Убиецът от Сотиря се е криел край селото, местен го е задържал, но той е избягал

Вероятно близките му са знаели, че е посегнал на 7-годишното момиченце
Обновена: 16 авг 2019 16:47 | 16 авг 2019 16:20, Камелия Цветанова
69
Убиецът от Сотиря се е криел край селото, местен го е задържал, но той е избягал
Снимка: Кадър bTV

21-годишният Мартин Трифонов, който се издирваше за бруталното посегателство на 7-годишното момиченце в Сотиря, се е криел в една от необитаемите постройки във вилната зона на селото.

Още по темата
Местен човек го е видял в гората и го е заловил. Трифонов дори е бил завързан, но е успял да избяга.

След 2 часа преследване от полицията е задържан.

В момента е в болница, защото има нараняване по краката.

По думите на главния секретар на МВР Ивайло Иванов не е ясно дали нараняванията му са от изстрелите на полицаите или се е наранил при бягството, защото местността е била трудно проходима.

Близки на задържания най-вероятно са знаели за извършеното от него престъпление. Става въпрос за неговата майка и мъжа, с когото тя живее.

Трифонов не е имал навика да употребява алкохол, противоречива е информацията за наркотици, но според полицията не е имал пари за наркотици.

"Профилът му е такъв, дори не е имал мобилен телефон", каза Ивайло Иванов.

Няма данни Мартин Трифонов да страда от психически заболявания.

Съучастници в престъплението също няма.

Трифонов не е имал подготовка за убийството, не е имал планове да напусне страната.

Той е излежавал присъди за блудство и кражби от март 2017 г. до април 2018 г. в затвора в Бургас.

Сега предстои да му бъде повдигнато обвинение за убийство по особено жесток начин на малолетно лице, изнасилване и блудство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
22
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 4 години
По бай Тошово време тоя червей отиваше директно за храна на прасетата.Днес правосъдие няма.Няма вече и прасета. Избиха ги !За сметка на това си развъждаме много Севериновци и Мартиновци ...Да ни колят, да ни грабят и да изнасилват децата ни ...Евроатлантизъм !
35
0
 
5
 
! Отговори
до 32 преди 4 години
Искаш да кажеш, че в затвора ще раздава правосъдие над тези, които влязат там след него! А къде е държавата? Според теб, да влезе някое момче там за някаква дреболия и глутница от такива като този примaт да го наказват!
34
0
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Ако сме нормална държава - То селянинът трябва да получи някаква награда-Така се прави в нормалните граждански общества - Примерно вдигат му пенсията на максималният праг - Само така ще имаме истински граждани!! Браво на човека - защото какато казва колегата форумец- още щяха да се спъват и търкалят полицаите по *** и храстите докато станат за посмешище на народонаселението !!
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 36НЕ,ЧУПЕШЕ ВИТРИНИ,ЗА ДА СМЕНИ СТЪКЛАТА ПОСЛЕ,И ДА ИЗКАРА КИНТИ.
32
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може би е като героя скитник на Чарли Чаплин. Иска да се върне в затвора, за да има подслон и храна. Скитникът чупеше витрини на магазини, за да влезе в затвора на топло.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Местния няма право да задържа! Динко от Ямбол и Петър от Бургас имаха проблем с правосъдието за тези работи - свински опашки и така нататък - знаете всички! Законите защитават фауната - това е!
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Достоен е за шеф на банка или за конул на Валенсия.
29
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Те в затвора знаят как да действат с такива, чакат го трудни години изнасилване и слугаж. Това е по добрият вариант дори от електрически стол защото ще го е..т и наказват ежедневно, докато не се обеси.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тоя е лесен,ДНК и е готов.Какво правят с разкриптирането е важно,там кой е вълшебника?
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто тези, които са го задържали са показали този път, че имат чувства и хич не са мислили за пенсията! Поотупали са го топтан! Влачили са го със служебния Москвич.
26
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Германия законът е такъв че ако избягаш от затвор , не те търсят издирват повече По закон човек има право да избяга , да се бори за свободата си Могат да търсят сметка на избягал затворник само ако по време на бягството е извършил някакво престъпление - наранил надзирател или нещо от този род
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде от РедБул да се свържат с него за реклама. "РедБул ти дава крилааааааааа". В Маалата ше се продава като топъл хлеб!
24
0
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
ДО 22 --Не е вярно - селяните обясняваха как първите двама били по якички но те ги ступали набързо и ги овързали като кокошки на заколение - после хванали и другите - голям бой са яли -защото селяните не знаят френски и са мислели че това са крадци - Селянинът на интервюто обясняваше че единият бил по якичък и беше учуден че трябвало да го удари 2-3 пъти- по принцип не очаквали толкова издръжливи крадци на кютек)
23
0
 
2
 
! Отговори
ДО 7 преди 4 години
Какво значение ще окаже алкохола или енергийната напитка върху една амеба?
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде пратиха Московски? Консул във Валенсия или шеф на Черноморска банка.
21
0
 
8
 
! Отговори
БХК преди 4 години
Ето, с тази снимка ще си заслужим хонорара! Дете с недоказано обвинение, изложено на показ в унизителна за него поза, на болнично легло, на екстензии и системи! Отличен матреал за Страсбург и Хага! Благодарим от името на всички природозащитници!
20
0
 
3
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
До местен свинархахахахахахаха!!!!
19
1
 
8
 
! Отговори
местен свинар преди 4 години
Добре, че се отвърза, та да го залови полицията!
18
2
 
2
 
! Отговори
Дедо поп преди 4 години
Алоооошщ БХК айде познайте да ревете че куките са гърмели по него,че са му нарушени правата. Какво мълчите като п.......и. Знаете само пари да махате. Дъска за *** не става от вас
17
1
 
17
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
(отностно нашите селяни) --Френският легион тайно дебаркира в БГ в нощно време е бил спуснат отряд с парашути- Накрая попаднаха на "хора" местни селяни пазещи си селскостопанската продукция от индианци- На въпроса- Парлеву Франсе? Те са чули-- Пърлено Прасе!! и са смачкали от бой целият отряд френски легионери - Селяните са били 2-3 а легионерите доста повече) хахахаахахахахх Полсле БГ Правителството покри всичко - легиона се върна в Франция с подути фейсове