Полицията все още издирва 54-годишния Красимир Тропотанов

Мъжът е избягал от болницата в Бургас през май 2018 г.
Обновена: 28 авг 2019 15:26 | 28 авг 2019 15:26, Анисия Иванова
4
Полицията все още издирва 54-годишния Красимир Тропотанов
Снимка: МВР - Бургас

Полицията в Бургас продължава да издирва 54-годишния Красимир Димитров Тропотанов, избягал от Университетската болница за активно лечение в града на 17 май 2018 г., съобщиха от Областната дирекция на МВР.

За последно той е заснет от видеокамерите на лечебното заведение, като вече издирването му е популяризирано чрез две съобщения.

Висок е 170 см с бяла къса коса и слабо телосложение. В деня, в който е напуснал болницата, е бил облечен с раирана риза и тъмен панталон.

ОДМВР – Бургас призовава гражданите, разполагащи с информация за местонахождението на Красимир Тропотанов, да съобщят незабавно на тел. 112 или в най-близкото Районно управление на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката човекът е с тъмна коса. Явно като е видял сметката на престоя си в болницата, косата му е побеляла и е избягал, горкия.И защо трябва да го издирват? Нее бил в затвора а в болницата, все пак. Преди години един приятел и той избяга от болницата, че му бе омръзнало да лежи. Да го предавам ли сега в полицията?!
3
0
 
7
 
! Отговори
Кина преди 4 години
Каква му е диагнозата ?! Все пак болницата все още не е затвор, нали ?!
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
горкият, колко е имало да доплаща на болницата, та се крие цяла година ?
1
1
 
8
 
! Отговори
Бургазлия . преди 4 години
От една година е в нейзвестнот и със едни и същи отличителни белези ПОЛИЦИЯТА ОТ бУРГАС КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ГИ СЪОБЩАВА Дори клошарите си сменят ризите всеки ден акамоли тоз гражданин една година ще носи една и съща риза .Че косата може по колко пъти да си смени цвета .По важно е кой е виновен и кой ще носи отговорност и кои са причините да изчезне необезпокожяван .