Грозно, гнусно... Военен блудствал със съседски деца

Едно от момиченцата казало на родителите си за гаврата
28 ное 2017 15:52,
32
Грозно, гнусно... Военен блудствал със съседски деца
Снимка: pixabay.com

Военен от малко населено място до Пловдив е блудствал с две сестрички на 8 и 11 г., съобщиха от неправителствената организация "Джендър алтернативи", която защитава жертви на насилие.

За случая са сезирани полицията, прокуратурата и социалните.

Извращенията на рейнджъра излезли наяве, след като едно от момиченцата признало за тях пред родителите си, пише "24 часа".

"Униформеният и съпругата му имали син с увреждания и били съседи със сестричките. Двете семейства взаимно си оставяли децата, когато имат ангажименти", уточниха от "Джендър алтернативи".

Военният посягал на чуждите хлапета, когато оставали в неговия дом. За да ги мотивира да се съблекат, смъквал дрехите на своя син и казвал на момиченцата, че са "нормални отношения между възрастни и деца".

За последната седмица в пловдивската неправителствена организация са подадени 4 сигнала за сексуално посегателство над малолетни. Два са за изнасилване, а останалите за блудство.

Предстои жертвите да бъдат разпитани в Синята стая в Съдебната палата. За последните 5 г. там са дали показания 112 деца. При 83% от случаите става въпрос за сексуални престъпления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари