72-годишен метна 20 бона... в помощ на полицията

Мъжът от Шумен хвърлил парите през терасата
22 дек 2017 11:00,
26
72-годишен метна 20 бона... в помощ на полицията
Снимка: Dnes.bg

72-годишен мъж е бил въвлечен в измама по телефона и предал на измамници 20 800 лева, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Шумен.

Парите мъжът изхвърлил през тераса на апартамент на седми жилищен етаж.

Схемата, по която бил измамен, е позната в последно време – непознат се обажда по телефона, представя се за полицай и иска помощ за залавяне на телефонни измамници.

С идеята че помага на полицията, мъжът следвал указанията.

Поставил в торба 20 800 лева и ги хвърлил през терасата, за да могат "полицаите" да задържат на място измамниците.

Малко по-късно, когато разбрал, че е измамен подал сигнал в полицейското управление в Шумен. Образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Mariec преди 6 години
Нямали лаптопи старците да следят новините, а щом имат пари за хвърляне,радио ителевизор нямат ли?
21
0
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Троловете се утепаха да ни убеждават как пенсионерите били бедни. А пък пенсионерите се утепаха да вълат пачки през балконите. И после, същите тия *** се присмиват на хвълящите денги!
20
2
 
1
 
! Отговори
Средна възраст преди 6 години
Писане и говорене има непрекъснато по форумите в нета.Тези възрастни хора нямат лаптопи и таблети и не висят като вас по цял ден пред клавиатурата.На вас младите ви е писнало ,а те чули -недочули едва ли знаят какъв размер са придобили тези злодеяния.Много старци си живеят още в ,,оня свят"Те нямат вашата информация .И така ще е докато днешните хора на средна, станат на тяхната възраст.Те няма да са лесна плячка ,даже никак.Информацията им ще е различна от на днешните пенсии.
19
1
 
4
 
! Отговори
От дядото преди 6 години
До КомунистОбъркал си адреса. От реститутките станаха демократите. Ако имаха акъл, нямаше да си хвърлят парите, където сварят. Те никога през живота си не са работили.....
18
3
 
3
 
! Отговори
Дядо ви преди 6 години
Имал, дал. Това могат да го направят само реститутки. На тях се крепи "демокрацията" в България.
17
0
 
1
 
! Отговори
месара преди 6 години
ами честито на печелившите! при толко говорене и писане за тая измама не е нормално още да има хора дето и се връзват. почвам да си мисля че бабките и дедковците се изтерикатиха и почват масово да лъжат че са жертви - дано държавата да им възстанови "загубите".
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КомунистА то докато беше Станишев се скъсваха да мятат.Дойде ли Нинова това, което все повтаряте, че ровели по кофите ще стане 100%.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименхВ коментарите пр.остите *** завиждат, че човекът имал спестени 20 хиляди. Ми работете и вие ще имате, бе.............20 бона не се изкарват с работа...с работа никой не е забогатял.
14
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В коментарите пр.остите *** завиждат, че човекът имал спестени 20 хиляди. Ми работете и вие ще имате, бе.
13
2
 
6
 
! Отговори
КОЛЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 6 години
А после милиционерите се оплакват, че са им ниски заплатите!Затова, аз имам следното предложение:Нека под всеки балкон на апартамент, в който живее баба, да застане по един беден (и гладен) милиционер, който да чака с надеждата да му метне пачки със стотачки!Хем така ще пази бабата да не я обере някой или да не попадне на измамник (вместо на милиционер).Те и без това милиционерите друга работа не вършат.
12
5
 
6
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
Беден, гладен, изнемогващ пенсионер. Нинова, ако беше ти на власт, този щеше да "хвърли" не 20, а 60хиляди, щото ще махнеш "плоския"данък.
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че ги е дал сега а не след Коледа, че тогава не знам как щеше да гледа в очите околните пред, които постоянно е мрънкал как построил България пък сега няма какво да яде.
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя със сигурност е гласувал за Румен Самальотчика
9
3
 
20
 
! Отговори
Пет преди 6 години
Ей не се научиха червените бабички и дядовци че Не са Помощници на полицията/милицията/ и да си седнат кротко на старите *** и да не се правят на Агенти за Държ.Сигурност! Наивници без край, поколението на Доверените хора на влакна кога ще свърши?
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На такива ако им поискаш 2лв да си купиш хляб ще те отпратят
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Умират, бедстват пенсионерите
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И после защо мрънкат, че Бойко им отпуснал само по 40лв за Коледа.Ами как да ги впечатлиш такива хора с 40лв?Той мята 20000 пез балкона без да му мигне окото, Бойко си мисли, че голямата работа свършил.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 4Може да има хора от МВР които да си вършат работата но ако има една къртица как искаш да се хващат престъпниците.
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега поне като казва, че няма какво да сложи на масата за Коледа няма да е лъжа както предходните години.
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкичкия човечец си е дал последните 20000лв, които е бил заделил за Коледа, ей така и той да се почувства нормално, да сложи малко месце на масата и червено винце от евтинкото, пък и внучетата веднъж да нагости и да им даде по 20лв.