Маскирани откраднаха 300 гр. злато от заложна къща

Полицията е завардила изходите на Бургас
Обновена: 30 юли 2019 13:51 | 27 юли 2019 18:50,
7
Маскирани откраднаха 300 гр. злато от заложна къща
Снимка: архив Булфото

Двама маскирани обраха заложна къща в Бургас, като нападнаха и 30-годишна служителка. Двамата са отмъкнали близо 300 гр. златни накити, съобщи МВР Бургас.

По думите на служителката в заложната къща двамата влезли в обекта минути по-рано и поискали да разгледат пръстен от витрината. Докато момичето ги обслужвало, единия от непознатите минал зад гърба й и с помощта на съучастника си, я привел в безпомощно състояние, след което взели част от изложените златни накити и напуснали пеша заложната къща.

Двамата краци са били дегизирани като туристи - с тъмни очила и шапки с козирки, които скривали лицата им, пише "24 часа".

Своевременно са предприети полицейски действия по установяване на местонахождението на мъжете. Изземват се записи от камери, разположени в близост до мястото на инцидента. Установяват се и очевидци. Служителката в заложната къща също е разпитана.

Веднага след подадения сигнал за обир в заложна къща в к-с "Меден рудник" полиция заварди входно-изходните артерии на Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комарджии наркомани. Наи лошата комбинация
4
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател до 3 преди 4 години
Следващият път.
3
0
 
2
 
! Отговори
Въпрос преди 4 години
Толкова ли не можаха да са с Маски от Злато?
2
8
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Да,позная ли-комунисти,Ку рнела забравила да им плати,и те тръгнали да из девателстват и обират,каскета си е каскет-дай му да обира,мандри ли,заложни къщи ли,квото падне
1
3
 
6
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Като Бойко и Радев ли са се маскирали?