Простреляният шеф от НАП - на ръба на живота

Ранен е в десния бял дроб, прелели са му 16 сака кръв във ВМА
Обновена: 18 дек 2017 16:07 | 18 дек 2017 16:05, Камелия Цветанова
86
Простреляният шеф от НАП - на ръба на живота
Снимка: Булфото, архив

С опасност за живота е 43-годишният Иво Стаменов, който беше прострелян в района на ул. "Дунав".

Мъжът беше приет във ВМА тази сутрин с огнестрелно нараняване.

Още по темата
Пациентът е в тежко критично състояние и с реална опасност за живота.

Има поражения в десния бял дроб и големите кръвоносни съдове в областта.

Пациентът все още е в хеморагичен шок, въпреки прелетите 16 сака кръв и още толкова плазма, допълват от пресцентъра на ВМА.

Простреляният Стаменов е бивш полицейски служител и настоящ шеф на отдел в НАП.

Той е отивал на робата с личния си автомобил, когато е бил нападнат. Сигналът за стрелбата бе подаден в полицията около 8:40 часа сутринта.

Според главния прокурор Сотир Цацаров Стаменов е управлявал автомобила с бавна скорост по тясна улица и явно мястото не е избрано случайно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
2
 
! Отговори
Кон преди 6 години
О, тук герберасти се състезават в остроумие. Спрете се хашлаци! Вие изкарвате, че БМВ Х5 е кола за ***, безработни и клошари. Опелите и дачиите са за елита на нацията! Ами кажете го на лидерите си.
71
0
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
До Анонимен Първо чети после коментирай. Първо проучи как работи бензиновия двигател,тогава коментирай.Никъде не е указано че това е бензинов двигател с 4,4 литра работен обем.Казвам че на колегата е толкова.Може да е дизел,може да е 3 литра бензин с газова.И твоята с класа не е никак по лека от този паркетник.Тъй че недей да коментираш много много.
70
0
 
4
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Предполагам е самоубийство няма как друго да е станало...
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Или е много чист човек или е мошеник, средно положение няма.
68
0
 
5
 
! Отговори
Чичо хаеджи Христо преди 6 години
До НеаПо вероятно е да е изпълнил поръчка и на възложителя да се е досвидяла крупната сума и да е решил да мина за по-евтино с килъри. Това е традиционна практика.
67
0
 
3
 
! Отговори
Инспектор ДюДю преди 6 години
Аз понеже съм малко *** и не разбрах за кой става въпрос за :1. Иво Стаменовили за :2. Ивайло Цветковзащото нещо две новини за едно и също деяние пък за лице с две различни имена не ми се връзва !
66
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 72Ехооо, ти май освен Дачия и Лада друго не си карал.15/100 градско на 4.4 бензин SUV?! ХА-ХА-ХАМойта С-класа 200 модел 2008 на 70хил харчи 13-15 градско а този ВАГОН-РЕСТОРАНТкойто е почти 3 тона ЛА*ПА поне 21-25 в трафика.Аман от "разбирачи" и "честни граждани" които защитават този ПРЕСТЪПНИК!!П.П. Още едно доказателство че е ПРЕСТЪПНИК са твърденията му че никога не са го заплашвали. Убеден съм че знае ТОЧНО КОЙ му е пратил стрелеца но КРИЕ.
65
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Автомобила предлага много повече екстри отколкото една нова дачия а струва по малко.А подръжката не е кой знае колко по различна от нова дачия / фиеста / ярис.
64
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя автомобил е много качествен.Това е от старото мислене.Колата да е здрава.Струва не повече от 15 000 барабар с газовия инжекцион и 4 зимни гуми.Относно поддръжката и консумацията на гориво - не е много.4,4 в8 модификацията гарчи 15 градско и около 10 извън.Говориме за бензин.Говоря от второ лице - колегата ми кара такъв и знам какво е.
63
6
 
5
 
! Отговори
Борисчо преди 6 години
Тази дърта Х5-ца не струва повече от 10 000лв. Заплатата на началник отдел в НАП не е по-малка от 3000лвЗащо да не може да си я позволи? Вие добре ли сте?
62
1
 
9
 
! Отговори
Nevaliahka преди 6 години
Джипа може да му е подарък от жена му.
61
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
За по-голяма сигурност данъчните да пътуват с градския транспорт и да не изнудват данъкоплатците
60
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До Сори-в данъчното не трябва ли да работят финансисти, какви са тези полицаи!?-ясно е за какво става въпрос-на някой му е писнало. А и как се купува такава кола със заплата на данъчен служител!?
59
4
 
11
 
! Отговори
С държавна заплата преди 6 години
Х5 как се купува с държавна заплата?
58
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото почукало това се обадило
57
15
 
15
 
! Отговори
Тошко преди 6 години
Явно хобито на българина е да говори незапознат винаги. Да има мнение по всички въпроси, без да го интересува изобщо дали има нещо общо с реалността.Г-н Стаменов е началник на повече от 500 души в цяла България, занимаващи се с фискален контрол на рискови стоки. Говорим за милиони тонове движение на стоки годишно, в и извън страната. От скоро в рисковите стоки, които се контролират освен хранителните са и въпросните горива. Надявам се да можете да свържете нещата.
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ама всичко е временно....ти бързай ,граби ,че виж ..
55
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък се сещам за един ресторант в който редовно се храната без да пращат , накрая го думнаха за двойно счетоводство ,тъй че вървиш ли по перваза очаквай да паднеш..не да литнеш
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой както се уреди брат
53
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имах познат бивш шеф в оперативен контрол,той бензин не плащаше,просто отиваше на бензиностанция на някой задължен и му пълнеха до горе,актове на КАТ не плащаше,автомобилите му ги оправяха в сервизите без пари,пазаруваше обувки,дрехи без пари...грозде,домати от пазара без пари...ремонти,мебели без пари....храна без пари,ресторанти без пари!