Бивш кмет на община Гърмен е арестуван

Това е станало при акция срещу купуване на гласове
Обновена: 3 ное 2019 09:03 | 3 ное 2019 08:54, Елка Василева
15
Бивш кмет на община Гърмен е арестуван
Снимка: архив, Булфото

Бившият кмет на община Гърмен и бивш депутат Ахмед Башев е бил задържан снощи при акция на полицията и жандармерията срещу купуването на гласове в общината.

Няма официална информация за резултатите от засиленото полицейско присъствие в общината в последните два дни преди балотажа, пише „24 часа“.

Във Facebook профила на Башев има публикувано съобщение, че той е задържан.

На първия тур Башев остана трети в надпреварата и в района се говори, че неофициално той е работил в подкрепа на един от участниците в балотажа днес.

Башев дълги години бе кмет на община Гърмен, след това за кратко и депутат, а в момента е директор на училище в общината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: ГърменАхмед Башев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Супер, ама това електронно гласуване, ще е направени от компания, целия проект ще е затворен с нулева прозрачност и на премиерския телефон, ще има апликация, в която да си определиш вота, сам самичък. Върви и спори с рова, тогава :)
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В цялата страна е така..трябва да се спре тая порочна практика..и кво излиза !!! полиция ги арестува а съдът ги съди с условни или глоби или ги пускат...мисля че е време за електронно гласуване ,...няма да припадат бабички и старци от комисии и членове няма да има продаден вот