Шуреят на Митьо Очите - Христос Янулис излезе на свобода

Богдан Рупанов остава в ареста, реши Районният съд в Поморие
Обновена: 16 апр 2018 19:39 | 16 апр 2018 19:31,
10
Шуреят на Митьо Очите - Христос Янулис излезе на свобода
Снимка: Pixabay

Шуреят на несебърския бос Димитър Желязков - Очите, задържан при акцията в Поморие, в петък излиза на свобода. Това решение е взел днес Районният съд в Поморие за мярката за неотклонение на Христос Янулис.

Другият арестуван – Богдан Рупанов, остава в ареста, пише 24 часа. Припомняме, че те са обвинени в това, че насила са отвели 19-годишния Георги Т. в дома на Богдан, където Богдан го бил заплашвал и карал насила да се съблече и да пише изявления под диктовка.

Още по темата

Съблекли го чисто гол, вързали го за ръцете със свински опашки и го снимали така. Съмнението им било, че той ги е издал на полицията, че пласират дрога.

Прокуратурата поиска да бъдат задържани под стража, защото счита, че престъплението е извършено с изключителна дързост, цинизъм и жестокост. И двамата задържани отрекоха да имат вина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма значениГеорги си няма друга работа и се чуди кой да натопи! А вие не бързайте с обвиненията,че той е виновен и трябва да отиде в затвора! На следващото дело ще се разбере истината и ще го освободят!!!! Но не е никак честно само той да остане и да обира *** на друг!
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма значение
5
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В София около летището,винаги булевардите са затворени/незнайно защо/,или правят генерални ремонти.Всеки път се бъзикаме с аверите,този път от къде ще се добереме за летището.Глупави хора,те не знаят ли че всички пътища в България водят към ТЕРМИНАЛ 2.
4
3
 
37
 
! Отговори
сега преди 6 години
ехххх, сега след тази велика новина ще ми се нормализира кръвното. това явно е най-важното, случило се в бг--браво, браво, бравоооооооооооо
3
1
 
41
 
! Отговори
ined преди 6 години
Господин Желязков е уважаван ГЕРБер, не може така шурето му да лежи в затвора.
2
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е те това е родното правосъдие...пай за престъпниците...
1
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това беше отвличане,от организирана банда,от организираната престъпност.Ако това се бе случило в САЩ,майка им жална на сите.От 5 нагоре само за пасивно свидетелство.