. Ще ви се очертаят прашките под роклята и той вече ще е готов за сексуални подвизи, и без вашето съгласие, защото на него му е ясно, "че си го търсите". Загубенякът е лесно разпознаваем - той не поема отговорност за действията си, лесно се изкушава и проявява агресия, всичко което се случва в животчето му е заради политиците и световната несправедливост
34
1
 
6
 
! Отговори
съвременник преди 6 години
До ШопоНе съм умрял още. Тогава дискетата ми беше по-нова и си спомням всичко!
33
1
 
5
 
! Отговори
Колега по данаята. преди 6 години
Нормално!!!
32
10
 
10
 
! Отговори
училище-мъчилище преди 6 години
Само партизанските деца учеха в подбрани елитни езикови гимназии.Останалите бяха тормозени от безпризорни деца, дето разваляха цели паралелкиНякои безпризорни идваха само да крадят и ядат закуските и си отиваха безнаказано.Ако родител се обади на родителска среща - душа да му е яка на детето му!
31
2
 
18
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
До чупи-купиПа ти на колко години си та помниш 9 септември,бе ?!
30
14
 
14
 
! Отговори
чупи-купи преди 6 години
До Един българинИ през соца ги имаше такива, колкото си искаш! Родителите ги учеха на номера!Пустите му селски хубавици за едно жителство се хващаха за първия срещнат гражданин. Правеха се на бременни и ходеха при директори и командири на поделения.Целия род се събираше да линчува момчето и да го принуждава да се женят.По 9-ти съм виждал селски милиционери с царвули, потури и червени фуражки да водят във съвета ратайско момиче и чорбаджийски син. Само ги видели сами в кукуруза и нищо повече
29
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАЛИ ПОМНИТЕ ОНАЯ ДЕТО УБИ ДЪРТИЯ С НОЖ МУ ЗАКЛА ОНАЯ РАБОТА !!! И ТАМ БЕШЕ СЪЩОТО!!! ТОЙ ОТКАЗАЛ ДА И ПЛАТИ 20 ЛЕВА!!!ЩОМ ОТКАЗВАТ ДА ПЛАЩАТ ЗА УСЛУГАТА ТОВА СИ Е ИЗНАСИЛВАНЕ :D
28
0
 
14
 
! Отговори
даскал Пандо преди 6 години
Бас хващам ,че е *** !
27
5
 
24
 
! Отговори
До 29 преди 6 години
Не лъжи!Сексът с непълнолетни не е престъпление и не се наказва от закона, ако е по взаимно съгласие, а в случая няма и секс, а твърдения на ученичката, че има блудство, което не знам дали отговаря на истината или просто "натопява" директора, както много често се случва.
26
3
 
24
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
При такива обвинения няма доказателства, а всичко се базира на показанията на девойката, която в случая не е малолетна, както явно си мислят някои. Каква е гаранцията, че тя казва истината, а не лъже? Много съмнителна е цялата работа, но някои реагират толкова първосигнално, че чак не е за вярване, че има такива хора.
25
16
 
17
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Абе хора вие българи ли сте бе? Или афганистанци може би?Талибани ли сте, какви сте? Как искате да ходи едно младо момиче?Не с дълга пола а сигурно ще искате бурка да си сложи на главата, да се забради и задължително баща и да ходи с нея до училището докато не завърши гимназията???Стига сте писали такива противни коментари, сексът с непълнолетни винаги при всички обстоятелства е престъпление и следва да бъде наказвано със цялата строгост на закона!!!
24
8
 
12
 
! Отговори
Доктор Хаус преди 6 години
Нека позная! Обвиняемият в най-скоро време ще вземе да се тръшне и да се разболее тежко! А да видим дали съм познал? Ще поиска "по-лека мярка", защото е болен!Сигурен съм в това!!!
23
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се научиха да си плащат за тези услуги.Затова се стига и до съд.Безплатен обяд няма.
22
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кое му е отвратителното?Директора е получил най-сладкото нещо за един мъж на възраст.
21
2
 
20
 
! Отговори
Обаче преди 6 години
Има и други версии в други сайтове.
20
3
 
7
 
! Отговори
До 19 преди 6 години
Трябва да кажеш на баща й. Не правиш добра услуга с мълчанието си.
19
2
 
6
 
! Отговори
ДГ преди 6 години
До Анонимен 19Това в някое порно със сюжет ли го гледа?
18
9
 
20
 
! Отговори
Брей преди 6 години
За този директор трябва затвор,но и тази ученичка трябва да понесе отговорност.В днешно време учениците са много пропаднали,благодарение на сбърканите си родители,които са решили,че скъпите подаръци могат да компенсират присъствието им.Кой знае как го е провокирала,а сега се прави на монахина.
17
15
 
4
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До СтефАз лично спирам да чета. Това са бедни и грозни хора, които не могат да подлъжат никоя жена да прави секс с тях. За това се насочват към наивните ученички. И тези хора искат пари и добър живот. С какво сте го заслужли ? Че пиете ракия и ядете ли ? Противно ...