Полицаи иззеха над кило канабис във Владо Тричков

Дрогата била в частен имот, задържан е 42-годишен мъж
Обновена: 29 окт 2018 22:21 | 29 окт 2018 22:21, Анисия Иванова
9
Полицаи иззеха над кило канабис във Владо Тричков
Архив: Булфото

Голямо количество марихуана е открито при проверка на частен имот в село Владо Тричков, съобщиха от МВР.

През вчерашния ден служители на РУ - Своге предприели проверка на частен адрес в село Владо Тричков, обитаван от 42-годишен мъж от София.

На различни места в къщата криминалистите открили и иззели тревиста маса, реагираща на канабис, с общо тегло 1.755 кг. На място е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство. Обитателят на адреса е задържан за срок до 24 часа.

При идентична полицейска операция през вчерашния ден в ареста на РУ - Ихтиман попаднал и криминално проявен непълнолетен младеж.

Той бил проверен от полицейските служители около 17 часа, в района на жп гарата. 17-годишният е задържан за срок до 24 часа, след като у него били открити и иззети две полиетиленови опаковки с общо 25.66 грама суха зелена тревиста маса, реагираща на канабис. По случая е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 354А от НК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От десет дни е легална в Канада. Държавата стана монополист. Частните ще трябва да си набавят лицензи. Продукта има бандерол. Спестява се от полиция и съд, приходите от продажбите отиват в здравеопазването.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велики ченгета, никъде няма да прочетете че са хванали някой с кило хероин или кокаин. Хванали тревиста маса. *** ботаниците тия!
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Земете си оправете приоритетите и после свършете малко работа, а? Всичките, в това число и журналистите по частни медии в БГ.
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много голям праз. Над Канада в момента се разнася облак от пушенето през последната седмица, но никой не впряга парите на данъкоплатците в това да го премахне. Жалка история.
2
2
 
7
 
! Отговори
Мари-Хуана преди 5 години
2018, Владо Тричков, канабис........ *** какъв прогрес, дори по селата
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И къде преместиха купона?